29

99

преди 9 години

6 пише: Ми ако убийството е чисто криминално..., а аз мисля, че точно тези изявления - Осъждаме остро убийството на Немцов! - са основателно доказателство, че убийството не е криминално, а е *** и подла провокация и сакрална жертва, с която стартират началото на поредната цветна революция този път в Москва.

28

Анонимен

преди 9 години

Как така , винаги биват убивани противниците на *** Немцов , Политковская , Литвиненко ... Жалко че руснаците подкрепят диктатор като Путин , който ги отдалечава от цивилизованият свят

27

Анонимен

преди 9 години

Според вас Путин е разпоредил на КГБ да застрелят Немцов пред погледа на всички, на няколко крачки от Кремъл. И точно сега. Хайде, ***, бъдете реалисти.

26

Анонимен

преди 9 години

О боже, на кой му пука какво бил осъдил министъра на най-бедната страна в ЕС? Такива изказвания могат да си позволят големите и силни държави, а от устата на Митов звучи комедийно.

25

Анонимен

преди 9 години

Вас кой ви пита бе, ***, какво осъждате и какво не?

24

Анонимен

преди 9 години

Абе, тоя няма ли да млъкне и да спре да ни излага? Ти вземи се заеми по-добре да осъдиш показните разстрели в България, през 90-те бяха към 200 и нещо и няма нито един разкрит! Нито един! Те и сега продължават. Само за тази седмица имаше две убийства. Погрижи се затова пък те в Русия ще си се разберат и без теб.

23

Анонимен

преди 9 години

ЦРУ то му давало кинти да организира опозиция срещу Путин, *** он само девушки, любовници - логичен завършек. Сега добре ще експлоатират смъртта му, а и нема вече да плащат.Изобщо някои хора са по-печеливши мъртви.

22

Анонимен

преди 9 години

Митов, първо почнете да разкривате показните убийства у нас, убийците да получават съответните присъди и то ефективно, а не по дискотеките, пък тогава се пъчи да даваш акъл на другите. А в качеството на дипломат въобще не ти подхожда да раздаваш присъди и да даваш заповеди. Или си ходил на частни уроци при Цветанов? Ако е така- бъди по-щедър. Човекът има спешна нужда от 7-ми апартамент...

21

Анонимен

преди 9 години

Появи се 22 годишна украинка на повикване, скоято 56-годишният евреин Немцов възнамерявал да вечеря, оказа се че изстрелите не били в гърба, а 3 в гърдите и един в главата.Защо ли отново следите водят към Бялата къща в Планетата на маймуните.

20

Анонимен

преди 9 години

БОЖЕ МОЙ, И ТОЗИ ГНУСЕН ПЕЕЕДЕРАС ДА СЕ ИЗКАЖЕ!!!! СЯКАШ НЯКОЙ ОТ ЗАПАДНИТЕ МУ ГОСПОДАРИ ЩЕ ГО ПОТУПА ПО РАМОТО И ЩЕ МУ КАЖЕ БЛАГОДАРЯ!!!

19

Анонимен

преди 9 години

и българските *** напълниха гащите

18

tatul

преди 9 години

Американците са в основата на това убийство. Видяха само, че с размахване на пръсти и икономически санкции не става това , което те искат. Путин има висок рейтинг сред руското население. По този начин ще опитат, да му го свалят. Мръсната война тепърва започва.

17

Анонимен

преди 9 години

До НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕи ти ли БРУТЕ ЦУЦАШ ПАРИЦИ ОТ НЕКОЙ АМЕРИКАНСКИ ФОНД ЗА ЕНИЧЕРИ И РЕНЕГАТИ,ЧЕ ПЛЕЩИШ ВРЕЛИ/НЕКИПЕЛИ

16

Бат Жоро Дезертьоро

преди 9 години

Няма да спра да повтарям, че България не е губила нито една битка! Но е губила всички Войни.. Заради подобни организми като тия....

15

лекар-психолог

преди 9 години

Всяка държава в която се извършват политически убийства е диктаторска независимо от политическия цвят на нейните ръководители . Хора , които по една или друга причина се радват на такива убийства не са хора а маргинали нямащи нищо общо с човешката раса .

14

Rado

преди 9 години

Тоя па пишлемар къде скача ... пълен *** !

13

2222

преди 9 години

престъпен акт към престъпник, спомогнал заедно с Елцин да разруши бившия СССР.Изклучително корумпиран, бивш министър на енергетиката ( 1997година)Де тоз късмет и за нашите корумпирани, алчни, долни политици!!

12

Анонимен

преди 9 години

Обама каза бау, а Митооf бау- бау- баууууу! Очакваме вой и от прецедентството!

11

Анонимен

преди 9 години

Утепаа го и край.

10

Анонимен

преди 9 години

Абе я си гледай *** бе? Какъв си ти да "осъждаш"?