123

Анонимен

преди 9 години

До ukrainecНе не,кораба веднага се изнесе в Украйна,не стигна въобще до Одеса!Всъщност има интернет,там си пише на къде е отишъл кораба,а пък щом и напусна екипажа явно са се поуплашили и щом имаше протестна нота на САЩ към Русия!Това са си официални документи,а не болната ти фантазия!

122

Анонимен

преди 9 години

пътник е,или психо болница в русия или съда в хага.

121

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 168:Питай китай за руските оръжия от преди 40 години,те са по-добре запознати с моща на руските оръжия!Нещо ми се върти за стопени танкове!

120

ukrainec

преди 9 години

До до 158--koraba беше в Одесса на учение 2 седмици-никоъ от екипажа не знае че самолет на пияндурниците ги е уплашил-въобще това е пълна измислица на *** нещастни.

119

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 164:Още от едно време руснаците имат такава техника за радиоелектронна борба!Не са малко случайте,от стари военни знам,когато на съвместни учения на нашата армия с Руснаците,нито танкове могат да запалят,нито самолети да излетят и радарите изгасват!И това е преди 1989г,а сега са доста по напред рашъните!

118

Анонимен

преди 9 години

Според рублофилите, руснаците имат такива оръжия, за които и самите руснаци не знаят че имат!Безаналогови , футуристични, още не измислени!

117

Анонимен

преди 9 години

Дано няма война,но ако стане таква то това са реалностите САЩ,както сами си признаха от Пентагоня в момента рязко изостават военно от развитието на Русия и Китай,докато САЩ даваха трилиони $ за воините в Ирак,Афганистан и за поддържане на 730 военни бази по света ,то руската мечка и поднебесната яко се превъоръжиха и днес ситуацията е такава,че руското ПВО е най доброто в света с убийствена ефективност,а отделно Русия е едноличен хегемон в ядрените и оръжия и в Космоса

116

до 158

преди 9 години

Абе как ще насочат ракетите от Доналд Кук, щом Су-то им е блокирал електрониката още от десетки километри. Затова и ги е направил смешни, защото е знаел че нищо не могат да му направят. Иначе американците биха го свалили, и никой нямаше да ги упрекне.А защо Доналд Кук стигна само до Констанца, след като беше заявено, че ще бъде в Украински води. Явно памперсите им са свършили, още край Румъния:-)

115

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 159:Пръдлю,какво ще насочиш катовсички системи на кораба са изгаснали,това сиго признахазадочно американците,а защомислиш че кораба се изнесе веднага от ЧерноМоре а?А защо мислиш че по официални данни на пентагона 27 моряка са подали рапорти за напускане а?

114

сахаров

преди 9 години

много жалко че избраните от нас управляващи без атака на инат ни държат от губещата страна не си правете илюзии сащ от доста време висят на въжетата в нокдаун както в боксов мач интересно че сами се изпратиха там вярно е че 20 год бяха хегемон защото съдбата им изпрати горбачов сега имат само две възможностти ужас безкраи или бърз и ужасен краи явно са избрали втората за бг и двата варианта са еднакволоши

113

Анонимен

преди 9 години

bravo na NATO.iskame me4kite da si stoqt v barlogite.6te prati Putin voiska tuk i 6te kaje,4e ruskite grajdani za sapla6eni ili nqkakva takava izmi6liotina.6te puskat nqkakvi lujlivi *** da se zablujdava prostoliudieto i s BG e svur6eno.6te ni zali4at za nula vreme.ako nqkoi se opuva na rejima na Putin 6te e ubit!!! dolu ruskiq 4epik

112

Анонимен

преди 9 години

До AzНАТО ще тръгне да се бие с Русия и следващата президентска реч на Путин ще е от белия дом!

111

Az

преди 9 години

Що ни занимавате с глупости ? Хайде когато НАТО тръгне да се бие с Русия, тогава пишете, сега само си чешате езиците (преписвате поръчкови материали ) !

110

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 154Не, ***! Не очаквам нищо, защото не искам да има никакъв команден център тук! Но ти, за да зададеш този *** въпрос, явно си толкова ***,че едва ли ще разбереш какво казвам!

109

Анонимен

преди 9 години

Сумарно Русия има повече ракети от колкото целия останал свят,включително и ядрено тактическо оръжие!Да не говорим че Рогозин заяви че руските учени са направили много сериозен пробив в антиматерията и нанотехнологийте за военни цели!

108

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 151:Абсолютно си прав приятелю,дори и един американски генерал си го призна че при евентуална война руската армия ще срази американската!Дори и Обама оня ден си го заяви"че предвид воените възможностии потенциал на Русия се изключва всякаква военна конфротация"!

107

!!!

преди 9 години

От къде на къде тук ще създават команден център на НАТО! За това ли ги избрахме тия мерзавци от ГЕРБ, онези бастуни от РБ и тоя нефелен президент - за да станем *** на САЩ!? С тези си действия, тия нещастници ще докарат не само конфликт с Русия, но ще докарат и тероризма у нас! До кога ние като *** и *** народ ще си траем тези горе да си правят каквото си искат ,без да ни питат за такива важни неща!

106

Анонимен

преди 9 години

САЩ нямат никакъвшанс във война срещу Русия,ама никакъв!Първо руските ПРО като C-400 и 500 както и ракети им са светлини години пред американските,Булава,Топол,Ярс са напрактика незасичаеми и несваляеми ракети!Второ всички знаем един стар руски истребител СУ-24 как направи на смешни американският Доналд кук,като му заглуши системите,и 90 минути му кръжа над борда,то не бяха протестни ноти,то не бяха рапорти за напускане!

105

Анонимен

преди 9 години

Демократичният цивилизован свят, свободният Запад, тоест САЩ, тоест банкерите от Уолстрийт не разбраха ,че не са спечелили студената война, а просто върхушката в Москва е предала интересите на народите от Източна Еворпа. За лично облагодетелстване. Но има малък проблем - да обереш един милиард и половина хора, не е напълно безопасно. Категорично - смъртоносно опасно. Народният съд или процесите в Германия след 9-ти май, ще изглеждат като лека другарска критика в сравнение с това, което предстои.

104

TheCitizen1

преди 9 години

Проучване на мозъчен тръст, направено за Пентагона, прави заключението, че е възможно руският президент Владимир Путин да има синдром на Аспергер, "аутистично разстройство...В него Бренда Конърс, експерт в анализа на схемата за движение, твърди, че руският президент носи неврологична аномалия. " Според нея неврологичното развитие на Путин е било рязко прекъснато в детството му. Проучвайки неговите движения, тя стига до извода, че руският президент има неврологична аномалия.