211

Влади-Мир

преди 9 години

Явно малко хора са обърнали внимание на думите на Лавров за ПОРЕДНИЯ противник(с предишните се е погрижила ИСТОРИЯТА;-))

210

Анонимен

преди 9 години

Оше една поръчкова статия.Умните хора четем и се смеем:)Между другото е хубаво да се помни,че РУСИЯ е страна която във всеки един момент може да сложи край на човешката цивилизация !

209

така е

преди 9 години

До чугунитеНапълно нормално е Мечока и Султана да се сближават..те са си лика прилика ...и Жужето и Ерсултана си въобразяват едно и също ..да се върнат към миналото и всичко ще се оправи..единия ще връща към СССР , а дпугия към Осматския Халифат Империя и всичко ще върже и цъфне..все едно някой да върне Римската Империя..като бракятя макета искат наследството на А.Македонси..и Жужи и Ерсултана са смешни ..

208

Анонимен

преди 9 години

Путин е свършен, това той го разбра и се мята в ъгъла като ранен звяр, само че ушанките дето го възхваляват още не са го разбрали.

207

Анонимен

преди 9 години

Хахахах а кой ли я е порАлач? Скрий те се бе рубладжии смешни.

206

Анонимен

преди 9 години

Още една порачкова статия

205

Анонимен

преди 9 години

тоя *** на снимката още ли не са го обесили

204

Той е

преди 9 години

До Чугунените ушанкиА бре *** като е нямало украинска нация как така Султан Сюлейман Великолепни взима за жена украинката Анастасия Лисовска преди повече от 400г. Ха сега кажете от де я изкопаха тая украинка? Има да патите много,когато човек не живее в настоящето и в съществуващата действителност ,а живее и иска да се върне в миналото.. такива хора са чао...

203

293

преди 9 години

Много смешен, неграмотен ***. Ръси исторически глупости и избягал на запад да плюе по......запада. Агресивен в нета, а ако се срещнете ще има да ти обяснява на едва разбиращ се диалект, как е бил просто на няколко малки и за това така по селски. И стига с тея главни букви, невежо.

202

Шоп

преди 9 години

На мен също ми е чудно защо ООН не праща сини каски във въпросните райони?------------------ Зщо не попиташ руснаците, от тях зависи.

201

Анонимен

преди 9 години

Ама краварите са толкова *** че чак вдлъбнати.Вместо заедно с руснаците да завладяват нови планетиса тръгнали да се заяждат с тях.Ресурси колкото искаш.Руснаците искат да правят база на Луната а пък краварите тръгнали да правят бази под носа на руснаците.Един як шут и ще си паднат на мястоо

200

Анонимен

преди 9 години

АЛООО философа историкопсихопат. Какъв е тоя ,,хан Киии,, И кои си седнал ти да учиш на история. И то нашата история . Киев е кръстен на Кии Бат . Хан,Кан, Кан Кан е монголска титла на владетел която се е слагала след името на владетеля като обозначение пример ЧЕНГИЗ ХАН .Толкова са прости и глупави тия твоите учители че са пропуснали детаила .Сега ти си отговори Кии на кои е бил брат и баща.

199

морски

преди 9 години

На мен пък ми е интересно кога ще обявят фашистите Яйценюк и Порошенко за световни терористи и масови убийци и ще ги предадат на съда в Хага.

198

Анонимен

преди 9 години

На мен също ми е чудно защо ООН не праща сини каски във въпросните райони?Какво чакат?Умират мирни хора по улиците застреляни с тежа военна техника.Ето това е причината да съм против официалните власти в Украйна,които смятат ,че са си измили ръцете като казаха ,че в Донецк няма редовна украинска армия ,а доброволческа.Против позицията на ЕС съм,защото да се допуска и насърчава тази украинска лудост е нехуманно и перверзно.

197

Анонимен

преди 9 години

Тези специалисти от Ню Йоркския Университет, гледат картата и казват , ако еди кой си град бъде превзет от опълченците .. Какво е положението на Киев ?А какво е положението на САЩ ? - няма да могат да си поставят Военна база под носа на Москв !Едно планират - друго се получава !

196

Шоп

преди 9 години

На мене ми е интересно кога ще обявят за международно издирване Захарченко, който се закани да превземе Киев и да не взима пленници.

195

Анонимен

преди 9 години

До 293:ти какво общо имаш с България?Нали си се откзал от нея,живей си новия живот на новото място и си трай.

194

Анонимен

преди 9 години

*** е най-ителигентното животно!

193

Анонимен

преди 9 години

До 276:хайде сега,ако си искрен,смяташ ли,че украинската криза може да се реши с бойни действия?Тъпо е.Москва трябваше да си купи политици и ако убива да убива правилните хора-действа възпитателно.Ако няма някаква скрита цел,каузата на опълченците е безперспективна.Дори да са руснаци живеещи в Донецк и Луганск територията върху ,която живеят си остава украинска.

192

Анонимен

преди 9 години

ооо пак на *** глупостите ... МОЛЯ ДА СЕ СЕЗИРАТ РЕДАКТОРИТЕ И ДА ПРЕДПРИЕМАТ МЕРКИ !!!