78

Анонимен

преди 9 години

Поне да беше Кинг Конг, а той е обикновена мамуна, която е дръзнала да вменява правила на поведение в цивилизования свят!

77

анализатор

преди 9 години

Браво 151! Мислиш!Но имам едно съществено уточнение: САЩ след ВСВОЙНА вече бяха пуснали в обръщение 3 пъти повече долари, отколкото беше собственият им БНПРОДУКТ!Ичрез плана Маршъл много хитпо ги пробутаха на пострадалата от войната западна Европа! И я направиха зависима от зелената тоаретна хартия!

76

iv

преди 9 години

Кои черна маимуно промени света да неби Русия да разби държави като Ирак,Сирия ,Либия,Сърбия'Украина,и още около 70 държави след 2 световна война.А бе долна гадна маймуноооо.

75

анализатор

преди 9 години

До 145Момко с мъх по бузките, ще ти напиша само две думи с главни букви! Ако разбереш евала, ако не намали наркотиците!ПЕРИМЕТЪР е в Действие!

74

Ali Kemal

преди 9 години

Do 145 obratno e Rusia moje da go napraviii

73

анализатор

преди 9 години

Времето на САЩ свършва!Ще обясня защо.1. От военна гледна точка - последната им произведена ядрена ракета Минитмънт 3 е на 32 г. Срока на годност е 35.След няколко години те ще са беззащитни! Не могат да произведат други, защото вече са деинструализирана страна, т. е. нямат необходимите производствени мощности!2. Доларите започват да се връщат обратно в сащ и натискът върху икономиката им става ужасен.имат 2 варианта - самоунищожение или война!Засега очевидно напират към война! Това е!

72

Даниел

преди 9 години

Хайде стига, а Косово може, така ли?

71

КОСОВО

преди 9 години

е НАЙ-ФРАПАНТНИЯ СКОРОШЕН ПРЕМЕР, че МОЖЕ. Щом на САЩ е позволено, защо РУСИЯ да не може да присъедини свои СЪНАРОДНИЦИ и ТЕРОТОРИИ

70

Анонимен

преди 9 години

Ами след като не приемате доброволно както е и справедливо, може и силово.Ако Русия искаше да си прибере териториите, вече всичко щеше да е приключило. Целта е да си остане автономна Новорусия в Украйна и да блокира всякакви напъни към НАТО.

69

Българин

преди 9 години

Обама, разбрах те- в Косово всичко можеше, но тука в Украйна - не маже. При това положение П,утин е прав, че вие си служите с два аршина .

68

Анонимен

преди 9 години

Станджа,на вас у Карлуково от кога ви разрешиха да ползвате компютри и интернет.

67

Анонимен

преди 9 години

Голям автпгол си вкараха краварите начело с обама-банана с намерението да доставят смъртоносно оръжие за украйна ,с това си решение те настрояха страните от Европа срещу себе си и за първи път дори и най верния пудел на сащ -Великобритания даде заден ,като чрез външния си министър Филип Хамънд казаха ,че такова решение е много необмислено опасно за стария контиинент и световната сигурност

66

Анонимен

преди 9 години

До странджатаТи изобщо в час ли си?

65

Анонимен

преди 9 години

А Щатите могат да променят насилствено границите на Европа като създадоха измислената държава Косово, която си е сръбска територия.

64

до 107

преди 9 години

Имате ли изобщо мозък в главата си за да мислите или сте под въздействие на "демократични опиати"

63

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен-107 Соросче ,по полечка с нервите,че както лошо ще се развиват нещата за любимата ви ционистката кошарка сащ тепърва ще ти трябват не само нерви,ами и бая вазелин,че голямо Е...Е се очертава за продажници като вас.

62

#$&

преди 9 години

Да, точно така! Я, сега кажи Обама за Югославия, маймунке ***!

61

Кирето

преди 9 години

А бе тоя Обамата бил много *** бе! Не е Русия виновна, просто хората имат право на самоопределение , руснак ли е , българин или турчин !А Обамата мисли като направи всички индианци американци с бой и пак бой , значи и другите правят така !Обама продължава да мисли като антихрист!Проклетник!

60

волгоградския

преди 9 години

До Обонго Абе може или не може не знам ама му се получава и то доста успешно

59

Анонимен

преди 9 години

А на Балканите кой промени границите и създаде от никого не чути и не видени нови? Стига лицемерие. Кой създаде Косово?! Путин 20 милиона руснаци няма да изостави на произвола на една хунта, която воюва с населението си.