296

анонимен

преди 9 години

Президентът е голям ***-в руска-турската война били загинали всякакви:финладнци, румънци, украинци, литовци и други... ***! Войната ако не си забелязъл е РУСКО-турска! В нея най-вече загиват руснаци и турци (зависи кой от коя страна е...), после са останалите, не че не ги зачитам.Както е тръгнало до година ще благодарим на американските войни паднали в РУСКО-турската война.Плевнелиев, на такива празници за България ме е срам, че си български президент!

295

До Атакист

преди 9 години

По логиката на Шоп, Василев и Странджата Руските депутати и Волен Сидеров трябва да бъдат Арестувани и Пратени в Гуантанамо или по добре в Полша в Американските Концлагери или най добре Разстреляни на Място Да им имах на тези тримцата Демократичните Виждания

294

Шоп

преди 9 години

До АТАКИСТ За твое успокоение - Плевнелиев е споменал и руските войни. Това приключва ли темата?

293

PILOT

преди 9 години

Оставка бе *** !!! За това ли хората са ни освободили , срамммм !!!

292

до шоп

преди 9 години

абе ти така си се родил или като банкянския шоп с възрастта си станал мноооооооооооооооого ***

291

Шоп

преди 9 години

До волгоградския Момче, ти си НИКОЙ да ми задаваш такива въпроси, не разбираш ли? Ти си половин руснак, не можеш изобщо да взимаш страна, когато става въпрос за българо-руски отношения. Ти си ПРИСТРАСТЕН. Ти предпочиташ майка си пред баща си. Аз не стоя пред такава дилема. Не съм РАЗКРАЧЕН. Не съм ***-полуруснак. Казвам го без лошо чувство, констатирам ФАКТ.

290

волгоградския

преди 9 години

До шопчето Ясен си ми ти на мене

289

Шоп

преди 9 години

До волгоградския Без значение е за мене руската намеса. Българите фактически са имали църковна автономия и всякакви граждански права. Въпрос на време е било да се освободят напълно или като самоуправляваща се автономна област. Дори руснаците да са ускорили процеса с няколко години, това по никакъв начин не задължава България да подкрепя руската политика.

288

123

преди 9 години

Страхлива мишкоооооо, как не ви е срам бре! Как може да пренаписвате историята бре!!! РУСИТЕ войски, русите!!! Вожда писал "управление" вместо РОБСТВО/ ИГО! Всичките сте нагли страхливци, с ожулени коленца от ****ки!!!!! ***!

287

волгоградския

преди 9 години

Шоп ефенди значи ти искаш да кажеш че е по добре да си бяхме останали под турско робство отколкото да ни освободи Русия правилно ли сьм разбрал?

286

Анонимен

преди 9 години

Плевневлиев като го плюят той мисли че Роса вали До суш като Обама *** на хранилка нямат край Европейски съюзи, Натовски Съюзи, Банкови Съюзи, Финансова Дисциплина Нов Световен Ред без Русия и Китай не става

285

волгоградския

преди 9 години

До 412А агент Василев кьде го забравяш

284

Шоп

преди 9 години

Добре, дълбок поклон на Царя Освободител и христолюбивото Му войнство! Това достатъчно ли е? Или требва да целунем и путинския САПОГ?

283

Шоп

преди 9 години

Само се чудя, с кой акъл сте седнали да плашите със Сибир? Дали толкова ви се иска да е възможно, че не можете го скриете или наистина болните ви мозъчета си мислят, че някой НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН ще се уплаши?

282

до 397

преди 9 години

Няма да стигне до Сибир! Спокойно! Я, колко дерета има край пътя!

281

anonimen

преди 9 години

xa xa pridvorniq shut na amerikancite

280

Шоп

преди 9 години

До до шоп Не, аналогията е НЕПРАВИЛНА. На зъболекаря АЗ съм поръчал да ми направи пломба, с уговорката да му платя. Русия е дошла тук без никакви уговорки - супер, спасибо, берекет версин! И не искайте повече да се чувстваме задължени да ви подкрепяме в международните ВИ РУСКИ СВИНСТВА. Тука някои почнаха да плюят по цели народности, за кефа на ***.

279

********************

преди 9 години

Сидеров казва в вести.бг че били освободени от Русия а не от Европейсйия Съюз а дали знае че сегашна Сирия участвала 400 години в Османска Ипперия а това кава само едно тоест сегашните внуци ИДИЛ на които пра пра дедите им рязали глави по време на Османско , да му е честиит Празника на Сидеров , внуците са си внуци

278

До Шоп

преди 9 години

Квото и да говориш България е България Благодарение на Русия Става 25 години чакам да видя България такава каквато бе преди това Но и толкова няма да бъде дори и след 25 още благодарение на нашите любими Натовски и Европейски Съюзници

277

Анонимен

преди 9 години

До Шоп То и ,,травестит,, звучи гадно. И евроГеец е още по -гадно!