8

ОТ ЮАР

преди 9 години

АТАКА да вървят на матушката си в оная работа! Бази на НАТО са в националния интерес на България. Колкото повече - толкова по-добре. Русия нанесе най-големите удари по Държавата България - създаде фалшивата Македония и ни натресе гадния болшевишки концлагер. България е част от Европа. Русия е директния наследник на Чингиз Хан и Златната Орда. Русия никога не можа да създаде свястно и проспериращо общество. Да си заврат ракетите отзад! Ние все пак сме на път да станем нормална държава. Без Русия!

7

Ага

преди 9 години

Какво става с проекторешението за минимални пенсии от 500лв и минимални заплати от 1000лв или пък какво става с проекторешението за ЕРП-тата

6

ИСТ

преди 9 години

Той , демек господин никой настоявал. Безгласна буква. Къш.

5

историк-анализатор

преди 9 години

Толкова долен и продажен човек като Волен Сидеров не съм виждал . Тоя надмина всички анти българи . За пръв път в цялата история България е в съюз с най богатите и напреднали държави и това не се харесва на предателита от Атака и БСП .

4

Аврамов

преди 9 години

Единствено Атака защитава на дело българските национални интереси, а всички останали са долнопробни *** на американо-юдеиската олигархична върхушка.

3

Анонимен

преди 9 години

Тоя беловлас чичка дали си е обърнал рублите в долари?

2

Анонимен

преди 9 години

Тоя наконтен с маркови дрехи пуяк е щатен плювач на САЩ назначен от самото американско посолство да иргае тази роля. Прави впечатление, че при огромното недоволство от ЕС и НАТО и при 80% от населението русофили, единствената антинатовска и "русофилска" партия е Атака!

1

MAX

преди 9 години

IGNORE THIS SHIT:::