33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 33Та къде се дяна химическото оръжие на Садам.Те американците толкова години го търсят и още не могат да го намерят.Явно са го скрили по - скришно и от Елдорадо,пък ти като знаеш помогни.

32

Анонимен

преди 9 години

При Украйна стана обратното - първо се създаде корупционният режим и след това Русия нахлу в Домбаз.

31

Анонимен

преди 9 години

Бееей сетиха се най сетне ! Грешка било... Щом е така веднага един международен трибунал и да се осъдят....стиска ли ?!

30

ставри

преди 9 години

До Анонимен33За какво химическо оръжие става въпрос?Нали съюзниците с години се чудеха как да вкарат такова в Ирак,за да го припишат на Ирак.

29

Анонимен

преди 9 години

Еми сега като е грешка какво праим.Аз още чакам в Багдад да кръстат площад или поне улица на името на България. Спомняте ли си че това ни обещаваше Соломон Паси ? Нали затова и ние барабар Петко с мажете бяхме от окупаторите (носителите на ДЕМОКРАЦИЯ ) на Ирак.

28

ХАХАХА

преди 9 години

Аре, бе! Не думай, сериозно!

27

Анонимен

преди 9 години

Като нашите спортисти които останаха без работа през 1991 година и станаха мутри!Сега повечето от тези мързеливи мутри са под земята или избягаха в чужбина с по два,три чувала пари.

26

Анонимен

преди 9 години

До Не се лъжетеМисля че си прав но дано даде Господ да се лъжеш.

25

Уошингтън Ървинг

преди 9 години

Няма как да се съглася с това, че корупционният режим е възникнал от липсата на институции. Корупционният режим бе съзнателно отгледан с купища безотчетни долари - за да бъдат институциите не самостоятелни, а управляеми от онез, които уж и днес се борят за сигурността на света, а всеки път го натикват все по - дълбоко в блатото на несигурността и насилствения му край. На това му викат "цивилизовани държави" онез, които обичат черния хумор и децата, като сексуални играчки.

24

Анонимен

преди 9 години

Нахлуването на САЩ в Ирак и това на Русия в Украйна е като: Клин клин избива, ама втория остава.

23

Анонимен

преди 9 години

Така ще каже.Преди самото "нахлуване" (каква внезапна дума а?) Та преди нахлуването в Ирак около 15 години му писаха резолюции и молби на Садам Хюсеин да не произвежда химически оръжия и да не ги употребява върху цивилно население.Също така да не напада и да не анексира съседни държави поради факта,че има по-силна армия.Беше крайно време да му дадат от неговото си лекарство.Просто сега американците посвършиха кинтите иначе предполагам с удоволствие биха си направили "Пустинна буря 2" с ИД.

22

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Прав е Кофи Анан, но това е минало, а по добре е да каже нахлуването на Русия в Украйна чия грешка е----------------------------------Ми приеми го пак като малка грешка човешка. Човек греши, хора сме. Трябва да си прощаваме.Преди това САЩ наляха 5 млрд в Украйна, предполагам пак някаква грешчица е станала...

21

Кофти Анан

преди 9 години

До Блокиран в ДневникПрез март 2003 , а не през 2001

20

Анонимен

преди 9 години

Г-н Анан,не е грешка,а БЕЗУМНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕсрещу човечеството!И виновните за товатрябва да се изправятпред СВЕТОВЕН СЪД!А репарациите и обещетениятана пострадалата нацияда ги плати държавата,извършила нахлуването!

19

АТАКИСТ

преди 9 години

до 20Нали ако каже, че Бардака е виновник за Мегданя от където се разпали конфликта в Украйна, няма повече да го видиш сред живите???

18

Тия са сащ са ЗЛО!!!

преди 9 години

Поне Един да Признае ИСТИНАТА!!! ТАМ КЪДЕ Е "посято" семето на "демокрацията" САМО КРЪВ ИНТРИГИ ПАРИ И ОРЪЖИЕ.....

17

Елемаг

преди 9 години

Не го плюйте,хем бъркате годините,хем не помните!Ето ви:17 Септември 2004 в-к "СЕГА"-офи Анан: Войната в Ирак е незаконна!!Американското решение за нахлуване в Ирак през 2003 г. е било незаконно, заяви генералният секретар на ООН Кофи Анан пред Би Би Си.Това е пич!!!Моля само за компетентни коментари!!!

16

факт

преди 9 години

След втората световна война САЩ изби милиони хора, за да им ограби природните богатства и да работят за тях. САЩ са най-големия агресор в човешката история.

15

СССР

преди 9 години

ДОБРО УТРО!

14

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Само че тоя Кофи трябваше да го каже това през 2001 година, а не сега.Сега е смешно да говориш, когато и кучетата пред блока са го разбрали това.