96

aнонимен

преди 9 години

стига сте ни занимавали с руските бандити да си гледаме в нашия двор къдетопроблемите са огромни

95

Анонимен

преди 9 години

До БожоАМИ КАК ДА ИМА КАТО ОПОЗИЦИЯТА САМО ПО МАКЕНЕКИ СКИТА В НИКОЯ ДЪРЖАВА НЯМА ТОЛКОВА СКАПАНА ОПОЗИЦИЯ

94

Божо

преди 9 години

Разберете, *** има високо одобрение, защото няма алтернатива !!! Държава , в която хората нямат алтернатива , е изостанала диктатура !!! Когато огладнеят руснаците, а това не е далеч, ще стане ужасно !!! Това е, което трябва да ни тревожи !!! фюрерът от Кремъл много добре знае, че за да остане на власт трябва да намери враг за руснаците, който да им е виновен за лишенията !!! Диктаторите затова си отиват с насилие, защото ги свалят СТИХИЙНО, без правила !!! Бог да пази Русия, България ... !!!

93

Гаранция

преди 9 години

САЩ ще претърпи промени след убийството на Борис Немцов и клошаря центъра в ЛА от полицай!

92

Анонимен

преди 9 години

ЕСТЕСТВЕНО, ЩЕ ИМАТ ЕДИН НЕКАДЪРНИК ПО-МАЛКО ДА *** ОТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ.

91

Анонимен

преди 9 години

Москва е 15 000 000 град. Кой какво точно си мисли от тези хора никой не знае! Факт е че на шаствието са излезли около 3 човека на хиляди жители на Москва. В останалите десетина руски големи градове участниците в шествиятя са били общо под 10 000 човека. Та какво мислят Руските граждани те си знаят!

90

Анонимен

преди 9 години

Дори да падне Путин отново големият губещ ще е народът на Русия.Просто американските кукловоди ще заменят един вече станал неудобен олигарх, с друг който ще им танцува по свирката.Някой да си спомня Западът да е казал нещо лошо за Путин до преди година и половина ?Обаче не иска да дава нефт без пари и стана лош.

89

Анонимен

преди 9 години

едва ли ще има еврейски преврати, както 1917 година... умрял евреина - да са живи и здрави православните християни. Този американски плондер изяде и изпи доларите, само че нямаше резултат, защото не можеше да събере и 10% вот. Затова го и ликвидираха американските му кукловоди, молейки се поне смъртта му да има някакъв ефект. Путин грам не му дреме с над 80% подкрепа е непоклатим, ако ще американците да си избият всичките хрантутници в Русия..

88

Анонимен

преди 9 години

Никой не твърди, че руската нация не е имала велики умове! Напротив, руската интелигенция е една от най-значимите и талантливи в света! И естествено, точно руската интелигенция най-много е страдала през годините от Руската държава! За пияните руснаци съм сигурен, защото съм ги виждал с очите си. Много, прекалено много! Да не говорим, че в момента Москва е градът с най-много хероинови наркомани. За Путин това, като че ли не е проблем. Освен това руснаците не ме интересуват! Нито американците!

87

Анонимен

преди 9 години

До БожоНе се грижи за алтернатива на Путин - има и то с нетърпение след него са се наредили Рогозон и Жириновски, като Рогозин е най-вероятен президент вместо Путин. Но стане ли някой от тях президент на Русия, обезяната във вашингтон ще види къде зимуват раците и Путин ще изглежда като Дядо Мраз в сравнвение с тях.

86

коци

преди 9 години

немцов мисли само за жени(***),т. е. мисли с долната си глава---е,какво да очакваме да му се случи?

85

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Някой опитва да направи Майдан в Русия. Дано не се получи."...Няма абсолютно никаква вероятност да се случи майдан в Русия, това е само пушилка, грешно си направиха сметката с това убийство, но пропагандната машине е била подготвена, парите платени и сега само вдигат пушилка - разни нпо-та, иванкръстевци и не знам си какви си. Видя се, че в 10 милонна москва само 7 хиляди излязоха да почетат паментта на Немцов, и дори това беше представено едва ли не като майдан срещу путин.

84

Анонимен

преди 9 години

При 80% рейтинг, защо да го прави?! Опозицията легитимира Путин и въобще не му пречи. Лошото е, че руската опозиция се ояде и загуби всякакво значение и не оправдава средствата на Сорос. Със смъртта си Немцов връща инвестициите на американските си господари - един политик и мъртъв може да е полезен.

83

Божо

преди 9 години

Цел на всеки диктатор е , да съсипва политическата система , за да няма алтернатива !!! Когато си отвратителен, трябва да направиш така, че другите да са по-отвратителни !!! Това се постига с пари и страх !!! *** тези неща ги има в изобилие !!! Това е причината диктатурите да рухват кърваво, защото хората нямат адекватна политическа алтернатива !!! *** води Русия към ужасни събития , дано не съм прав !!! Много късмет им желая на руснаците , и мъдрост !!!

82

пена

преди 9 години

Съвсем скоро в Русия ще има майдан и гражданска война....

81

Анонимен

преди 9 години

Ако Путин беше диктатор Немцов въобще нямаше да може да каже една дума насреща му по национално радио, не мислиш ли?

80

Анонимен

преди 9 години

Някой опитва да направи Майдан в Русия. Дано не се получи.

79

До 80

преди 9 години

А тази приказка с "пияните руснаци" е толкова стара,колкото и "потурите на Бай ***". Отдавна няма потури и бохчи с розово масло, но приказката върви,хората си я ползват в изреченията, защото не им стига акъла да обяснят по друг начин историческите факти и плещат, ли плещат.Ей,умнико, а че пияните руснаци,след пълната разруха на войната първи отиват в космоса не те ли светва за това, че именно те ИМАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УМОВЕ И СВОБОДАТА И ХЪСА да променят нещата и да движат прогреса?А другите пречат

78

Анонимен

преди 9 години

ММММааааа колко си зле 93 номер... :)))

77

87

преди 9 години

хазарски юдеи са и путин Медведев лавров милер и цялото кремълско ръководство. на Медведев майката скоро се пенсионира като преподавателка по иврит в еврейско училище. за лавров и милер,всеки знае. путин е по майчина линия.приятелите му розенберг фридман тимченко също са евреи. да броим ли дерипаска березовски абрамович...