65

Анонимен

преди 9 години

До ТАРАЛЕЖ -Някой случайно да знае защо навремето не са взели Волен в казармата?Няма защо да се знае. Направо се вижда от всеки. Не става.

64

:-)

преди 9 години

Бедни ми Лисенко, защо не си пиеш лекарствата? Франс Прес потвърдихте ли информацията с други два независими източника? Вие надеждна информационна агенция, ли сте или пропагандистки придатък?

63

Анонимен

преди 9 години

аз пък чух че нато вкарали оръжие в украина и един полк наемници които са кацнали със самолет в киев/ аиде сега да видим на кого ще вярвате

62

Членска карта №7

преди 9 години

Влизай и мачкай!!!

61

L.

преди 9 години

Докато Бойко е летял за срещата по Сигурността, на 11-ти срещу 12-ти този месец през ГКПП Лесово са преминали 55 турски ТИР-а. Външно министерство подготвя протестна нота.

60

На страха очите

преди 9 години

като се позова на украинския военен говорител Андрий Лисенко...Демег Киев...Абе едно, едно нещо да беха казали и то да е верно!То 50 (!) танка на бял зимен фон *** изобщо са незабележимо нещо!Вече Пентагона щеше да е публикувал алманх снимки по всички социални мрежи ако беше вярно!

59

Бай Куй

преди 9 години

По-подли и подмолни от руските управници НЕМА! Да вкарваш танкове, когато ще се преговаря за изтеглянето им - е, това само братушките го могат. Ама Обама ша ги оправи, почекайте.

58

Бай Хой

преди 9 години

Аве те Киев разправят,че не са обкръжени при Дебалцово ахаххахаха лъжлива фашиска хунта !!!!Слава на Путин Слава на Русия !!!!

57

нн

преди 9 години

Това за ,,довиждане ли е'' или <,чакай те ни пак''

56

Бойко не Борисов

преди 9 години

Лоши метео прогнози за Дебалцево- ураганен вятър.градушка. възможни смерчове. Гражданите да не напускат укритията до 15. 02. 2015г. Салото да се яде на малки порции и да се дезенфикцира водата с горилка. Оцелелите след урагана могат да прекръстят града на *балцево.

55

сталин

преди 9 години

Как така рашата има танкове та нали укропите я разгромиха.А *** жижте армията на кадиров готова да умре за Путин. 10 години готвена за настъпателна война ,вижте ги на стадиона в Грозни, елитни бойни части от доказани безмилостни бойци.За какво мислите е тази армия да си седи в чечня.Кавказ се е превърнал в полигон за елитни войски нямащи равни никъде в света.

54

ТАРАЛЕЖ

преди 9 години

Някой случайно да знае защо навремето не са взели Волен в казармата?

53

сър Пичук

преди 9 години

То ако от 15-ти спре конфликта, *** на Волен пак ще минат на диета :DНема ресто, нема паре, нема и за две цигаре...

52

Циганин

преди 9 години

КОГА СТАНАХА 50 танка ? Сутрината бяха 7 танка ,но с времето те се увеличават -на страха очите са голями!

51

Айде простено им е..

преди 9 години

Има една поговорка: "СТРАХЛИВ укрофашист РУСКИ ТАНКОВЕ СЪНУВА"........ та и те така....

50

Анонимен

преди 9 години

До Гошугошуууу прасе лошууууда живей Америка - със свинефермите за секс

49

Анонимен

преди 9 години

Абе какво стана със самолета? Нали Путин го беше свалил, нито дума, баси пропагандата!

48

Изветрели са Яко!

преди 9 години

Хубава работа ама укропска.... Има танкове в кошмарите на меркел обама яйцето турчето петро и оня оланд... Ей, Путин ще им докара някоя психоза... П.П Съвэт: Пийте, си ония розовите хапчета!!! За да няма танкове!!!

47

Путлер = Сталин

преди 9 години

Повечето от пишещите тук дори и в казарма не са ходили, камо ли на някой ЩИТ (и не знаят какво е това). А там най-добре се виждаше, как пияните съветски офицери се отнасяха с техните си а и нашите войници - като с роби ... След Щит 84 в България се прибраха и над 100 ковчега ... Та не се радвайте на сегашната руска *** - все същите *** офицери и *** - роби. За тези, които ще ми напишат минуси - въпрос: Защо децата на източните диктатори учат в западните демокрации? Всички без изключение ???

46

Tina

преди 9 години

Хайде, почнаха с глупостите..."Вашият верен слуга" пак се обърка и съчинява ли съчинява за мистериозни руски войски струпани в Украйна...