74

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен110"Щото ти си остър, *** ***. Светни ни защо е *** Лавров, и защо си остър ти. Злобен форумен соросоиден плъх."А ти защо си *** ? Ами такъв ти бил късмета. Може да е генетично, може някой *** "***" да е постъпил грозно с теб. И шокът да се е отразил на разума ти.Ккаво да се прави ? ... Не може всички да са умни като мен. На такива като теб акъл не е нужен. Вие сте родени да следвате сляпо вожда си. Той мисли вместо вас.

73

ЗАПОМНЕТЕ:

преди 9 години

СКОРО НЕМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ЛАВРОВ , КАТО СЕ ВЪОРАЖИ УКРАЙНА ДОБРЕ!ВОЙНАТА НЯМА ТАКА СКОРО ДА СВЪРШИ --ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЗШИРЯВА И ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗИРА.КОМПРОМИСНИЯ ВАРИАНТ ЗА РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ КОГАТО:--НАРАСТНАТ БРОЯ НА ДЪРВЕНИТЕ КОВЧЕЗИ И РУСНАЦИТЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ПИТАТ ,ЗА КАКВО ВОЮВАТ В УКРАЙНА.ДРУГОТО ЩЕ БЪДЕ САМО ИНФЛАЦИЯ ,ГЛАД И РАЗРУХА В РУСИЯ!НЯМА ДА ГО ИМА ВЕЧЕ Т.Н. "ВТОРИ ФРОНТ" -С ХРАНИ , ОБЛЕКЛА И МАШИНИ ОТ АМЕРИКА!КИТАЙ МОЖЕ И ДА ИМ ПОМОГНЕ ,АМА ТРЕБВА ДА МУ ПУСНАТ МОНГОЛИЯ/Манджурия/

72

Този

преди 9 години

Последното изречение е изключително показателно за нагласата на Руснаците! Общо взето звучи така" Ние не искаме война, но ако вие искате, за нас не е проблем"

71

Анонимен

преди 9 години

Вземи си жена рускиня или украинка и ще се oдeбe квартала:))))

70

Анонимен

преди 9 години

Всички тези клишета на Лавров сме ги чували многократно и на всички отдавна е ясно, че мир с Путин & Со. няма да има.

69

Контрата

преди 9 години

Коментарите до тук са смешни..., новините също. Никой не се опитва да изясни позицията на Русия в кризата. Това е конфликт и са необходими обективни сведения. Днес се оказва, че европейците са незрели по отношение на журналистиката и житейската си позиция изобщо. Толкова са първобитни всички. Конспирацията е първобитна, честността е актуална. Кой може да каже на прима виста какви са били действията на Русия от началото на кризата?

68

до 111

преди 9 години

Соросоиде, нима можеш да мислиш, да разбираш? Това, което можеш е да мразиш Русия.

67

сашо

преди 9 години

Много *** народ пише - спор кои са по-прави русофилите или американофилите. Чърчил е казал "няма вечни приятели има вечни интереси". И нашите кухи *** политиците слушат господарите си. Какво спечелихме от Ирак - ковчези с български момчета. Обещанията за връщане иракския дълг ,участия във възстановяването? Войната в Сърбия ни подари паднала ракета в Горна баня на 10км от центъра на София. Един коментар няма кое е добро за нас българите. Няма гражданско общество,политиците се гаврят с на да

66

Кайо

преди 9 години

Всеки човек има право да мисли свободно, всяка страна също. Незнайно защо САЩ си представят, че могат да контролират света, за съжаление и нас. Русия единствена им казва, че не са единствените и така трябва да бъде.

65

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 51"поредното доказателство за руската наглост, аз това го разбрах още преди 20 години,добре че не направих грешката да се оженя за една руска наглярка, всичките са такива"Ти си разбираем. Имаш личен мотив да мразиш руснаците :)))

64

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Отиде сезона на Морето!

63

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен104Лаврорв може и да е висша класа. Обаче Лавров е ***. Дори от теб е по-*** !

62

'

преди 9 години

Явно някой предпочитат робството на ятагана от колкото Русия.Как може да кажеш че Русия е в тежест на България.По нашите земи са загинали толкова много руски войници,и само за това ние дължим уважение към тази страна.А за това че след втората световна вйна сме минали към соц-групата това е заслуга на великите сили които са ни дали на Русия като част от споразумението.От Европа до сега нищо хубаво не сме получили гледайки историята на зад.Защо си мислим че сега ни мислят хубавото.Гърция се осети

61

Анонимен

преди 9 години

Хей, руски тролчета, малко по-кротко ! Ще фалирате Русия ! Товарищ Путин не смогва да ви изплаща хонорарите. Бъдете по-скромни.

60

до 93

преди 9 години

А ти не виждаш ли цвета на сайта,че е тъмно червен?Саит на Руската пропаганда,по цял ден пишат за величието на Жужи.Аз просто се забавлявам да ги дразня като нямам работа.

59

до 92

преди 9 години

Василев, не професионални войници, а теб трябва да изпратим в Украйна, сигурен съм, че много бързо ще ти стане ясно кон боб яде ли.

58

Анонимен

преди 9 години

*** днес ми се издигна в очите, грандиозен авторски успех след потопа от статии тип "дриско-***".

57

ая

преди 9 години

тя русия още повече ще стане наясно ако почнат да доставят на онея неонацисти от укр. армия масово въоръжение от САЩ/Зап. Европа. Защо е целият този цирк? Да си изтестват некви промити мозъци оръжията? Аз лично мисля, че това не е ОК. Меко казано.

56

Анонимен

преди 9 години

Заедно с някои бивши американски недоразумения Лавров е един от най-тъпите дипломати в света. Сигурно има някакви специални заслуги в КГБ, за да заема подобен пост. Каква физиономия, какво изражение ! Направо крещи: вижте ме колко съм лош и ***.

55

Мемет

преди 9 години

Опасявам се, че скоро руския аскер ще прекрачи Дунава и ще се наложи Бойко и Роско Плевнята да обяват война на НАТО.