51

paco

преди 9 години

ДПС да наеме охранителна фирма, която да пази Доган и да и плаща за това.

50

Анонимен

преди 9 години

В колко часа ще пуснете статията за Путин и Русия?Че гледам мача сега.Кой е дежурен днес?

49

Анонимен

преди 9 години

Трябва му държавна охрана при строг тъмничен режим.

48

тролгеносен

преди 9 години

До Анонимен 67 Разбира се, че може да си го позволи. За Доган няколко милиона на година са смешни пари.Това, че го охранява НСО е просто да му гали егото - *** българи да му плащат екстрите...Проблема е, че не ги плаща Доган!! Плащаме ги аз, ти,...всички ние.......... Обществени поръчки, субсидии за тютюн, инфраструктура в турските райони......."обръчите" си работят на пълна пара........

47

Анонимен

преди 9 години

"НСО трябва да охранява всеки, който е заплашен по отношение на изпълнението му на държавни функции независимо дали в сегашно или в минало време."И какви точно държавни функции изпълнява Доган в сегашно или минало време? Защо да е заплашен?Да не би да е изпълнявал престъпни държавни функции в сегашно и минало време ?

46

Турчин

преди 9 години

Доган има пари да си позволи и охрана има и всичко кавото си поиска даже нещо повече той има пари да купи цяла българия. Так че вие не берете неговия дерт той си е добре по-добре от всеки дтуг.

45

Анонимен

преди 9 години

DA,PATRIOTICNIAT FRONT GELAE DA VIDI DOGAN ZAVINAGI ZAMINAL ZA TURZIA

44

Стига надувки ,бе..

преди 9 години

НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ....ЧЕ ДОГАН ВИ ПРАВИ НА ТРЪТКИ И ВИ МЕНИ ВЪВ ВЛАСТТА КАТО ...ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.България я има --защото 500г. е била в рамките на Османската империя!Ако ли не....досега да са я разпарчетисали отвсякъде!

43

Анонимен

преди 9 години

До тролгеносенМи да си плаща тогава, за масрафа. Явно може да си го позволи.

42

ПАТРИОТ

преди 9 години

НАЙ ПОСЛЕ

41

Анонимен

преди 9 години

Парите за охраната на Доган са сигурно десятъка, дето трябвало да го плащаме за етническия мир... От неговите хора не го е страх - *** поглед и преклонение няма как да са опасни. А охрана който иска, си плаща за нея, аз, ако искам да ме охраняват, си плащам. И той да си плаща, щом го е страх...

40

тролгеносен

преди 9 години

Илия Павлов го очистиха ..........Естествено няма да се разбере #КОЙ Ама после някак странно всичките му активи преминаха е ръцете на Доган:))))))) Може би е съвпадение, а?:)))))))))))))))))))))))

39

Говедо

преди 9 години

Проскубаният *** сам да си варди от ловците.Нал е хидроинженер.Анадолски нагляр !!

38

за 40...

преди 9 години

Русия може да разчита само на симпатиите на комунистите и руските дупедавци в България!За всички тези българи --които "ги освободиха от парите и имотите им "..на 9.09.44г.----НЕ ИСКАТ ДА ГИ ДИШАТ ДОРИ....!?Ако не им беха поднесли "властта на тепсия" на 9.09.....ЗА ДА ГРАБЯТ ПЛЯЧКОСВОТ И УБИВАТ --НИКОГА ТОЯ БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН *** , НЕМАШЕ ДА СИ ХВЪРЛИ *** НА РУСИЯ!Още Ст.Стамболов ги е разбрал що за стока са !Благодарение на тия ***---днес сме "бедняците на ЕС"!

37

Анонимен

преди 9 години

TURZITE I PREDATELITE ENICARI--KIRIAK STEFCOVZI MECTAIAT ZA TURZIA.NATO NE MOGE DA NI SPASI,ZATOVA VEDNAGA SAUZ S VELIKA RUSIA.BALGARIA E OGRABENA OT ES,ZATOVA SA GOTOVI DA NI PODARIAT NA TURZIA

36

Анонимен

преди 9 години

До тролгеносенПич,агент или не,вече няма значение! Сега си играе неговата игра и хич не му дреме на сайдера!

35

Анонимен

преди 9 години

Га яди кифтеета ни рива,а ся ривеш,а?

34

Анонимен

преди 9 години

Новини за Франкфурт няма...Трият се коментари ...пропаганда!

33

тролгеносен

преди 9 години

Доган е един от перфектините проекти на ДС. Предателя на българските турци, аген на ДС сега е техен "вожд"!!Ако хората от паланките могат да асимилират този факт ще го обесят на първото дърво. Да ама не.

32

Не Анонимен

преди 9 години

До АнонименКакъв Доган , какви 5 лева. Ти добре ли си с главата? Никого няма да смачка Турция. Много добре съзнават в Анкара, че Кипърската история не може да се повтори, защото ЕС и НАТО ще я смачкат нея.