105

Крадлив Ганьо

преди 9 години

Българина пари винаги има за алкохол,цигари и чалга!За дърва,въглища и билет все няма.Булгарейшън работа.Ха-ха-ха-ха-ха-ха

104

my shell

преди 9 години

e, benzina stana mnogo eftin. kakvo stana s biletite v Sofia? po-eftinki li sa s 1 stotinka ili?!

103

Чиновник

преди 9 години

Българина обожава да пълзи и да се унижава пред чужденците. Абе като се чувствате толкова виновни, съберете се на летището и раздавайте по 50 евро на всеки чужденец, че да ви се изчисти съвестта.

102

Анонимен

преди 9 години

Билет от 10 стотинки и няма да има нужда от контрола и всеки ще дупчи.

101

До 103

преди 9 години

Не, трябва във всички държави да учат задължително български в предучилищна вързаст, щото този език се говори от милиарди хора на тази и други планети. Освен това е всеобщо признат международен език на дипломацията, на етикетите на продуктите, на науката и на техниката.Какво чуждопоклонничество, какви пет лева? Дай да развиваме индустрия, туризъм и наука на български, а другите ще ни догонват.

100

до 105

преди 9 години

Добре че видяхте чужбина и разбрахте че селските номера минават само в Българско.Като нямаш пари ще ходиш пеша.

99

анониме

преди 9 години

ПУРКО,КЛАТО БЯХ МАЛЪК , СЕ КАЧВАШ ОТ ЗАДНАТА БРАТА, ТАМ ИМА КОМДУЛТОР ОТ КОЙТО СИИ КУПУВАШ БИЛЕТ ИЛИ ПОКАЗВАШ КАРТА.и СЛИЗАШ ОТ ПРЕДНАТА ВРАТА.И ДЕЦАТА СТАВАХА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ОСТЪПВАХА МЯСТО НА ПО ВЪЗРАСТНИТЕ.СЕГА МАЙ ВСИЧКО Е НАОБРАТНО,А,,,,

98

До 102

преди 9 години

Това няма да стане никога в българия.Как ще накараш *** да се качи от предната врата и да слезе от задните?*** си е ***,*** като ***.

97

Овеч

преди 9 години

а в чужбина как ни третират,ако не можеш да си платиш веднага викат полицията.

96

ГЕРБ крадци

преди 9 години

Бензина вече е 1,80 лева, но герб кожодерката и кметица на София Йорданка Фандъкова не намалява билета под 1,00 лев и съответно и глобата на 5,00 лева.

95

Анонимен

преди 9 години

За да не се излагаме пред чужденците най добре е да ги оставим да пътуват безплатно,освен това всички на възраст до 70 години трябва да научат перфектно английски ,френски, немски т.е господарските езици, за да може като дойдат тук да се чувстват все едно са в родината си,а на български ще си говорим само с животните колкото да не го забравим.По големи чуждопоклонници ,лакеи и продажници от нас няма.

94

Пурко

преди 9 години

В нормалните държави, всички пътници се качват от предната врата. Там до шофьора има машинка, пускаш парите, светва зелено и ти преминаваш. Дават ти билетче единствено ако се прекачваш и ти доплатиш някаква минимална сума от 15ст. като билета ти е валиден в следващите 2 часа. Спира автобуса и ти излизаш през задните врати. Просто лесни и без гратисджий, не мога да разбера защо това не работи тук??

93

123

преди 9 години

така е тук в съветско-комунистическите колонии !

92

do modiratura

преди 9 години

dai tuka edin soviiski bilet da gu gledame bakam na snimkata:-)

91

До война?без мен

преди 9 години

Тука си говорим за билетите в градския транспорт.

90

война?без мен

преди 9 години

САЩ заплаши Русия и Китай с военни действия - септември,2014Китайско-съветски конфликт - септември,1969 В 12:50 руската артилерия нанася удар по фронт дължина с 10 км и дълбочина 6-7 км. Изстреляни са около 2000 снаряда и ракети. Очевидци сравняват бойното поле с крематориум. Тежките поражения, които нанася реактивната артилерия на китайските части са в основата на легендата за "лазерното оръжие" използвано от руснаците.

89

Анонимен

преди 9 години

Пак клевети за българите от човек, кото никога не е бил в чужбина. В Германия перфораторите слагат печат с точния час на качването и всеки германец знае, че неперфориран билет е невалиден. С нередовен билет ВИНАГИ се пише акт и не се правят никакви изключения.

88

анонимен

преди 9 години

мафията от гр транспорт по линия 84 е от 20 години чужденците не знаят за багажа и защода знаят като в самолета имат право на 20 кг багаж но в гр транспорт на софия размерът набезплатния багаж е 60 на 60на 40 см да сте виждали контрольор да мери багажа на чужденецпо линия на 84 винаги има контрола а в авт 111 никога общината не можеда се справи стози многогодишен цирей защото не иска

87

гио

преди 9 години

На летището разбирам, не са си свършили работата, н това е повече работа на Мин. на туризма и транспорта да се грижи.За пример ще Ви дам, че едвам не си изпуснах влака от Милано за Рим понеже нито един служител не говореше английски.А за сравнението, за българите,който минават гратис не, че ги няма, но има един друг етнос, от който 99% не дават и стотинка за цяла година возене с гр. транспорт, а контролата даже и не си прави труда да ги проверява

86

анонимен

преди 9 години

А стига сте коментирате тези , които не са били в чужбина. Да я посетят и а не си перфорират билетчето. Майка им жалка...