281

681

преди 9 години

Руската дългосрочна стратегия за развитие е ясна и след посещението на лидера им В В Путин в Египет е да се заобиколи старата европа и да се развиват връзки с народи които са перспективни партньори а не *** като бълг ,"правленци" които закопаха България!

280

банкеръ

преди 9 години

Русия няма да отстъпи.Работата отива на мерене на патките и лошо да си слагаме ***.Ако Обама мисли,че няма да падат бомби в САЩ при война с Русия.То да не е да бомбардират Сърбия.Този път силните карти са у бляда и Обема и Меркел го знаят.Цирковите са да се приемат условията на Путин без да се орезили Нато.

279

Анонимен

преди 9 години

винаги така става когато милиционери почнат да управляват

278

Анонимен

преди 9 години

олигархичния и уродлив руски капитализъм не може да бъде модел за развитие.по същия начин и съветския комунизъм беше пълна трагедия и се оказа не жизнен. това което се случи със ссср ще се случи и с русия. в азия водещ е китай.русия е икономическо джудже и никаква евразия няма да има. за европа,положението е същото,руския модел е напълно неприемлив и отблъскващ.

277

Анонимен

преди 9 години

путин е проста пръчка

276

трупата на Капутин

преди 9 години

Дългосрочната стратегия е да се излагат като стадо тъпоумни престъпници. Както Лавров вече стана за смях в Мюнхен с изказвания достойни за роман на Уди Алън !

275

кирил

преди 9 години

никога не съм си и помислял камо ли представял,че руси и украйнци ще воюват. по голямо престъпление и лудост от това няма. русия извърши непростима глупост и престъпление.каквото и да е станало в украйна,то си е тяхна работа.

274

Румбо

преди 9 години

"Русия ще клекне на Запада или Китай" Малко вероятно,но също е възможно!Не може да се отрече!Обаче ако Русия клекне на Китай .....Запада ще се моли на Русия да не го прави!В момента Китай гради военното си могъщество върху копирането на актуални и малко по-стари руски технологии.Представяте ли си какво ще стане ако получи достъп до най-новото!Руския гений в тая област обединен с парите и работната ръка на Китай,а и ресурсите на Сибир?Китай става непобедим и НЕДОСЕГАЕМ!

273

тъъуул

преди 9 години

Добре че може да се гледа тази пресконференция, а не да ми казват какво е било! А знаете ли че демократична България-богата и преуспяваща- до м.май остава само с 2 читави изтребителя, и води преговори с "фалирала" Гърция и Турция да ни пазят небето срещу заплащане! Утре -вдругиден ще ги помолим и да си вкарат армии тука, да ни пазят от Русия например!

272

Анонимен

преди 9 години

Проблема на Русия е, че от както съществува, никога не е мислила за обикновения човек, а само за аристокрацията в миналото и за олигархията в настоящето. Целта на управниците винаги е била да бъде велика военна сила, да е страшилище сред другите държави. И сега е същото, най голяма територия, най- много природни богатства, а народа им тъне в мизерия, с изключение на няколко големи града. Според володя *** е достатъчно другите да се страхуват от тях и да имат военна мощ, а народа го е е.бал ...

271

Анонимен

преди 9 години

до 8 ало човече, осъзнай се - Военния бюджет на Русия е 11 пъти по-малък от военния бюджет на САЩ. Повтарям 11 пъти, КОЙ СЕ ВЪОРЪЖАВА до зъби??? Не че нещо но не ми стана ясно, как тъпите рашки са провокирали надпревара във въоръжаването. Че Путин е голямо *** няма спор, ама гъзолизците на хамериката вече прекалихте!!!!

270

Анонимен

преди 9 години

стратегията и тактиката са за китайския дракон. той търпеливо чака и бавно усвоява сибирските пространства. вече всички нови географски карти в китай са с т.н.външни китайски територии

269

Анонимен

преди 9 години

каква стратегия,те са се оплели като пате в калчища.путин е пълен некадърник и проста милиционерска пръчка

268

Никола

преди 9 години

Нашите журналистически *** и политици и еврейските лобита стават за смях. Като наричаме Русия агресор някой сети ли се за Сърбия и нейната провинция Косово, когато САЩ и НАТО започнаха война със суверенна държава, която защитаваше териториалната си цялост - можеше, бяха освободители и добри. Но когато Русия реши да си върне своя /подчертавам СВОЯ/ Крим, населен с 67% руснаци - хоп изведнъж станаха агресори и тирани. Ми то май беше същото като на Балканите а? Няма такъв двоен стандарт. Няма д

267

Смях

преди 9 години

Как Русия, бедничката, се опитва да се сравнява с САЩ. Видяла жабата, че подковават коня и си вдигнала крачето.

266

Анонимен

преди 9 години

До за мекеретатаЛавров за това са го сложили на този пост да понася храчките който са за Путин и ако не му издържат нервите да се гърми със служебния си макаров

265

за мекеретата

преди 9 години

Някой от коментиращите гледа ли я тази пресконференция? Аз я гледах - парад на омразата! Чудех се как му издържат нервите на Лавров да отговаря на изопачаващи внушения, маскирани под формата на "въпроси". Всичките тези журналисти и политици говорят съвсем друго в кулоарите и се оправдават пред руснаците в стил "ама нали знаете как е..." после слагат маската и са като навити с една пружина.Лавров даже му го каза това на един разпалил се с пламенна реч, припомни му какво приказва когато е идвал в кремъл.

264

Анонимен

преди 9 години

на лавров му се смеят защото русия никога в историята си не е имала по *** политика.някои хора в кремъл все още имат време да избегнат трибунала в хага или въдворяване в психоболница

263

Анонимен

преди 9 години

До do426Тогава обаче е Петър 1 и стремеж към ЕВРОПА а сега е Путин с стремеж към Азия и масово движение на руснаци към европа колкото за РЕСУРСИТЕ САЩ И КАНАДА СА ПО ГОЛЕМИ НА ПЛОЩ ОТ РУСИЯ а каквото има в Сибир го има и в Канада на една ширина са

262

Крис

преди 9 години

Стига с тези тенденциозни стастии, излагате се, ама като кифладжии вече се излагате... Колко руски бази има около границите на сащ? Колко американски има около Русия? В колко държави се намеси Русия на другия край на света за да им даде "демокрация" и в колко сащ? На какво приличат Египет, Либия, Сирия, Ирак, след намесата на хамериканите ? И вие продължавате да твърдите , че Русия е агресор ?! Наистина в стремежа си да манипулирате , стигате до крайна граница на смях и излагация!