65

Пешко

преди 9 години

до Анонимен 87,"опълченците" газят във война, предизвикана от матушката, СИРИЗА гази в страна, която години наред е харчила чужди пари и е мамила. А щом харесваш войни и кражби това не говори добре за теб, но пък не говори и нищо лошо за "българската сороска ***". С агресия и хитрост пак ще се стигне до под кривата круша, а най-лошият вариант е по-сериозна война - нещо, което путинистите явно одобряват.

64

Анонимен

преди 9 години

Лявата политика винаги е свързана с най-долните неща. Не случайно доста от левите лидери са евреи. В Англия избраха за шеф на либералите евреин, като той се състезаваше за тоаи пост с брат си...Либералите, неолибералите, левите и ултралевите ще видят сметката на Европа.На много места левите кандидати са гейове и агитират за всякакви извращения.Ляв значи вреден.

63

кой ще ги връща

преди 9 години

взеха парите и дим да ги няма гръцки кон в центъра на европа шах

62

Анонимен

преди 9 години

Браво на гърците, само така! Точно това е начинът - бой по брюкселските зелки и извиване на ръце, а не послушание и навеждане както правим ние и дълбаем дъното все повече... България - "отличникът" на Европа по финансове дисциплина и в резултат гоним африканските държави по бедност. Успех на Гърция!

61

Анонимен

преди 9 години

Абе разбирачи-достатъчно е Русия да махне забраната за внос на селскостапанска продукция от Търция и да прати един .два млилиона руснаци лятото на море там и Гърция ще на светлинни години от нас.И те могат да го направят за да натрият носовете не еврогейците

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 79Агонизираш май :)))))) Не се хаби, няма смисъл!

59

анонимен

преди 9 години

Нека се блъскат с Европа, но кой ще им даде 320 милиарда, за да си увеличат минималните заплати?! Пък щели и да намалят данъците! Веднъж същата Европа им даде, но сега едва ли!

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 76Акак при нас кризата все не свършва въпреки че сме в ЕС от вече осма година? Нашите заводи, фабрики, инвеститори, европеиски заплати и пенсии къде са?Или може би трябва да измрем всички не само от вчерашното, днешното, ами и вече нераждащо се утршно поколение?

57

Анонимен

преди 9 години

Комунистите много се радват на Сириза, но само ще ги открехна, че политиката на левите партии в Европа е за легализиране на хомосексуалните бракове.А не тук в сайтовете левите да се правят на големите мъже и да говорят за гейропа.Вижте си първо какви ги вършите.

56

Димитър

преди 9 години

До:68ми, синко българите винаги са били к..ви и такива ше бъдат, историята го доказва, кои да се вдигне?! Чалгарите и дилърите !?

55

акълмайстор

преди 9 години

На кресливите викачи от СИРИЗАсметката със две места не им излиза!

54

Анонимен

преди 9 години

В Гърция точно от сега започна кризата.Старото поколение получаваше добри заплати и добри пенсии, но сега младите започват работа на ниски заплати, за които ще им се отчислява и малка пенсия. Така, че кризата при гърците ще е някъде след 20 г. Когато сегашните си отидат и младите се пенсинират. Но до тогава нищо не се знае. А сега старите помагат на младите финансово.Сред младите има и голяма безработица. Сега един пенсионер взима в пъти повече пенсия от един работещ млад човек.Има безработица.

53

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Наемам гърци да ми отринат лозенцето тая пролет. :)Чакаме и всички българи, които работят в Гърция да се приберат в България.ГКПП Кулата да работи с разширен капацитет ! :)

52

ГЕОРГИОС КОРИТАРАС

преди 9 години

NIE ГЪРЦИТЕ ОБИЧАМЕ АНГЛИЯ САЩ, РОССИЯ И ФРАНЦИЯ..И ИСПАНИЯ СЪЩО..ДОНЯКАДЕ И ИТЛИА,,САМО ДОНЯКАДЕ.МРАЗИМ НЯКОЛКО НАРОДА. И ВСЕКИ ВРАГ НА ГЪРЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАТРИТ И УНИЩОЖЕН.

51

Анонимен

преди 9 години

дойде времето гърците да ги направим градинари в България

50

Анонимен

преди 9 години

Изборите свършиха. Сега този нов месия ще види види на живо българската поговорка "пари нема действайте". Като види празната хазна, а тези мързели чакат големи пенсии и заплати, 13-та, 14-та и така нататък заплати. А в хазната- ядец. Ще омекне. Няма къде да ходи.

49

vdch

преди 9 години

До АврамовГръцката "Атака" спечели по категоричен начин изборите..........................Тъй ли било. Само дето едно от обещанията на хулиганчето Ципрас е да отвори широко Гърция за бежанци. Вчера пък пред централата на партията видях две големи знамена с цветовете на дъгата. Така че Аврамов, повече мисли по-малко повтаряй глупостите, които слушаш по медиите.

48

Анонимен

преди 9 години

Гърците тръгнаха към едно управление, което ни е до болка познато.Ама какво да правят горките, като не знаят някои неща.Сега като видят какви ще ги стори Ципурата и ще почнат да се вдигат на бунтуве.

47

#$&

преди 9 години

До60:Не гърците, ами ние сме бавноразяоващи се! Те отдавна се връщат от там, където сме се запътили..

46

Лидия

преди 9 години

Aлександър Стуб потвърди позицията на Финландия, че за гръцкият дълг прошка няма има от от страна на Финландия. Демократично правило е задълженията да се спазват.Средствата дадени,като пакети и помощи не са лични подаръци от него, а са пари от финландските данъкоплатци и са обвързани с документи при отпускането им на Гърция с фиксиран срок за връщане,независимо коя партия я на власт. Стуб поздрави победителя на изборите, партия СИРИЗА и нейния лидер Алексис Ципрас от името на финландския народ.