28

Анонимен

преди 9 години

Обама не преговаря с терористи, затова президентът на САЩ не беше в Минск

27

Долу Путака!!!

преди 9 години

Не трябва да се вярва на *** милиционер и изкукуригал аутист. Такива болни мозъци трябва да се въвеждат за лечение, не да управляват държави. При подписване на споразумение, коплексарят-джудже е вкарал 50 танка и отделно друга бронирана техника за засилване на напрежението.

26

Анонимен

преди 9 години

Кремълския касапин е жаден за кръвта на украинските деца

25

АТАКИСТ

преди 9 години

до 41Руската армия ли нападнала Украйна? Това като вица на деня или на месеца трябва да го считаме от твоя страна, младеж?

24

Анонимен

преди 9 години

Войната ще продължи във всеки случей другото са хартиени щитове

23

АТАКИСТ

преди 9 години

До 35Само дето руснаците в Източна Украйна които вече 10 месеца се бият за своята земя, не са страхливи българи. Там е разликата. И изобщо не ги интересува кой с кого е сключил "премирие".

22

Анонимен

преди 9 години

Руския терористи клекнаха пред западния хегемон!Кремълското недоносче е на колене!

21

шпиндел

преди 9 години

До РусофилОбичаш Русия, ясно, България обичаш ли я? Повече от Русия?

20

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ БЪЗИК С ПУТИН. ЗАПАДНЯЦИТЕ И САЩ ВЕЧЕ СА НАЯСНО. ХИЛЯДИ САНКЦИИ ДА ИЗМИСЛЯТ СРЕЩУ РУСИЯ В КРАЙНА СМЕТКА НАЙ-МНОГО ЗАГУБИ ИМАТ ТЕ ОТ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ. ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМИРЯТ. А ОНЯ ОТ САЩ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ПРОДАВА ОРЪЖИЕТО СИ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ИНАЧЕ АМЕРИКА Е ФАЛИРАЛА ПРИ ТАЗИ ГОЛЯМА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА В МОМЕНТА.

19

NOI

преди 9 години

Е ИМА ЛИ ОЩЕ ТРЕЗВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК , КОЙТО ДА НЕ Е РАЗБРАЛ ЧЕ ПОРОШЕНКО СЛУГУВА НА ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ ???НЕ МУ СЕ ДАВА ИЗТОЧНА УРКАЙНА ЗАЩОТО ТАМ Е ВСИЧКО....ИНАЧЕ СА ЖИВИ УМРЕЛИ....ДОРИ И ВОЙНИЦИТЕ МУ НЕ ИСКАТ ДА ВОЮВАТ СРЕЩУ СВОИТЕ.....НО ПАРИЧКИТЕ ЩЕ МУ ОСИГУРЯТ БЕЗСМЪРТИЕ !!!

18

Има скрито и покрито

преди 9 години

Нещо мирише работата! Като искат мир защо на срещата в Минск ги нямаше Ген. Секретар на Нато и Глн. Секр. На сащ кери.... Нали те искат мир или не? Гледайте, в тубата Александр Жилин... Запад готовит чудовищную провокацию.

17

формула 1

преди 9 години

нищо още не е решено в този конфликт, има само някакво примирие, но докато не се стигне до крайно решение какво ще представлява Украйна в близките 50-80 години няма да се оправят нещата, след преговорите няма победители

16

Уйо

преди 9 години

Според говорител от Белия дом преговорите в Минск няма да проработят защото според договореното САЩ няма да имат достъп до природните богатства на Украйна а след като са инвестирали 5 милярда $ в протестите на Майдана ще трябва по някакъв начин да се върнат поне неколкократно.

15

9К51_"Град"

преди 9 години

Т.н. "Мински споразумения" са пълна победа на "Рошена"-Порошенко, Путин дефакто предаде ЛНР И ДНР и това го вижда всеки, разбира се какво можеше да кажат Захарченко и Плотницки .. мъмреха някакви безсмислени фрази от рода на "ново начало за Укр" и тем подобни. По-важното е обаче дали ще бъдат спазвани договореностите или ще гледаме стария филм ... мирни 2-3 месеца/докато се въстановят боекомплектите/ и после пак заповед за настъпление към Луганск и Донецк ...

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12Извинявайте, но едно е да знаят разузнаванията, а второ и трето е опълченците да ги пленят и да ги покажат пред очите на цял свят по Раша Тудей.

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25и като се събуди - краката отвити, пръстите в контакта, чаршафа заврян в г*за и си мислиш, че криеш Самарското знаме.

12

Циганин

преди 9 години

Guardian пише ,че САЩ могат да развалят договореноста от Минск ако изпратят в Киев военни и да запалят Европа .

11

Анонимен

преди 9 години

Путин спечелисрещу русия не само че няма да има повееч санкиции, ам третия пакет падаКрим ще бъде признат де юре за рускина сепаратистите ще се даде автономияУкрайна скоро няма да влеез в НАТОСАЩ бяха иезорилаин от прреговорите на четворката - за каков повече би могъл да мечтае ПутинОсвен това ще се подновят енергийните разговорище има и обощ ИКОНОМИЧЕСОК пространстно от Владивосток до Атлантика - т.е. Ес или подобен проект ще се случи с участието на РусияПутин размаза щатите

10

РБ

преди 9 години

Само уважение към Русия може да сътвори мирът!Не може да се бъзикаш с най-голямата държава и военна сила!

9

Анонимен

преди 9 години

чакайте бе хора примирие няма още, то започва чак в Неделя, дотогава всеки ще се бори да окупира повееч земя защото посел ще се очертават границите....