27

до aha

преди 9 години

do *** бегай да си караш Уазката на полето, запорожки хегемон

26

Монархист

преди 9 години

Брюксел трябва да покаже един голям среден пръст на ония отвъд океана, а ние тук да си направим един Евразийски Съюз, в който да влизат всички държави от Европа и Азия. Само така ще се кротнат нещата и ще тръгнем към някакъв прогрес и разбирателство.

25

Анонимен

преди 9 години

На ЕС не се дърпат толкова лесно конците, както на отделните и членки. Затова Европа е силна, само когато е обединена!

24

aha

преди 9 години

Брееее,днеска голям напън на евроамбреажите ,явно са получили паричните преводи и сега си ги отработват Каквото и да приказвате,Запада залязва и малко по-малко ще бъде изместен като световен хегемон от Изтока Просто колелото на живота се върви

23

Дедо поп

преди 9 години

Чеда български, още не ни е минало синьото от плесницата на Путин от Турция, ето тази сутрин ни зашлеви втора от Египет-още по-силна и по- шумна,защото с нея той погребва, за вечни времена и Бог да ги прости, и машиностроенето за нея и прочие за нея...Амин!

22

Венелин

преди 9 години

Войната ще спре незабавно когато ЕС въведе същите санкции за Украйна. Основанието - избиването на мирни жители от украинските про-провителствени войски. Защо в случая с Асад решенията са едни, в случая с Порошенко други?ЕС става смешен в очите на останалото човечество, а това (държавите без НАТО-вските) все пак са мнозинствота от хората на планетата. Те губят доверие към ЕС и от това ЕС губи. Втори път губи от санкциите. Трети път губи от разходите за тази измислена от Коминтерна държава. Защо?

21

даммм

преди 9 години

Германия загуби от санкциите до момента над 35 000 работни места--фирми които работеха за Русия вече са фалирали.Работниците бързо ги преквалифицират,но проблема не се решава.Франция само заради "Мистралите" вече губи над 2 милярда евро.А това е само началото--Русия отвърна на санкциите много по-късно......нататък ще е още по-зле.В Латвия,Литва и Естония фалира цялата млекопреработвателна индустрия---НО ТЕЗИ НЕЩА СЕ ПРЕМЪЛЧАВАТ..........

20

скептичен

преди 9 години

До АнонименКакво е заявила Меркел е неизвестно. Ясни са единствено внушенията на различните драскачи. Важен е факта, че деструктивният фактор -САЩ, справедливо е изваден от формата на срещата. Нямам претенции към никого от европейските политици, ако той защитава ясна европейска позиция, но когато ние, европейците, трябва да жертваме интересите си в полза на американците, които после ще ни черпят в рамките на 5% от печалбите си ( тоест с наши пари) ми се струва предателство( и то не безплатно)

19

Сорофил

преди 9 години

Няма нужда от засилен натиск,достатъчно е да спре продажбата на петрол и Бензиновата Федерация е срината.Олигарсите вече стават нетърпими към *** и обещанията му.*** им е обещал природните богатства на източна Украйна и слънчевите плажове на Крим,но сметките им не излизат,Сталин отдавна го няма.

18

Българин

преди 9 години

"Европа взе нерешителни мерки срещу Москва,"Ако бяха послушали наш Роско вече щяхме да сме й обявили война ,но европейските ръководители са хора с мозък .

17

Анонимен

преди 9 години

На Путин му трябва да го признаят за равнопоставен. Когато срещу Русия се действа с конфронтация, тя отговаря със строги мерки. От опит знам че с руснак не трябва да се спори. Руснака трябва да се възвеличава за да постигнеш своето. Това ако не го разбере запада са обречени. Между впрочем и германците са същите за това няма да постигнат решение. Срещу Русия не се тръгва с ръжена а с блага дума. Никой не трябва да се конфронтира с Русия. А положението в Украйна си е фашистки преврат.

16

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен"Меркел просто не иска втора берлинска стена и разделяне на Германия на две части - едната под контрола на Русия. Ако искаше Путин, досега да е стигнал до Ламанша"...И аз твърдя същото... - Путин наистина ще стигне до Ламанша - международния съд в Хага...

15

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До до СТРАНДЖАТАДа... - малка...

14

до 16

преди 9 години

При ядрен конфликт, софия ще истчезне първа. Заедно с цялата седерастия.

13

Анонимен

преди 9 години

Меркел просто не иска втора берлинска стена и разделяне на Германия на две части - едната под контрола на Русия. Ако искаше Путин, досега да е стигнал до Ламанша.

12

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Само фактът, че Украйна ще затвори въздушното си пространство за Русия... - може да струва на *** милиарди/не рубли обаче/...

11

срещу Русия

преди 9 години

Брюкселската хунта не е готова за засилен натиск срещу Русия

10

Анонимен

преди 9 години

Много точна снимка ! Двамата гледат в различни посоки !

9

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен"Ако тия убавци се заиграят с Русия, Виетнам може да им се стори една сладка приказка"...Войната във Виетнам се водеше в труднодостъпната джунгла, а *** се провалиха в Афганистан, където всичко камънЕ и чукарЕ...Спомняш ли си операция "Пустинна буря"... - когато само за един месец война в пустинята Ирак беше смазан и наказан...

8

Анонимен

преди 9 години

Топ журналиста на "Франкфуртер Алгемайне" Удо Улфкоте в бестселъра си за продажните журналисти пише , че Меркел я държат американците с офицерското и минало в ГДР. Наш Боко с криминалното му минало, изобщо са си наредили една картинка, за чудо и приказ."След Втората Световна война в Европа с помощта на ЦРУ бяха създадени множество проамерикански неправителствени организации. За да направи човек кариера в немските медии, той трябва да бъде сътрудник в една от тях." Пише и за Сорос и военните.