298

Шоп

преди 9 години

На мене ми изглеждат като угрижени и изплашени. А Путин навсякуде изглежда като разбеснял се хищник.

297

Анонимен

преди 9 години

демонично снимка. хората на снимката изглеждат като слуги на дявола

296

войник

преди 9 години

Бой, бой и бой. Тази пияна *** не разбира от друго.

295

Анонимен

преди 9 години

Аре,ще ги оженим 5000 младежи за български магистралки да подсилим боята,няма страшно.

294

Путлер Капут

преди 9 години

Пасивността срещу злото само го насърчава. Трябва да ги трепим както ги е трепъл Генерал Колев през първата световна. После оня Русофил Багрянов ги пусна без бой и те за благодарност го разстреляха.

293

Шоп

преди 9 години

До 474 Русия е могъща и опасна. И не е миролюбива, не си правете илюзии.

292

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 464 Бе значение кой и как, факт е, че с 5000 войници е по-добре, отколкото без тях. И никой по никакъв начин не застрашава Русия с толкова малко хора.

291

Анонимен

преди 9 години

До men:Тук е кръстопът - всичко тече и се променя.Не се притеснявай и това ще мине!Гледай си семейството и живота.Така сме оцелели във времето.Ако имаме грях българите днес то е ,че се откъснахме от земята.Който е дошъл по тези земи или е останал да живее като съсед или си е отишъл.Важното е българите да сме тук.

290

Раковски

преди 9 години

ОСВОБОЖДЕНИЕЕЕЕЕЕ , Бай Левски доживяхме да се освободим от турци и московци !

289

запад

преди 9 години

Да не дава господ да живееш в интересни времена!

288

Обонго

преди 9 години

Русофилите не мразят другите народи. Русофобите обичат само любимите си САЩ и мразят всички останали и ток как само мразят!

287

РУСОФИЛЪ

преди 9 години

Дядо Иван, трети път, ще ни освобождава!

286

ешексикито

преди 9 години

Амчъксуратлиите искат да таковат

285

предния русофоб

преди 9 години

До Анонимен>40% от туристическия оборот.Това вече е сериозен аргумент. Да, искаме бизнес от руснаците, все пак можеш да седнеш с тях на чашка, пък и те ни харесват, малко или повече. Но, нека да разберат че 1/6 от света им е достатъчна, и да престанат да гледат към Средиземно море. Ние по-отдавна имаме претенции там, било към Цариград, било към Солун.

284

хахо

преди 9 години

До Анонимния американецНи са праи , ей котьо !

283

анализатор

преди 9 години

Още "ЗАСЛУГИ"на политиците към България и българите: 1. Вмешателство от американска страна във външната политика на българия! ЗАЩО?2. Скъп американски ток от от Марица Изток 1 и 3! Кой и ЗАЩО подписа договорите?3. Канадската "ДЪНДИ ПРЕШЪЛ МЕТЪЛС" - кражба на златото на България! Дават само 1% по концесионен договор! Кой подписа този грабеж и ДАЩО?4. Не можем да съдим американски гражданин, който е извършил престъпление в България! А те могат да съдят българите в САЩ по техните закони?

282

blowjob

преди 9 години

*** и нимфоманките (да не употребявам друга дума) ще трябва да правят специални упражнения за издръжливост и за челюстите им да не се схващат от свръхнатоварване, когато почне маратона по интимно обслужване на натовлиите. Аз да кажа, да няма после оплаквания, че не могат да си затворят устите и краката, а като пръднат цапат гащите с кафяво

281

Анонимния американец

преди 9 години

Как така не искаш децата ти да умират за американските интереси. Значи си русофилистик и мръсен комунист.

280

Анонимен

преди 9 години

Ако напишете във Wikipedia "American Military Intervention" такова нещо няма да намерите, защото както всички знаят то не съществува.

279

123-8

преди 9 години

Русофобът е фобофил и най-много обича да мрази и най-много мрази майка си че го е родила на село, а не в Америка, но пък и обича да обича най-много Америка, защото се мисли за американец, а всъщност си е ***.