111

жилото

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА ! 144Никой нищо не предлага,а дава възможност на можещите и трудолюбивите да развиватстраните си!Това ви е на вас Ахилесовата пета/тъпня/,че някой ще дава и това трябвада са червените чугунени ушнаки,те ще раздават,а от къде ще го вземат и кой ще работислед като му вземат всичко ,не мислите и започвате с номерата,че някой външен враг ви мъти водата иначе ей сегичка всичко ще се оправи и ще потекат рубли ,мед и маслоиз вашето ведро.Миришете на нафталин и мухъл с тези тъпни !

110

Анонимен

преди 9 години

144 Първо този твой нов световен ред се опитва не някой друг а именно Путин да го налага , иначе международните отношения в Европа и светът са си установени още пред близо 70 години с основаването на ООН . Заплатата ти е такава каквато си си я изкарал , никой не договаря вместо теб заплатата ти , пак повтарям всичко е спрямо твоите лични възможности . Научи се че на този свят всичко зависи от теб и от никой друг И не е 200 евро защото средната РЗ в България е 410 евроПривери си Одисей 1

109

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

до Одисей 1Да бъдеш информиран ? Как ? Като ти позволяват да знаеш само онова, което "световния елит" иска да знаеш !Добре, че вече има втори полюс в света, за да надникнем отвъд новата Информационна завеса, гледайки руските телевизии. Там можеш да чуеш истината !Тук, където действа добре смазаната с долари медийна машина на Новия ред, истината няма да я разбереш !За *** и ислямизацията на света именно благодарение на Новия световен ред не искам да говоря. Тях ги виждат всички !

108

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Одисей 1Какви възможности за развитие предлага Новия световен ред ?Заплата от 200 евро на месец ?! :)Благодаря за такова "развитие" !Живял съм и в едно друго време, което беше за предпочитане.Какви възможности за пътуване предлага Новия световен ред ? А, пари за път ?80% от българите няма с какво да си платят сметките и лекарствата !И да намерят какво ? Отиди у богатия да се нагледаш ... :)И толкоз !Новият световен ред е добър само за богатите и е РОБСТВО за бедните народи и държави !

107

астролог

преди 9 години

Страшно се сгъстяват и подреждат звездите на Жужин! Очакват го големи неуспехи,разочарованияи мъка ,много мъка..и разбира се ще бере къпини вТайгата за постоянно !

106

Анонимен

преди 9 години

140 На кое казваш робство , на възможността да се развиваш както пожелаеш спрямо възможностите ти , на възможността да пътуваш където пожелаеш спрямо възможностите ти или на възможността бъдеш информиран за всичко спрямо възможностите ти .Кога в 1300 и кусур не се знае колко годишната ти история си имал такива възможности Чакам отговорОдисей 1

105

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Мир няма да има !Не знам дали да кажа "за съжаление" ...Чувал съм от стари хора, които помнят ужасите на войната, че от войната по-страшно и лошо нещо няма.От друга страна, ако светът продължава да се "развива" по този начин, скоро и Русия ще падне под игото на Новия световен ред.Изправени сме пред труден избор - ужасяваща война или мирно робство ?!Българинът понеже е роб по душа ще предпочете хомота ...Има народи обаче, които предпочитат да умрат героично, но да не прекланят глави.

104

Анонимен

преди 9 години

До говори Киев--да..бе...затова подвижните крематорюми на Порошенко работят постоянно--видеото в нета е на украински войници които горят труповете на Правъй сектор.Самите украинци са го сеимали.....а ти си вервай....лошо няма--щом си балък.......

103

Бъргас

преди 9 години

До говори Киев 136Само така Киев, бий агресорите здраво ,ние сме със вас !

102

Алекс

преди 9 години

Хленченето никога няма да спре. Пердах до Минск-3, щом 2 не им харесва!

101

!!???!!!??

преди 9 години

Какво примирие бе,наивници...МакКинен каза--Украйна ще воюва,до последна капка кръв---американците са решили вече съдбата на украинците.....наивници--примирие наяма да има--САЩ искат война.....

100

Анонимен

преди 9 години

Интересно как така Русия воюва с Украйна, а в Украйна има вече 5 мобилизации, а в Русия нито една, вероятно укприте се справят зле:))))

99

До 128

преди 9 години

Хмм ама каква е тази пропаганда, твърде си умерен, "реалните" цифри са:1 239000 убити12426097 ранени3 500 ззагубени такнаИ не забравяй да напишеш, че това е след 10-тата задължителна мобилизация.ха..хаа..

98

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ако говорим за нещо трайно при таварисшч ***... - то това е връзката му с КГБ и мафията...

97

Анонимен

преди 9 години

Не знам с колко лъчи ви е надеждата, но това, което виждам е, че западът настоява Русия да не подкрепя бунтовниците, а в същия момент получавам информации, че държави от ЕС въоръжават другата страна в конфликта, а САЩ дори се готви да се включи във въоръжаването и в момента сондира общественото мнение.

96

Путин джудже

преди 9 години

загуба на редовни руските войски по време на войната в Украйнана 02.13.2015 УБИТИ 6856ранен 5035Липсващ 3266Неуспешно изтича в Минск тестови Путин нанохимикалки

95

Анонимен

преди 9 години

shte ima li traen mir ? -NE SAMO GLEDAITE.

94

между другото

преди 9 години

"Порошенко назначил Саакашвили своим внештатным советником"ха ха - тъкмо навреме! Са ще видим бандеровче вратовръзка яде ли !?

93

Анонимен

преди 9 години

Русия си е научила урока от Авганистан! Ако няма поне 80% екато при Крим няма да тръгне на военна операция!Колкото и странно да е - във външно отношение, най-много от "целия демократичен свят" уважава волята на нациите.И що не влиза ли ? - щото украинците още не са усетили кой им мисли доброто и кой иска да им вземе ресурсите!

92

Анонимен

преди 9 години

Бог да я прости Украйна. Отиде си тая страна скоропостижно, както се и създаде. Ще си вземат своето руснаците. Няма кой да ги спре. 25 години чакаха, едва ли ще отлагат повече.