106

пенко

преди 9 години

Гагул/Меркел/ може да направи затворен цикъл на съществуване ! Просто трябва да завре германската си глава в германския си *** !!! Някои хора не "вдяват" , че умните неевреи са много -много повече и когато долара естествено гръмне ,ще изгърмят и финасовите семити и семитските им функции МВФ , СБ, ФИЧ и ПУЧ и т. н. системата им трябва да бъде унищожена чрез - "НИКАКВИ ЧАСТНИ БАНКИ " САМО ДЪРЖАВНИ- В ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!

105

взвод

преди 9 години

До Az 146Всичко е готово,те така и сърбите гепиха 1/3 от Хърватия ,направиха си некаква измислена република и след някоя година ген Франьо Туджман им пусна една операция "Буря" и гиотвя чак в Сърбия се успокоиха!Нали имаш едно такова дето говорят и има картинки картинкибе нещо много се движат източните картинки,от сутрин до вечер правят правят некакви антикризистни планове ,кърпят дупки в бюджета и плачат,че немат денги,какво се е случилотам да не е паднал нов Тунгуски метеорит..що ли!

104

Боби

преди 9 години

До ГЕН ЩАБ 132Женевската е за дум дум и частично за тези с кух връх. Дум дум са създадени за борба с АРОСТАТИ - първия бум разкъсва плата и втория запалва вече нечист водород а смес водород кислород която е взривоопасна.Когато се ползва срещу човек първия бум прави голямо входно отверстие а втория попилява куршума в тялото на малки парчетаКухия или срязания връх сплесква върха на куршума той почва да се върти и вместо да влезе и излезе влиза и прави 2-3 пъти по-голям калибър канал като остава

103

Ghost

преди 9 години

Идентична ситуация в БГ е почти невъзможна освен ако например ДПС не направи преврат с протекцията на НАТО и не започне да мачка българите в защита на малцинствата.тогава трябва да станем като опълченците. Обратното няма как да стане тъй като управлението ни и сега си е в подкрепа на бандеровците.

102

Az

преди 9 години

До взвод 139 А вие сценаристите питахте ли главните герои, кой каква роля ще играе, да не се окаже, че са разменени ? Виж, за сценарий на фантастика може Ви дадат и Оскар ( за които и да се мислите ВИЕ), по-вероятно обаче ще гушнете златния скункс. Аз като фен на риалитито предвиждам суданска развръзка на драмата, вероятно украсена с неподражаемия стил на Мосфилм.

101

Анонимен

преди 9 години

До БобиСТРЕЛКОВ е друга история там факта че не го смазаха в голо поле като отстъпваше си бе жив резил а зарязването на плацдарми който не можеш да използваш си е основно НЕЩО само ссср *** ги държи с месеци

100

Ghost

преди 9 години

До анонимен 131Причината за анексирането на Крим беше държавният преврат който на практика дава базите в Севастопол на нато (след изтичане на договора за ползване от РФ) което само по себе си е недопустимо от гледна точка на международната стабилност.След това се появиха и бандеровците които не крият фашистката си ориентация и погнаха етническите руснаци.и какво очаквате Русия да стои да гледа ли?

99

атакист

преди 9 години

Волен са го излъгали с рублите, сега почва да вика за ИД.Путин нямал пари да му плати,дал му е две туби суров петрол.

98

Анонимен

преди 9 години

Тук в БГ ушанките са толкова ограничени.Чугунените и червени кратуни искат само да покажат на САЩ колко е велика русия, как ще изтрепят гадните капиталисти и Путин ще им върне младините.

97

УШАНКА

преди 9 години

ХА ХА ХА ПОРОШЕНКО СЕ ИЗТЕГЛЯ организирано маи изтеглянето щее чак до флорида то и адолф хитлер навремето сее изтеглал организирано чак до бункерът в центърът на берлин

96

Анонимен

преди 9 години

а-ах, и тук силно смърди на мръсни партенки.

95

взвод

преди 9 години

До Az 135Какво му е точно противоположното на украинския сценарий.Бъркаш нещо нещата,тук в Украйна ще има Хърватски сценарий...ще има операция "Буря" ,но кога и как ще ти изпратим точни планове,за да те осведомим ушанков !

94

Az

преди 9 години

До взвод 136 - Не бе , дават ги по телевизията. Едно такова дето говори и картинките се движат. Пуска се с дистанционното. Ако ти е трудно с него, пробвай с бутончето отстрани. Приятно гледане.

93

взвод

преди 9 години

До Az 130Ушанков,на теб ще ти изпратят от АТО специаленвоенен доклад и рапорт как точно са се изтеглили !Няма да те оставят неосведомен ,как може така да те пропуснат ?

92

Az

преди 9 години

До Анонимен 131 Това, което представяш е косовският сценарии, украинският е точно противоположният. Сещаш ли се къде е разликата ? Едва ли. Трябва доста четене, дълбоко вникване в същността на конфликта, зародиша му, първопричината, историческото развитие и т.н. Информирайте се преди да задавате подобни въпроси.

91

Соро

преди 9 години

Рубльонки, само за три дни и Бензиновата ви федерация загива, консуматори.Ще ядете петрол и въглища когато ви изключат от SWIFT ..система за банкови разплащания

90

ГЕН ЩАБ

преди 9 години

До Бобисамо на много калпава пушка засича при това положение самата ЖЕНЕВСКАТА конвенция е създадена имено заради НОМЕРА с резнатите куршуми е има и още причини но ТАЗИ Е ЕДНА ОТ ГЛАВНИТЕ а тези снайпериски номера дето ги пишеш си имат контра понеже снайпера не сменя позицията и го пиши мъртвец КАРТЕЧНИЯ ОГЪН го сковава пука се здраво и артилерията ще го накрие В най лошият случей малко димна завеса и се изтегля ранения

89

Az

преди 9 години

Само е пропуснал да каже кога е станало изтеглянето, защото от седмица насам маса народ изгина при опити на укроармията да пробие обръча. Според опълчението едни 3000 стоят заклещени там някъде между Дебалцево, Углегорск и Енакиево, вероятно се крият по долчинките в полето, че другъде не остана къде. А Порошенко що не иде да посрещне отстъпващите в самото Дебалцево или Логвиново примерно, да докаже правотата на думите си ? Няма да иде, щото ще го гепнат и после ще го цепнат хихихи

88

Боби

преди 9 години

До ГЕН ЩАБ 126Малко история Стрелков в Славянск. Каза им хора дайте ми 10 танка за да прочистя "Планината" (възвишенията) Аргун ли беше не помня. Дадоха му 3 танка след 2 седмици. За това време Украинците горе бяха направили Плацдарм и обстрелваха Славянск като на длан. Не на време доставена Малка военна помощ се превръща във военно поражение след няколко дни. Ако Стрелков държеше освен Славянск и Възвишенията можеше още 2 месеца да блокира ВСУ там.

87

ГЕН ЩАБ

преди 9 години

До Бобинищо не разсича освен ако не навлязат още 100 км на вътре и после си върнат контрол по ЦЯЛАТА руска граница ДЪРЖАНЕТО НА БЕЗПОЛЕЗНИ ПЛАЦДАРМИ си е жива тъпотия МЯСТОТО НЯМА СТОЙНОСТ като не могат да го използват