188

Анонимен

преди 9 години

давай запаса ,че ми се яде боб чорба.

187

ОТ ЮАР

преди 9 години

Мнозинството от българския народ искаме да живеем като нормални хора в нормална държава. Болшевиките и *** са наши врагове и зложелатели. Най-нормално е, американските бази от Германия да се предислоцират на Изток, включително в България. Едно време желязната завеса минаваше между ГДР и ФРГ. Днес тази линия е между Русия от една страна и Прибалтика, Украина, Румъния от друга. Русия измисли фалшивата Македония и ни натресе комунизма. Русия вън от Балканите, ЗАВИНАГИ!

186

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

Не се притеснявяйте те мобилизираните няма да се бият, а ще лъскат ботушите и ще носат раничките на американските войници. така, че спокойно.

185

зоро

преди 9 години

Трябва да има мобилизация. Да се раздаде оръжие та да ви изметем веднъж за винаги.

184

Анонимен

преди 9 години

Si vis pacem, para bellum, искаш нир - готви се за война!

183

Какво?

преди 9 години

"В същото време министърът подчерта, че състоянието на българскатаавиация никак не е добро."С два самолета годни за полет за каква авиация въобще говорим. Смешна работа.

182

Анонимен

преди 9 години

По-добре, както казват мобилизираните украинци, да ме разнасят трима адвокати, отколкото да ме носят четирима другари. С краката напред.

181

Анонимен

преди 9 години

Нашите докато съберат войска, Новорусия ще завладее цяла Украйна. Според последни новини, опълченците са затворили Дебалцевския котел и започват да варят на бавен огън намиращите се вътре.

180

Анонимен

преди 9 години

И да се караме тук няма значение. Истината е една: страната ни се напълни с американски вази, а сега правим още една и координационен център в столицата. Това чуxме по всички медии. Така, че Ненчев не ми говори за спекулации. Вашето е спекулация с доверието на xората.

179

Анонимен

преди 9 години

АЙДЕ НОВО ПЕТ-ОТ РУСИЯ СА ИДВАЛИ....ВИЖТЕ СИ ВЧЕРАШНАТА СИ СТАТИЯ.

178

Анонимен

преди 9 години

Послушкото Ненчев, подопечен на послушкото ***!Нали обявиха, че главния враг на България била Русия?!?...Сега не провеждали мобилизация...В същото време ни уреждат за цел на руските ядрени ракети, защото много им харесва в София да насадят команден център на НАТО.Боже, от къде се намериха толкова национални предатели в управлението на България?!?

177

Анонимен

преди 9 години

Аз пиша безплатно срещу пиндосите, но с голям кеф !!!

176

Анонимен

преди 9 години

До фактите сами говоря тА фактите сами говорят, че Демократична Европа и Сащ поддържат ,,бандеровците,, Избили около 1 милион поляци ,започваики с ,,Волинската резня,, и около 500 хилади Евреи -,,Бабии яр,,Факте че демократите поддържат фашисти, ,фекелните шествия, нацистките лозунги и пречупените кръстове накичени на униформите .А съгласно Нюрнбергският процес -факелните шествия са забранене . Който роди Хитлер ,той поддържа нацистите в Украйна.

175

до 250

преди 9 години

ЗНАЕШ КВО МИСЛЯТ.ПОНЕЖЕ СТЕ САМО С 4,6% КЕ ТИ ГО ТАКА НАМАНДАХЕРЦА...ЧЕ ЩЕ ИЗВАДИШ ГЛАСЧЕ НАД 20 000 ХЕРЦА И УШАНКАТА ЩЕ ТИ ПОТРЕПЕРЦА.

174

Анонимен

преди 9 години

Вие за рублите не берете грижа !По време на войната Канарис е плащал на немските шпиони с немски марки, които после се разбрало ,че са менте. Така че се погрижете за вашите долари бегайте да ги проверите в чейнча. Тия юди не са много по изваждането.

173

Анонимен

преди 9 години

Чудя се защо не излезе началника на Централно военно окръжие и да даде отговор на въпросите които обикновенните хора си задават а се налага Министъра и Началника на отбраната да отговарят не така компетентно. Все пак на ЦВО това им е работата и ще бъдат най точни в отговора и обясненията.

172

Анонимен

преди 9 години

До СърПичук А джиповете за Украйна ? Само болен мозък може да твърди че Българи не се готви за война . Та те, краварите вече обявиха кои са на първа линия -България,Румъния, Полша ,Литва,Латвия,Естония.. И това са болните мозъци гласували за комунистите на Герб.Както само болен мозък може да твърди че щяло да има ,,безплатно саниране,,Няма безплатно!

171

goH4o

преди 9 години

Айде стига сте търсили сензации! И на най-големия *** трябва да му е ясно, че ако се стигне до тази ситуация, която се опитват да ни обяснят с този ***, ще глътнем яко водица. Нямаме никакъв шанс! Ако наистина стане така - то сами сме си виновни, че играем по свирката на някой! Можем сами да определяме, какво искаме и накъде искаме!

170

кирил

преди 9 години

днес от 16 часа ще има протест пред руското посолство. от партия атака ще си искат субсидията по стария курс на рублата.

169

Анонимен

преди 9 години

Хубаво е да си ***-само на тях дават визи за САЩ да чистят кенефите в Америката