338

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

"Американците разработват шистовата технология. И руснаците веднага я усвояват"Точно това обяснявам: някои общества като Америка са богати защото СЪЗДАВАТ нещата, а други като Русия са бедни защото само КОНСУМИРАТ. Природните богатства в тази схема не играят роля - затова (както долу ти обясниха) техният дял в световната икономика намалява (и ще намалява все повече - доказани икономически факти, преди 100 год горивата 30% от икономиката, днес 3%)

337

до справедлив

преди 9 години

Май нещо справедливостта ти куца. Да не би САЩ да изпратиха зелени човечета в Крим и Украйна.

336

Анонимен

преди 9 години

САЩ продължават да се намесват във вътрешните работи на Русия по целия свят.

335

чукча

преди 9 години

Ей завтра го обичам този човек . Бавно но стабилно защитава националния интерес. Защитава и малкото останала човещина на Земята .

334

Соро

преди 9 години

до справедливФактора на суровините ще бъде свален до минимум.Има възобновяеми източници,водороден двигател,соларен панел и т.н.Тези технологии Русия ли ги е измислила?

333

Анонимен

преди 9 години

На Кутев парите свършиха. Сега под всяка изсмукана статия за *** се пишат еднакви 500-600 коментара. Нещастниците още не са разбрали, че никой не го е еня за тях. Воленчо си пълни гушката със субсидии и кряска за емитация на дейност, а неговите "избиратели" кучета ги яли.

332

Tonco

преди 9 години

До украинец - доброволеца сам отива - никой не го праща с принуда. А колкото до атакистите - *** ги питай .

331

трафоПОСТ

преди 9 години

Товариш ***, няма лошо да си защитавате националните интереси, ама защо на територията на други държави избивайки други нации?

330

украинец

преди 9 години

До Tonco------------А дали не можем да изпратим в този баталион всички атакисти-да мтът за *** и КГБ-йската армия.

329

Tonco

преди 9 години

До украинец Има и писаха - но това не са доброволци а мобилизиран състав - има голяма разлика

328

Соро

преди 9 години

до справедливБъркаш отново , напротив суровините няма да са ключов фактор в бъдеще, а технологиите.

327

украинец

преди 9 години

До Tonco--------------В състава на всички украински баталиони црещу руските терористи воюват около 300 българи.В украинската редовна армия са повече-защо никой не пише за това ?

326

Tonco

преди 9 години

До Bad Companyhttps://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%BA_%28%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B0%29

325

Bad Company

преди 9 години

До Toncoми що.....щото такъв батальон просто няма:))))))))

324

Tonco

преди 9 години

В състава на баталъон "Призрак" на страната на руските опъпченци воюват и около 20 български доброволци - защо никой нищо не пише за това ?

323

681

преди 9 години

Русия е велика и могъща страна и знае за какво съществува,ами ние не сме наясно със себе си.

322

Bad Company

преди 9 години

До украинецНе се настройвай срещу обикновените руснаци. Близо 100 години КГБ им е взело страха. Тази "подкрепа" за *** от 75% е само в пропагандата му. Имам апартамент на морето. Комшии са ми и руснаци, и украинци.... Никой не иска война....Войната я иска *** за да се държи на власт.

321

Соро

преди 9 години

до справедливРазбира се не всичко е черно и бяло и не става толкова лесно,винги има неправда.Свят като цвят, казали старите хора

320

Анонимен

преди 9 години

Парите от руския нефт и газ да отиват в Русия а не в Лондон , Швейцария.По този въпрос Путин нещо не защитава добре Руския интерес.Защо ли?

319

украинец

преди 9 години

Цялата помощ възлиза на 13 процента от тогавашния бюджет на Съединените щати. Какво е получил Сталин от Рузвелт?2.3 милиона тона стомана за цялата война;229,000 тона алумин, който всъщност е поддържал самолетната и танкова промишленост за две години;3.8 милиона тона месни консерви, салами, масло, шоколад, яйца на прах и т.н.;423,000 телефона и няколко десетки радиостанции, рафинерни петролни инсталации, полеви хлебарни, палатки, парашути, а също така 15 милиона чифта военни ботуши.