167

Анонимен

преди 9 години

Напрежение от Русия,ами ако се появи от Идил или Китай.Свежата кръв в ЕС са араби и африканци,белите им се пропиха,дрогират се и се променят генетично.Арабите и африканците никога няма да приемат и се бият за *** ценности.Сащ не искат силна Европа.Съюз с Русия и една федерализирана Украйна,неутрална във всяко едно отношение,

166

Анонимен

преди 9 години

Ааа,така значиНови войни ще разпалваме,вместо да додем пари на българите да си оправят животаИзверг

165

щаб

преди 9 години

По голяма обида за НАТО от страна на ЕС не е имало никога. Защо ли една разединена Европа би желала това ? Преди 10 години би било даже нормално но днес ........

164

пътниче

преди 9 години

Глобалисти - сатанисти, сега искат армия, утре може да кажат- ама защо ви са правителства...хайде да си направим едно европейско...а в други ден - а защо не и едно световно, ха познайте с кого начело...!!!

163

Скорпиона

преди 9 години

ЕС няма ценности. ЕС има комисари, които ти заповядват какво да правиш. ЕС не зачита най-важните ценности - Християнската и Националната идея. Дано по-скиро се разпадне новия Вавилон.Европа на нациите, това е бъдещето !

162

Анонимен

преди 9 години

Какви мъже има в Европа? Ами има такива, които 6 дена в седмицата стават в 5:30 за да се приготвят за работа и ще направят всичко за да осигурят на семействата си добър живот. Естествено, има и такива, които за няколко сребърника са готови да величаят Вожда денонощно.

161

Анонимен

преди 9 години

Ще има ЕС армия, войниците са от източния блок, командването - естествено от западни Кончити ;)

160

до 276

преди 9 години

Какви мъже има в Европа бе,пич--освен емигрантите...ама те са ***,та едва ли ще защитават новите европейски ценности...по скоро ще е обратното....

159

Анонимен

преди 9 години

До ЕСХАХАХАХАХАААА..............

158

преди 9 години

Не се притеснявай, в Европа има пичове. Не всички са като нископлатените *** на Путин, които по-цял ден само за гей секс си мислят.

157

Анонимен

преди 9 години

До ЕС и армия...хааххаха че то европейците ще ходят в армията само да си правят селфита и да се чук.т бе....хааххааха

156

Анонимен

преди 9 години

За армията са нужни мъже.....мъже--господа брюкселски ***.....

155

Анонимен

преди 9 години

Армия от гейове и Кончити???!!??И какво ще защитава тази "армия"----правото на последен мин.т???????

154

Анонимен

преди 9 години

Ммммдааааа армия от гейове,досега в историята на човечеството е нямало.....

153

Мислещият

преди 9 години

"Ще покаже на Русия, че сме сериозни в защитата на ценностите си"-------------с тези ценности можете да защитите само гейовете бе....нали само това правите напоследък--та питам аз-----отглеждате гейове и после ги пращате в армията да плашат руснаците????? Вие съвсем отлепихте,господа брюкселски кратуни.....Повода за създаване на такава армия е друг------поредното събиране на пари от страните членки-демек поредното ограбване на европейските граждани---ДА НИ Е ЧЕСТИТО......

152

Priest

преди 9 години

Това е страхотна идея. Помислете. Искате ли още турски военни кораби в пристанище Варна ? Ало, патриотите....Това предложение на Юнкер е гениално. То говори за повече военна и икономическа независимост на Европейския съюз, независимост включително от НАТО. Турция не е член на ЕС, нали ? Другият важен елемент е, че парите за втора и трета ръка военна техника ще се раздават от един и същ бюджет, т.е. ще има по-голям контрол вкл. и над БГ продажниците при търговията с оръжия...Браво на Юнкер.

151

ГАДОРЯН

преди 9 години

Само требе една яка финансова криза, подплатена с недостиг на храна и вода и влошен климат и бурето с барут ще каже БУМ!!! Ни НАТО ни МАТО ще се справи.

150

Анонимен

преди 9 години

Абе къде е НАТО, щом ЕС се чуди как да се защитава? :D

149

жеко

преди 9 години

тоя европеде.аст освен да лапондри ху.ови глави друго няма да може да направи

148

anonimen

преди 9 години

dqdkata na snimkata ne si e pil hap4etata prostatata mu alarmira