14

Главните

преди 9 години

Демографската катастрофа и бежанците, които ще запълнят оголената територия , днес и сега , са главните рискови фактори.

13

i20

преди 9 години

Mnozinstvata i Malcinstvata se meniat prez dnite, mesecite, godinite i vekovete ( v tesi dumi ima vatreshno dvijenie:)))) dneska taka, utre - inak.ko praim posle?

12

Анонимен

преди 9 години

Това е супер нагло от страна на Костов, при положение че по негово време тръгнаха новините на турски по БНТ. Когато се натрапва за интеграция и права на малцинства, става точно обратното - забива се клин на разделение. Това говорене за малцинствата и правата им има единствената цел да ги противопостави и да обтегне отношенията, това е целта на разни Отровени общества и др. ***. Разделяй и владей. България е тяхна лаборатория.

11

ДС

преди 9 години

Самата истина. Но доста меко казано. Но добре и интелигентно.

10

В.Узунов

преди 9 години

ДПС е единствената партия,която върви във възход.Най истинската и толерантна.Каурите трябва да му целувате задните части на Доган и Местан за дето са така благоразположени. На следващите избори победата ще е навсякъде наша!

9

Анонимен

преди 9 години

Komunqgi,6to ne pliuete protiv Jan Videnov zaplatite kato bqha $20 ili to tui pak amerikata beshe.abe hva6tate se na vsi4kite proruski I antizapadni propaganda na mafiqta,a te vi kradat tokato vikat drujte kradeca!

8

Анонимен

преди 9 години

ДПС съществува защото ние българите го позволяваме. Даже и децата знаят че работят против страната. Някой нещо да прави? *** народ сме,овце. Пийте си ракията вечер,слушайте си чалгите, те през това време ви унищожават страната. Робски народ сме. Така сме свикнали,някой все да ни стои отгоре. Търпим,докато ни унижават всекидневно в собственната ни къща. Такъв *** и зомбиран народ не заслужава такава красива и богата земя

7

Svet

преди 9 години

Taka e *.taq mediq taka e formulirala zaglavieto,4e horata kato vidqt Kostov da othvurlqt kakvoto se kazva.

6

Анонимен

преди 9 години

E ako pi6e6e,4e Jan Videnov gi e kazal tiq raboti nqma6e da pliuete protiv nego.Ne e li pravilno tova koeto kazva.To4no kupenite ot DPS medii pliueha tolkova protiv Kostov,za6toto se mu4i da im spira krajbite I dalaverite.polu4i se kradeca vika hvanete kradeca!!!!

5

българин

преди 9 години

1.Ние сме с робска психика,и затова ние сме си виновни.2.Крайно време е да се установи,каква част от съии,прокурори и полицаи са мюсюлмани.Нямате си представа, сред тези хора колко врагове на България има.Да не обсъждаме гнусните помаци,които от себе си ще окажат,само и само да не ги считат за българи.В провдив един *** направи шеметна кариера като магистрат,който е направо за затвора за извършени престъпления по гл.Първа от НК.И тази мишка си мисли,че не го знаем какво прдставлява.

4

Анонимен

преди 9 години

Костов обаче не казва, че ЕС и САЩ подкрепят и финансират ДПС и ще трябва България да излезе от НАТО и ЕС.

3

Важно допълнение

преди 9 години

В горния материал е пропуснат важен абзац от текста на Костов, в който той говори за особености на българския модел.Цитирам дословно: "... мнозинството откупува социалния мир на всички равнища: плащат се незаработени пенсии, дават се незаслужени социални помощи, гарантира се здравеопазване на неосигурени за сметка на осигурените."

2

Анонимен

преди 9 години

Не харесвам Костов, но анализът е абсолютно точен и трябва да бъде прочетен и осмислен от управляващите. На ДПС и цветнокожият им електорат трябва да бъдат сложени юзди, преди да е станало късно. Да си от малцинството не значи да имаш само права и свободи без задължения!

1

Анонимен

преди 9 години

Феодали са ДПС колят, бесят, поръчват музиката... Да обаче не е луд този който яде баницата... За съжаление електората им е такъв на тях.Свързват религията с политиката и точно затова живеят все още в 15век...Време е да разберат че крепостничеството не съществува от няколко века насам!