36

55

преди 9 години

До русофилТова е най-добрият вариант за България !

35

55

преди 9 години

Абе,някой може ли да каже защо "братята"предлагат по-добри условия за Турски паток,от Южен паток..Братя а....да ви таковам братята....

34

Анонимен

преди 9 години

До до 38 Руската рафинерия е собственост -68% на,, Ротшилд груп,, Така ,че пари на мук! Колкото от жаба перо, толкова от еврейн пари. Григор Лилов отдавна го разкри и ако си,, умен и ентелегентен ,,трябва да го знаеш . ....68% СОБСТВЕНОСТ НА,, РОТШИЛД ГРУП,-ГРИГОР ЛИЛОВ !!!!!!!

33

Анонимен

преди 9 години

Радост е ,,че преди62-3години БОГ създаде г-нПутин, който си предаде собственото благоденствие, в името на Русия!?

32

Анонимен

преди 9 години

Сащ уж имат влияние над Турция но не можаха да кажат нищо преди година Турция си купи ПВО от китай.Преди месец Ердоган нарече Нетаняху "лицемер" заради похода за "шарли" и от Белия дом веднага казаха, че се разграничавали от мнението на Ердоган. Най ми е смешно когато рекламират Лада Веста по СНН Тюрк, ..уж американска, уж турска ТВ а рекламират Лада. Гърците са прави. Турция е мюсюлманска Византия.

31

до бай Миле

преди 9 години

Маккейн не пее в турския хор. Ще го порнат и ще му изтънее гласеца. Турците не са като нас!

30

Анонимен

преди 9 години

И докато някой мятат ,,Райкин боб,,и шепнат заклинания,преди 4-5 дни е започнала ,,работата по техническата част на турски поток. А и нашият *** Гербер от Банка ,омагьосва ,,умните,,че работата продължава . А други шепнат ,че 500 милиона са щипнати и сега ,уж ,, се работи по Южен поток,, та да се заметат следите.Той съдията отдавна е свирил край на мача. Някой със сигурност трябва да са на ,,4-ти километър ,, а не на Дондуков.Ех, рязян Гербере ог Банкя.

29

!@#

преди 9 години

Поредният политик слуга на нечий интереси се изказва по предназначение..

28

бай Миле

преди 9 години

Време е Маккейн да посети и Турция...така окончателно ще спре Мечешките мераци да прави БГ на ***.Патока нема да се докопа до Европа.

27

1

преди 9 години

До Анонимен-36,като санкция,ще се изпърдят на резания.

26

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че турски поток няма да го има... САЩ ще използва цялото си влияние върху Турция, но няма да допусне Москва да прави подобни изнудвания и шантажи...

25

ь

преди 9 години

Турци и руснаци са един дол дрянки. Врагове на България.

24

Анонимен

преди 9 години

ЕС не прави нищо да защити България а може да наложи тежки санкции на Турция например, както на Русия.

23

Анонимен

преди 9 години

До до 27Не става въпрос за 17 милиона, а за 17 милиарда работни места, бе ***! Аааааа, ...минимум...

22

Анонимен

преди 9 години

Навремето един български политик от СДС когото посрещнаха на летище София с *** музика разправяше че руснаците няма как да направят газопровод през Черно море и искат не искат ще минат през България.Този политик го забравихме ама тръбата си работи. Та май и сега ще стане така.

21

Анонимен

преди 9 години

"Запада и ЕС ще участват в ремонта на газовата система на Украйна, е посочил обаче комисарят пред руските партньори." То хубаво ремонтирайте си я.Само че на газпром не го интересува. Имате договори за обеми и място на доставка ама те изтичат 2019год. Така че за съжаление проблема е на Европа.

20

до 27

преди 9 години

Какви 15000 работни места бе ***, тук става въпрос за 15 милиона работни места.

19

Анонимен

преди 9 години

"Русия и Турция започват техническото реализиране на проекта "Турски поток", каза извънредният и пълномощен посланик на Турция в Русия Умит Ярдъм. Има много проблеми, които следва да се решават, но те засягат само технологическата сфера, отбеляза турският дипломат. Ярдъм добави, че Турция разглежда енергийното сътрудничество с Русия като критично важно взаимодействие в рамките на динамично развиващото се икономическо сътрудничество."Шефчо и да не вярва, това е положението. ЕС е губещ.

18

Анонимен

преди 9 години

В Русия започват да се случват странни неща. В търга за лот на газопровода "Силата на Сибир" обявен през декември с цена 1,63 милиарда рубли, беше анулиран и през януари същия лот беше обявен вече с цена 740 милиона рубли. Това означава, че парите свършват, няма от къде да се краде и скоро приятелчетата на Путни Тимченко и Ротенберг ще духнат под опашката на вожда си.

17

Анонимен

преди 9 години

Празни приказки Той може и да не вярва, но южна европа вярва, така че кой го слуша.