95

Анонимен

преди 9 години

Тези *** които повтарят по форумите с пяна на устата официалната позиция на нашите слагачи управляващите са същите които навремето на политпросветните събрания громяха световния империализъм и възхваляваха българосъветската дружба и комунизма. България е малка. Нищо не е забравено, никой не е забравен. Колкото и да полагат усилия някои да не е така

94

Анонимен

преди 9 години

Ще се бия за Донбас.Не ми пука изобщо.

93

Румбо

преди 9 години

Най-същественото в цялата статия е:САЩ и прислугата им не познават Русия и не признават правото и да съществува извън техните представи за правилност!Да не са Господ да решават кой има право на съществуване и как да живее?И Русия е само един от случаите!Напъните на САЩ да вкарат целия свят в необходимия на тях коловоз са потресаващи!В употреба е пуснато всичко:от кървави войни до брутален политически и икономически рекет!Пропагандата-отделно,тя стигна немислими "висоти"!

92

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До МЗ предупреждава: ,,Русофилията е опасна за Вашето здраве!''ЕВРО-НАТО СОДОМИЯТА СЪЩО И ТО В МНОГО ПО-ГОЛЯМА СТЕПЕН!

91

Честь Имею!!!

преди 9 години

Запада усети че в Киев минаха границата и че Путин стяга войските... Просто се замислете.. Нато се активизира.. Те знаят че ако Путин се насочи към Европа ще спре при Берлин... Лошо ще стане ще видите

90

ганя

преди 9 години

До *** шахматисташахматист,ходи се прегледай,че май ти си болния и изолирания....хахахахахахахахахахаха

89

Боби

преди 9 години

До юбералес 114Леле от де ги изкопа тия данни бре. При последното преброяване на Украйна по официални данни украинците са 80% има 10 % руснаци и 10% други грубо казано. Но има и един такъв въпрос на какъв език говорите в къщи - 10% други, 15% Украински и 75% руски. Така че Рускоезичните макар и да се пишат "Украинци" са доста голяма част от населението. Не казвам че всички те са поддръжници на ЛНР ДНР или Москва но има поне едно 10Мил в Украйна които подкрепят руската идея и на изток са много

88

110

преди 9 години

Авраме, Адаме, за първи път ми слагате плюсове, абе ще се разбереме ние с вас, така ми се струва!

87

путлер шахматиста

преди 9 години

*** първо мести ,после мисли..ха..ха голям шахматист. Играе си на руска рулетка и не му остава нищо друго освен да се гръмне..ха..ха Русия е по-изолирана в сравнение от времето на социализма.Просто *** е сам(подкрепян от болен).Воюва и има претенции към всички съседи:Канада,Япония,Грузия,Дегестан,Чечня,Армения,Полша,Укпайна,Молдова,Латвия,Естония....Е КАК ВСЕ *** Е ПРАВ?

86

Анонимен

преди 9 години

До Галине лукоил Бургас няма как да го оставят без петрол

85

Анонимен

преди 9 години

До дИмократчетоАко пък бъде хванат този с атомната бомба и се окаже ,че баба му е от София -то София няма да я има след час като си признае "По колко е купил боба от Женския пазар ")

84

юбералес

преди 9 години

Голям процент руснаци има в Славянск и Мариупол - около 50% Справедливо ще е да им върнат тези два града- за тях е целия вой на руснаците. Тогава Новорусия ще контролира 50% от територията на Донецка и Луганска области. В другата половина болшинството (над 70%) са украинци. Проблемът на някои наемници е, че при мир, ще трябва отново да ходят на работа.

83

Боби

преди 9 години

До демократ 102Първо трянва да разбереш че да минеш бавноходен самолет под радара на ПВО е елементарно. По принцип ПВО не следи цели летчщи със скорост под 300 км в час и на малка височина. Защо - Защото тогава би следил всички по-големи птици. Пример един щъркел лети със 100км/ч има попътен вятър със скорост 90 км/ч на екрана би излезнал като цел малорамерна бавноходна със скорост 190км/ч. Хеликоптерите са друго нещо те излизат едновременно като бавна цел и бързи отблясъци от перките.

82

Анонимен

преди 9 години

До Всички усилияДа бе *** руски нали 1 рубла е 70 долара и американците се чудят как ще живеят с тия мизерни заплати и и с 140 долара пенсия руска *** дано пукнеш

81

Анонимен

преди 9 години

Фрау Меркел, ако искате да направите добро, нека Украйна да се трансформира на държавите от които е образувана- Новорусия и Хазария. При всички други вариянти войната ще продължи до пълното изтребление на славяните живеещи на тази територия.

80

жт

преди 9 години

ако не бяха тиа руснаци сега щише да си кюрд

79

Всички усилия

преди 9 години

на Меркел и Оланд са умножени по нула от Кери. Американците без бой няма да разрешет затопляне на отношенията на Европа и Русия. В момента въпросът не е за Украина или Русия, а за оцеляването на Америка.

78

Боби

преди 9 години

До Анонимен 89Стрелков мисли много трезво. Критикува общата сратегия на ЛНР и ДНР. Но все пак тази стратегия е насочена към политиката на Москва. Москва иска дълъг конфликт за да може Украйна да фалира икономически. Най накрая иска може би да се разцепи Украйна на 2 части - Бандеровска която да е европейска- неонацистите да ходят на запад и юго-източна про руска буферна срана.ФАЩ и ЕС като поддържат неонацистите да си ги приберат.

77

Крундел

преди 9 години

Да, основният проблем е, че така наречените "европейци" си мислят, че говорят с нормални хора, а то не е така... договорите с руснаците(и техните) не струват и хартията, на която са написани.Вместо преговори да им бяха дали на украинците предейтър дрони -100-200 парчета барабар с пилотите, модерни "умни" снаряди с бял фосфор(като във Фалуджа) и 50-тина паладина за тях, както и ИЧ снимки от сателити в реално време за да изчистят *** за 1-2 дни.Само трепане на червените ***.

76

демократ

преди 9 години

*** си играе с търпението на цял свят.Няма да се учудя някой украински Матиас Руст да им достави една атомна бомба на червения площад..ха..ха( Матиас Руст е германец, който е известен с това, че на 28 май 1987 година успява необезпокоявано да кацне на Червения площад в Москва с малък частен самолет.)