8

Анонимен

преди 9 години

Хубаво, но като допълнение към оградата и да се минира и да се стреля на месо. Промени, ако трябва и в законодателството-на влезлите незаконно в страната никакви статути и да седят в затворени лагери до изгонването им от България. Само така продажните ни политици ще докажат, че е останало нещо българско в тях и не са решили да унищожат България.

7

Ловна група "Ту

преди 9 години

А браздата ще е ров дълбок 7метра и широк 10... Що за глупости? Признайте те не може да се справите! Европа няма да приеме тая кошара без врата в Шенген. Направете нещо полезно. Щом се чака бежанска вълна БА кво стои като ***? Да се привикат бивши войници и да им се раздаде оръжие да видите дали пиле ще префръкне! Тая ограда просто ще я заобиколят... За кво похарчихте 7млн.??? Страх усещам!

6

еее

преди 9 години

Прескачали ,с летящи килимчета може, ко ми пишете глупости, аз дето съм 184 см в и 70 кила ще видя зор да я прескоча тая ограда ,ъпсурт , камо ли майки с деца и чички да прескачат или да копаят дупки , и кво ще ги копаят тея дупки бе с голи ръце ли или ще си носят лопати от Истанбул и ще копат надупени под погледа на турските граничари ,

5

Анонимен

преди 9 години

преодолява се без никакви проблеми с 200 евро на човек.

4

аС

преди 9 години

Да благодарим, на тези, които събориха кльона и не само него ! Лека им пръст !

3

льжата

преди 9 години

Ами тая телената на *** за старо джилязо ли ще я дадете.Голям купон ще падне.

2

Анонимен

преди 9 години

Бежанец - Аладин , значи не Анимация а истина в България.. килими ау ... кво става тука бее като таратор с мерудии сме, каква държава какви 5 лева, и ние се правим на голямата работа.

1

Анонимен

преди 9 години

Оградата на ДПС и БСП значи само с едно килимче като аладин си минаваш... !