207

куку

преди 9 години

"Русофил-а" беше писал вчера , че майката на Путин не била юдейка защото не се казвала ШАломова ,а ШЕломова , та някой да вижда разлика ? С буквоблюдство няма да обориш факта, дорогой "русифиль" !

206

>>>>

преди 9 години

До брей 255Аре стига с тва робство,в Кубан българите са още в робство и се претопяват и заличават!Вие русофилите/мужици от 1878 г сте под руско робство и май никога няма да се освободите !

205

Анонимен

преди 9 години

До тролгеносенБатенце имаш мноо як дилтр - дай неква връзка!

204

Анонимен

преди 9 години

До До 244Пука му на посеркото...Плащат му на пост....

203

Я Русский

преди 9 години

"Карма украинската нация - омаловажава неговата алчност и - на непознат. Ние обичаме историята на някой друг, ние въздишат: "! Ние ще Бисмарк, щяхме да сме във Вашингтон, бихме Жана д'Арк", но това е абсолютно безразличен към собствената си история ... ". Kost Бондаренко, директор на Национална стратегия институт.

202

уйо

преди 9 години

Досега нито един американофил не е могъл да отговори защо Ирак беше нападнат, защо Югославия се разцепи и кой го направи, защо в Косово има статуя на Бил Клинтън, защо във Венецуела го имаше същия сценарий като на Майдана - снайперисти, маскирани.. Защо има американци в правителството на Порошенко, от кой ще ни пазят базите на НАТО в България и от кой дойдоха да ни пазят като се настаниха в страната ни 4 натовски бази през 2004г, защо не се казва че Даниел Митов е бивш държавен служител на САЩ.

201

Анонимен

преди 9 години

До СороАко дойда и ти отмъкна колата жената и апартамента и след два дни се срещнем , още ли ще разправяш :"..може много да спорим за минало, въпроса е какво правим сега.."Аз да ти кажа :- гледай в бъдещето щото миналото е свършрн факт! и ти да кажеш - ми добре!А?

200

тролгеносен

преди 9 години

На *** му трябва конфликт за да отвлече вниманието на народа си от краха на Руската икономика. А тя се срива главоломно.

199

съпорт

преди 9 години

До Анонимен 243Краварите кога ще се махнат от Япония ?====Когато братушките се махнат от Курилските острови,тогава !

198

Соро

преди 9 години

Като искаш да диктуваш бъди силен икономомически, а не с убииства ,а как става това ?Това му е слабостта на великия ***

197

Соро

преди 9 години

Не може да е постоянно око за око зъб за зъб, примери много.Има разлика между конфликт и конфликт, въпроса е това да престане, затова има граници и територии....може много да спорим за минало, въпроса е какво правим сега.

196

киви

преди 9 години

...президента на Украйна Петро Порошенко се обадил на Барак Обама за по нататъшна координация в случай на ескалиране на ситуацията. Е тука вече картите са на масата. Чакаме само след колко дена на Порошенко му е наредено да ревне че примирието е нарушено и нови санкции срещу Русия.

195

Анонимен

преди 9 години

В Хага вече са приготвили килия за военнопрестъпника Путин , ако разбира се руския народ него обеси преди това !

194

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 241Ти май за Киевская Русь не си чувал?

193

Анонимен

преди 9 години

ВъпросКакво разделя човека от *** ?ОтговорОбама: Милиони години еволюция. Путин: Тихия океан

192

Анонимен

преди 9 години

Краварите кога ще се махнат от Йемен?

191

Я Русский

преди 9 години

но в същото военна комисия проведе одит на Украйна в Русия, в Ростовска област, Курск, Брянск. Не са открити натрупвания на военно оборудване и войници. За да ferim - комисионна или снимка посланик на САЩ? Може Psak? Наскоро тя заяви, че Янукович е напуснал по собствена! Най-честен народ - американци! Им вярвам!

190

Анонимен

преди 9 години

Краварите кога ще се махнат от Япония?

189

Анонимен

преди 9 години

Краварите кога ще се махнат от Авганистан?

188

Анонимен

преди 9 години

До 236И кои са изконните руски територии бре, чудя се дали знаеш кой е основателя на Донецк ?