129

Анонимен

преди 9 години

Това изказване определено доказва тезата за присъствието на руски войски в Украйна. Демек стоийте неутрални, щото иначе ще продължим с подкрепянето на конфликта.Ясно е че проевропейска/НАТО ориентирана Украйна не им е по сърце на братушките...

128

Анонимен

преди 9 години

Русия забранява на Украина дае свободна,и да избира своя начин на живот.Ние трябва да бъдем много по далеч от Москва,те незнаят какво искат.Америка трябва да даде на Украина атомни ракети.

127

Анонимен

преди 9 години

Лавров вие хубаво несте свикнали да правите,само ло6о.Само знаете да убивате хора и да сваляте самолети.Природата наказва.Затова фалирахте като баба яга.

126

Европа - Русия

преди 9 години

Американците организираха военен преврат в Украйна и войната, за да не направят европейците и руснаците зоната за свободна търговия между Евразийския икономически съюз и Европейския съюз, защото тогава даларите се превръщат в зелени хартийки, а америка в третостепенна държава!

125

Анонимен

преди 9 години

Отровата ти е в оня израстък, между раменете ти:-)

124

до 161

преди 9 години

Тва батка се нарича аутсорсинг, т.е богати държави като САЩ дават задачки на по бедничките и после им хвърлят по някоя и друга стотинка.

123

Анонимен

преди 9 години

След като РФ не гарантира териториалната цялост на Украйна е изключително нагло да иска тази държава да бъде неутрална.

122

питлер капут

преди 9 години

До Анонимен--------------Путин няма да се спре пред никакво кърваво престъпление , за да запази пожизнената си неограничена власт. Крадливите и войнолюбиви путинисти с Кримската авантюра показаха, че това са последните гърчове на човеконенавистната империя на злото. Путин вероятно е чел мислите на Сун Дзъ в Изкуството на войната. Но да му ги припомним: Империя, която е загубила своята сила и блясък е невъзможно да бъде възстановена.

121

до 152

преди 9 години

при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо,--Още една заблудена душа - в момента само руснаците могат да осъществяват пилотирани полети в космоса! Великите кравари разчитат само на руските космически кораби!

120

Анонимен

преди 9 години

tva e nova forma: otvanka Neutralni kam vansnia svet i brutalni vatre kam sobstvennia si narod.dnesnite Urinci v Kenef nemat nikakava idea kakvo zabarkaha, kakvo ste cafne v tazi krvava gradina i kolko ste im se razrastna brtskite otnosenia vatre v stranata.cepka po sredata i koito iska kam Rusia- koito kam Polsa i tolkoz

119

питлер капут

преди 9 години

До #$&--------------- Злото е на всяка крачка, а днес излъчва отровните си изпарения от бърлогата на онова двуного, наречено Путин. И за кой ли път се питам онези, които забъркват отровата в казаните си, не са ли чели Евангелието, Буда, не са прочели поне една книга с нейните внушения, че човекът с неговото достойнство е над всичко? Не изпитват ли поне малко срам, че говорят на езика, на който са писали Пушкин, Толстой и Чехов, Ахматова, Цветаева, Шаламов и Йосиф Бродски?

118

Анонимен

преди 9 години

тоя като вземе да се изказва неподготвен и рублата пада с 5%

117

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен---------------------Бесарабските българи са украински граждани.Всеки мъж е длъжен когато родината му е нападната-да я защитява с оръжие в ръка.дезертиорите се наказват по законите на ВОЕННОТО ВРЕМЕ !

116

мaке

преди 9 години

153 кви Бългaри сa тия бе, руски тикви, ***! Бългaрите живеят в Мизия, Трaкия и Мaкедония! *** off зa остaнaлите!

115

Минувач

преди 9 години

До АнонименСпиндермаан, ти от кога започна да разбираш от политика :) руски фенове - смешни и жалки сте.. ама повече ЖАЛКИ :))))

114

#$&

преди 9 години

Я, па тоя хохла почна диагнози да поставя.. ***!

113

ukrainec

преди 9 години

Без съмнение русофилството е тежко психично заболяване, което е практически неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Как, освен като патологичен случай, може да бъде диагностицирана сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение и се намира в някакво неопределено състояние на неофеодализъм, съчетан с елементи на примитивен капитализъм в най-гротескните му форми? когато уважението прекрачи разумните граници и се вид

112

сближават се,

преди 9 години

НАТО и Русия.Нато отива към Украйна,Русия-към Турция и Гърция.

111

ukrainec

преди 9 години

До дано се случи!Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. Лъвский

110

Анонимен

преди 9 години

146 защо