25

Анонимен

преди 9 години

Последната цветна революцийка нещо им излиза през нослето на ФАЩ.

24

Анонимен

преди 9 години

ахахахахах дайте им 1 фотоапарат на атлантиците, белким веднъж я снимат тая техника, която преминава ли преминава :D :D :D

23

Анонимен

преди 9 години

Цяла вечер четох блога на Григор Симов. Изводите са: ционистите от щатите искат унищожението на Православието, подмяна на народа в тези страни с афро и азиатци, разпалването на расови и национални конфликти и изпедерастването на оцелелите. Да ви кажа, има логика и е така! Тази политика няма да спре от самосебеси, тя трябва да бъде унищожена. Бог да даде сила на братушките, за да смачкат демонията завинаги!

22

Анонимен

преди 9 години

Укропите ДГД!

21

Анонимен

преди 9 години

До Руска агресия нямаДа бе зелени човечета, като в Крим. Ти наистина ли си вярваш.

20

ДАН---

преди 9 години

До Руска агресия няма----КИЕВКА РУС...............ЗАБРАВИХА ОЩЕ ПРИ АЛЯСКА...НО КОЙ ЛИ ЧЕТЕ НЕГРАМОТНИ.

19

Патриот

преди 9 години

Да видим да ли съм разбрал правилно.Сащ спонсорират преврат ,слагат техните *** марионетки на власт и после Русия искала Украйна да е марионетна дърава........КО?!!!!

18

Руска агресия няма

преди 9 години

Във вече бивша Украйна има гражданска война. Руска агресия няма. На времето Кенеди показа снимките на съветските ракети пред Куба и Хрущов миряса. Защо, шефа на света, Обамата не покаже снимки на руските войски в Украйна? Защото такива няма.

17

#$&

преди 9 години

Какво са се размислили толкова? Районът е богат на предприятия, които основно търгуват с Русия, освен това има огромни залежи на въглища.. С европейската перспектива всичко отива в ръцете на мултинационални корпорации, които естествено пет пари не дават, нито за народа, нито за руските интереси.

16

Испанец No Pasaran !

преди 9 години

До Анонимен искаш бъзик "известната" украинска поетеса Анастасии Дмитрук която направи клипчето със своето стихотворение "никогда мы не будем братьями" днес гаджето и избягало от мобилизацията в Русия ! А да им е честито !

15

Цветанка

преди 9 години

Ще ви направя един по кратък и по добър коментар от горенаписания!?.....ДРЪН ДРЪН....

14

до последно

преди 9 години

Сащ ще се сражават с Русия до последния украинец!

13

без обезщетение

преди 9 години

От две седмици опълченците са убили над 1100 украински войници. Фашистката хунта в Куев е изпратила три подвижни крематориума в Донбасс, за да унищожат телата на убитите нещастници. След това, тези войници ще бъдат обявени от Куев или за безследно изчезнали, или за пленени. За да не плащат обезщетения на вдовиците и но сирачетата.

12

USSR

преди 9 години

Крадеца вика дръжте крадеца ! Цял свят разбра, а и Нюланд си призна , че САЩ са платили и организирали преврата в Украйна с цели заграбване на ресурсите на Украйна (синът на Джо Байдън вече го направи) и граница на НАТО с Русия с цел война !

11

Анонимен

преди 9 години

А не е ли по-просто - в украйна вилнее фашистко правителство ; руснаците пък, да търпят не могат такива ***. За какво са тия задълбочени анализи ,незнам .

10

Анонимен

преди 9 години

До всички русофили,русофоби и т.н.От ЕнергоПро Ви напомняме,че до края на месеца трябва да заплатите по 2 фактури за ток с 50% увеличение.Иначе има неустойки.Приятна вечер!!!

9

срещу Русия

преди 9 години

Западняците не искат мир в Донбасс, за да могат да използват тази война за натиск срещу Русия. Ако в бившата Югоизточна Украйна се възцари мир, западняците вече няма за какво да се заяждат с Русия. Тях изобщо не ги интересуват невинните жертви в Донбасс, много повече на брой, от убитите карикатуристи в Париж. Затова искат да направят от Украйна една нова фашистка Германия.

8

yan

преди 9 години

До КуРтиТя търси 30 см, ама и виж снимката - няма кой да се жертва.

7

Анонимен

преди 9 години

От украинската мобилизация бягат в Русия даже супер укро-патриотите. До вчера писаха "не будем братьями", а днес избягаха в презираната Рашка.

6

CS

преди 9 години

Mnogo qsno te tva pravqt Rusnacite samo Abhaziq ,Premidtrovieto , Dombas sega .Imperiqta na zloto otonvo se izdiga i iskada vlastva s kruv i teror , no NE I BULGARIQ .Vun mirizliviq ruski botu6