53

Анонимен

преди 9 години

СМЪРТ И НА ТРИМАТА. ТЕЗИ НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ ХОРА. *** СА СЕ РОДИЛИ И КАТО ТАКИВА ЩЕ УМРЪТ. АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА РОДНИНИТЕ НА УБИТИЯТ ЧОВЕЧЕЦ ТЕЗИ *** НЯМА ДА ЖИВЕЯТ ДЪЛГО АКО ГИ ПУСНАТ.

52

Лик

преди 9 години

Пълна и абсолютна деградация!Тия *** са били по-зле от болния човек, когото напразно са затрили.Това са ***, без ценностна система, без морал и житейски мироглед.Продукт на чалга - културата на Слави Трифонов и "новите политици".Те не бива да живеят сред нормални хора!Тяхното място е в затвора, при *** - престъпници, където ще им предоставят пълна възможност, да покажат колко пропаднали *** са.Трябва да ги осъдят на непо малко от 20 години, но без възможност да излязат по-рано

51

Анонимен

преди 9 години

на времето младите хора мечтаеха да станат лекари,космонавти,музиканти,артисти и т.н.,а сега с новите ценности мечтаят да станат биячи тцтцтцт жалка работа

50

АТАКИСТ

преди 9 години

до 63Разбира се, че си жена. Само една жена с пилешкия си мозък може да претендира пред някой в нета, че е по-умна от него. Това нa вас жените ви е вродено инфантилно качество- да се самоизтъквате.до 66Как разбра, че тоя евреин ми е любимец? Само споделих отношението му към служителите си, а дали е лицемерно или не е друг въпрос. И споменах името на собственика, не защото му се прекланям, а защото знам, че не знае че има такива *** като тия тримата в неговата фирма.Ъндърстейнд ми?

49

Анонимен

преди 9 години

до ceciДа, някак си естествено е било само да теглят един бой ако не иска да излезе доброволно.Незнам тогава срещу какво негодуваш .

48

Анонимен

преди 9 години

Мозъците на тия момченца са толкова увредени,че те не осъзнават постъпките си.Единия даже се хилеше нагло като някакъв герой.Дано ги праснат с една двайсетка или дай Боже доживот и тогава да го видя пикльото как ще се хили.Двайсет им е малко за такова престъпление.Те са млади ще излезнат на па 40 години.До живот без раво на замяна.При оня с теслата дето уби Вероника,дето хич не приличал на убиец.При него и при другият дето преби лекарката за 100 лв.Има и други дето ще се радват на свежите рибки.

47

АТАКИСТ

преди 9 години

до 59Нещо май не ми разбра идеята- исках да се назове фирмата тук, за да странят веднъж завинаги хората от тази фирма. Или викаш тази охранителна фирма е охранявала само въпросния мол?

46

ceci_

преди 9 години

До Анонимен #53Това е някак естественно, никой не би искал хора с мръсни дрехи, въшки или проказа да търчат из КФЦ-то на мола. Тези обаче не са се "престарали" а са убили. Едно е да го изведеш и да му обясниш че не, не може да влезе докато не се приведе в разумен вид, друго е да ну перфорираш белия дроб... ***

45

Анонимен

преди 9 години

След като собственика на мола и охранителната фирма е един и същ, не ми е ясно как така се отказва от тази фирма.

44

Анонимен

преди 9 години

Максимална присъда! И след това здрао дране в затворите

43

Анонимен

преди 9 години

Хора зле облечени и непретенциозни към външния си вид не бива да се навъртат в моловете за да не притеснят клиентите.Това е устна заповед която имат всички охранители в моловете.Тези просто малко са се престарали .Такова ни е обществото.Просто тези *** ще операт пешкира.

42

mdaa

преди 9 години

Размислих, в една килия 2х2 метра, без да види коридора. А като полудее, може и да го пооритрат малко, де**ба и ла*ното ти мал**мно.

41

Бияча

преди 9 години

Добре де, в даскалото учим тъпотии като химия и пеене, после като стане сакатлък в службата ние сме кривите. Тия колеги не са искали никого да убиват, ама кой да ги научи как се бие човек без да му навредиш?

40

mdaa

преди 9 години

Гледам , има мачете, подготвен е. Да го пуснат по средата на амазонската джунгла да оцелява....нали е мъж , може и да оцелее 4-5 дни.

39

Анонимен

преди 9 години

Да им пожелаем големи присъди, дълъг живот и много и красиви съпрузи!

38

Горан

преди 9 години

Наистина, какви гардове? Пишете гадове, нека наричаме нещата с истинските им имена!

37

Анонимен

преди 9 години

42, въпросния мол си е доста голям да ти кажа. Може би един от трите най-големи в България.

36

до ния

преди 9 години

Кфи 10 години овца!??затова сме на това положение. Най малко по 40 без право на замяна.

35

Анонимен

преди 9 години

Основната вина остава за ръководството на мола. Как така те няма да знаят какво се случва на мястото за което отговарят. Излиза че Гранд Мол Варна е място където могат да те ограбят убият и на никой да не му пука за това.

34

Анонимен

преди 9 години

Шефовете на мола също на съд,щом назначават неуравновесени хлапета.И какво и кого охраняват,себе си ли ?