34

хаха

преди 9 години

До аза даваш ли я на българи живеещи в България. Аз също не бих се отказал от вила в балкана. Къде се намира .На приказки сте много дашни

33

анонимен

преди 9 години

Я , ПАК ГО ПОВТОРЕТЕ...Хуманитарна помощ от България...Да се чудиш защо са забегнали и защо на са се върнали досега..

32

аз

преди 9 години

Давам къща на село в централна бг за живеене на българи-бежанци от Украйна. Към къщата има половин декар двор подходящ за малко лично стопанство. Наем не искам, само да си плащат тока и водата.

31

Анонимен

преди 9 години

Никакъв връх Столетов! Пред Парламента! Миналата година бяхме там сега отново!

30

ами сега

преди 9 години

Значи , ако не дай си боже в България почне мобилизация , всеки може да се пише македонец или турчин и да скатае .Жив пример за това е другаря ви Сергей Димитрович Станишев , който не е ходил в казармата , защото , като са го викали е вадел украйнския си паспорт , а там българския , само и само да скатае от казармата. С две думи , как му изнася един път е украинец един път българин.

29

Анонимен

преди 9 години

Колко време ще улеснявате издаването на визи? Докато най-после го направите хората ще ги изпотрепят.

28

Анонимен

преди 9 години

прави ми впечатление че руската агентура много почна да се заиграав с бесарабските българи, даже гедах няколко клипа как чисти руснаци се представят за българи и злоупотребяват с това, иначе специално за бесарабските българи сигурно от 15 години има много облекчена процедура за получавне на Бг гражданство, ако са истински българи и милеят за България са многли да получат гражданство 100 пъти, не саго поискали, не са го получили, значи не са българи

27

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Повече от половин година Русия се мъчи с бедна Украйна и не може да вземе преимущество... - а се репчи на НАТО...

26

do 21

преди 9 години

Bii se be shte te slojat na parva liniq shtoto si turche i shte umresh geroiski bez istoriq.Taka sa pravili bulgarite v Balkanskite voyni,koyto ne e bulgarin na parva liniq ne samo tuka pochti v celiq svqt e taka!Na bulgarite im bilo losho v Ukraina,ta nali tam e durjavata im,trqbva da ya spasqt ot nepriqteli!

25

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Политици - ПИАРджии, можете да пратите и хуманитарна помощ и в селата и градовете в България, щото ако не знаете, и тук положението е плачебно!

24

Анонимен

преди 9 години

както са български граждани , така са и украински , цял живот живяли там , сега се сетиха че били българи.Сигурно 300 хиляди руснаци се нанесоха в България , а ако имаха желание , да са се върнали тук.Насила никой не може да го направите българин , аз ако живеех там , не говоря за последната година по време на войната , а много преди това бих се върнал в бг , явно си се чувстват украинци , следователно , ще се подчиняват на техните закони .

23

до бг турчин

преди 9 години

Радвам се българино, но това е обречена битка срещу Русия! По добре скапаните ни политици да се дъжарт неутрално!

22

Ala_Bala

преди 9 години

На българите в Украйна не им трябват консерви. Трябва да спрем подготовката за война! Моя призив е да се съберем на 3 март на В. Столетов и да дадем отпор на милитаристите и продажниците на България!

21

Анонимен

преди 9 години

Не ли по добре етническите българи в Украйна да проведат "референдум" за БДР и тогава да изпратиме "хуманитарна помощ".

20

ИСТИНАТА

преди 9 години

Стига сте писали глупости , от 7 години държавата издава бг паспорти под път и над път , от както влязохме в ЕС , над 50 хиляди македонци се втурнаха да стават българи с една декларациика , че прадядото се казвал Иван .Няма как насила да даваш на някой бг гражданство , който е искал от тях се е сдобил с такова..... 99 % от македонците получили гражданство , отпрашиха на запад или си живеят в Македония и бг паспорта си го ползват само да пътуват без проблемно , иначе един не се е върнал

19

бг турчин

преди 9 години

Според мен е грешно правителството на РБ да подстрекава етническите българи да не се отзовават на мобилизация. Та нали именно Украйна е тяхната родина. По тази логика и аз не трябва да се отзовавам в бг армията защото съм от турското малцинство?.....напротив ще се бия до последната си капка кръв защото моята родина е България............

18

Анонимен

преди 9 години

Веднага медийте,БТВ,НОВА тв и другите да заминават и да разпространяват,че България си иска българите...

17

Анонимен

преди 9 години

Така нареченото ни правителство са предатели и страхливци ! Визите няма да облекчат съдбата на 300 000 българи в Украйна подложени на гонения от киевската хунта. АВТОНОМИЯ !!!Аман от дебилни външни министри !!!

16

zeus

преди 9 години

До До 3Много лесно е изпълнимо, обаче няма желание. Виж, гнусните чаршафи си ги внасяме в промишлени количества.

15

Анонимен

преди 9 години

ся сичкото руски *** че се пише българин та да лапне помощ