72

Наивен

преди 9 години

Започвам да вярвам че всички вие дето пишете тук сте и само *** *** ***

71

Анонимен

преди 9 години

Българино що дремеш и допускаш е такива като тай да те управляват

70

Цар Тиквун иска !

преди 9 години

Сутринта писаха, че Боко искал да си купува нов Правителствен самолет. Ето къде ще отидат тези 16 милиарда. С тях цар Тиквун ще може свободно да вози селския си футболен отбор из България и да разкарва приятелчетата си по света.

69

Наивен

преди 9 години

Чета е се удивлявам как всички пишещи тук отричат всички и всичко НО без да посочват компетентни и рационални предложения за въпросните плащания.....Българина е спец по всичко та даже и за държавни финанси, хайде няма нужда ....дайте по същество какво да се направи

68

ПОМНИ ПЛАМЕН ГОРАНОВ

преди 9 години

ПРИЯТЕЛИ, САМО С БЕЗСРОЧНИ МАСОВИ ПРОТЕСТИ МОЖЕМ ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТАЯ ХУНТА. СПОМНЕТЕ СИ ЕДИН ВЕЛИК ЧОВЕК - ПЛАМЕН ГОРАНОВ ОТ ВАРНА, КОЙТО НА УТРЕШНИЯ ДЕН ПРЕДИ 2 ГОДИНИ СЕ САМОЗАПАЛИ И ИЗГОРЯ ПРОТИВ ТЕЗИ БАНДИТИ, КОИТО СЕГА ОТНОВО СА ВЪВ ВЛАСТТА И ЛИКВИДИРАТ НАПЪЛНО РОДИНАТА НИ! ЗА НЕГО НИТО ДУМА НЯМА ДА КАЖАТ, ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ САМО ОТ СПОМЕНАВАНЕ НА ИМЕТО МУ!

67

банкеръ

преди 9 години

Така,като гледам Виденов е бил прав 96 година.При него поне държавата имаше активи,които днешните реформатори откраднаха и не платиха дълга.Сега същите унищожители искат нов дълг за да продължат унищожението.Предполагам ревизия на прехода пак няма да има,но изолация на панелките евентуално,ако изтеглим 16 млрд.Орешарски взе да ми става симпатичен в сравнение с Каролев.

66

макето

преди 9 години

абре будали нека земат не 16 а 50-100 милярдо па беким и на нас се падне по некой милионего ся ми требат поне 500 000 да си купим още мако офци да увеличим млеконадоя и другаря Путин кат ни земе ке си пасем офците оттука та чак до владивостокпп у Донецк па се пуцая яко

65

Анонимен

преди 9 години

Оставка И само нов народен съд за изедниците които затриха България през последните 25 години.да чуката камъни у Белене !

64

Нема оправия

преди 9 години

Само с бой по тиквата ще стане.

63

Анонимен

преди 9 години

Помните ли Тиквата за АЕЦ БЕЛЕНЕ (Русия), какво говореше?Трябва заем (от Русия) за да стройм (реално производство, приходи и печалби 50/50), кой ще го връща?С колко хиляди щяла да натовари АЕЦ-а, нашите деца и внуци.А този нов дълг (Американси), за да покрием стар дълг (Американски), кой ще го връща?СПИРАЛА към дъното!

62

Да се обединим

преди 9 години

Да се обединим с гърците и да декларираме че няма да връщаме дългове на мутри и олигарси. Тези дългове не влезли в България така или иначе, те са се върнали директно при кредиторите, поне половината още с даванеро, останалата половина, чрез косвени методи. Сега искат пак еврейски номера да ни завъртят. Ще заробят децата ни.

61

:)

преди 9 години

ГЕРБ са в паника. Няма да има пари за крадене, комисионни, бонуси, купуване на НАБЛИЖАВАЩИТЕ избори и т.н. Боко пак ще вдигне кръвно, горкия.16 милиарда им се искат на тези хиени. Само при избора на банките, Боко е станал доста по-богат. Но като има *** да гласуват за Тикви, Съсели, Барековци, Гоцета, Раданчовци, Пръмовици, Янета и подобната им ***, ще има и измамници, които да се възползват. Всеки нормален народ да ги е изгонил с шутове тези престъпници в Парламента !!!

60

Бай Иван

преди 9 години

И нека да си го кажем направо, парите от новия държавен заем няма да отидат за погасяване на старите заеми, а ще бъдат откраднати и всички го знаем това. Като стана дума и за старите заеми, нали знаете, че правителството на Орешарски ги изтегли и се изядоха от тройната коалиция. Разбирам да се теглят заеми, за да се построят заводи и икономика, но заемите на Орешарски бяха за ужким увеличение на майчински и други текущи нужди, а също и за тройната коалиция. Не знаят как се управлява държава.

59

Анонимен

преди 9 години

Бой по кухата тиква от Банкя, тя друго не разбира!!!!!!!!!

58

25 ГОДИНИ СТИГАТ!

преди 9 години

В НЕДЕЛЯ ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДИТЕ С ИСКАНЕ ОСТАВКА НА ТОВА НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО,РАЗПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА И СВЕКВАНЕ НА ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ,КАТО С ИЗБОРИТЕ И ДОПИТВАНЕ ДО НАРОДА-РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО.ЗАЩОТО НА ТЕЗИ ДВЕ ОРГАНИЗАЦИЯ ИМ ВИДЯХМЕ И ЖИЛОТО И МЕДА

57

протести

преди 9 години

Цяла България казва ОСТАВКА !

56

невиждан грабеж

преди 9 години

Отложили са гласуването на новия огромен дълг от 16 милиарда, защото още не са се разбрали - кой на кого и колко. Не са уточнили процентите, комисионните, сумите. Бъдете сигwрни - ще ги уточнят, ще го гласуват. За сметка на горкия народ, чийто деца и внуци ще плащат тоя грабеж. За техните деца и внуци не се безпокойтe - те отдавна са ги осигурили в чужбина - с имоти, банкови сметки. Осигурили са и правнуците си. А нас кучета ни яли. Мутрите се договарят как да доразграбят останалото от България.

55

ГЕРБ далавери

преди 9 години

Като не може да плащате заеми, защо искате нови заеми и зашо сте натрупали сегашните?!

54

Анонимен

преди 9 години

Оставка на некадърното правителство ограбило и фалирало Българската държава!

53

Анонимен

преди 9 години

Спрете субсидиите на партиите, намалете раздутият щат в МВР, спрете да давате по 20 заплати при пенсиониране на пожарникари полицаи и измислени военни .........вижте реално колко деца учат и там има резерви да съкратите измислени учители и възпитатели ......ето ви пари