165

Анонимен

преди 9 години

До ЧАКАЙТе вече не са ВСУ, а ВСХ -хунта.

164

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 245Отново ли се *** славната украинска армия..........хахахахаха

163

Анонимен

преди 9 години

Ха да видим сега , кога нашите медии ще съобщят за 8000 обкръжени плъхчета при Дебалцево.

162

Анонимен

преди 9 години

Вчера някакъв сладур тук се интересуваше как е изглеждало донецкото летище, какви са му били мащабите. Ето: youtube/watch?v=BRgXSgJseVI#t=35

161

преди 9 години

Порошенко,даде заповед за настъпление по всички фронтове и замина за Давос. Трябваше отново да се привлече внимание,така също се събираха и външните министри на ЕС. От този к'ор фишек не излезе нищо, не бяха дори обсъдени нови санкции и за това се наложи,укропите да убият още 30 невинни жители на Мариупол,за да може запада отново да заговори за санкции срещу Русия и санкции ще има. Няма значение че всички безобразия се вършат от новата украинска власт.

160

Ванчо Михайлов

преди 9 години

Долу СССР и Кралство Югославия!

159

Анонимен

преди 9 години

Бунтовниците са виновни за смъртта в Мариупол, твърди Потрошенко.Време е Обонго да наложи поредната порция санкции на Путин.

158

Анонимен

преди 9 години

Нали знаете новия световен лаф : ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ УКРАИНЕЦ .

157

ЧУК-ЧУК

преди 9 години

Чук-чук Мариупол ,чук-чук Днепропетровск.

156

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ Как го изсмука това от ***, и как ти стигна чак, там главата си е чудо ,велико-***!Разбирам -да беше от пръстите ,мм.м,да. Добре !Ама чак от дупето си да го изсмучеш . Велика работа.Сигурно ,щеш не щеш ,трябва да го направиш,щото, трябва да си защитиш доларите.Разбираме те !

155

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦНие сме странични наблюдатели. Гледаме едните,гледаме и другите. Как да ви вярваме,след като всичко казано до сега е било лъжи и не руската пропаганда го казва,а фактите. Украинците лъжат,това е всеобщо мнение.

154

а

преди 9 години

До 210По добре пред фашисткото - американското или украинското ?

153

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен В последнита офанзива - дни са загинали, 600 нацисти и последните 40 -са в плен. А колко са загинали общо -Бог знае.И боевете са били за кулата .Той ,аеропорта отдавна е в ръцете на опълченците.

152

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До АнонименНе вярвай на путиноидната пропаганда-те пращат репортери на набелязаното място или спирка 2 часа преди инцидента ,докладват че са пристигнаи,опалченците дават залп,убиват невинни хора,репортерите изпълзяват-правят репортаж и обвиняват после украинците.Обикновен фашизъм-путинизъм.

151

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ Именно те ,евреите ,докараха и Болшевиките и Хитлер на власт. Банковите сметки в ,,Ших,, -,,Варбург,,-,, Кунц,,още стоят. Именно този т.н.- украйнец е тролът и цензурата.

150

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦКъде е сега аеропорта,защо е в ръцете на ДНР? Че и със сталинград се сравнявате.Гейове при сталин град има загинали 2 милиона човека за 200 дни,а на летището в Донецк има загинали 200 човека за 242 дни.

149

хаха

преди 9 години

украинците направо измислиха нова световна история. Надминаха македонците. То и за такива глупости се иска талант. В холивуд много ще спечелят ако ги наемат за сценаристи. Толкова много глупости е много трудно да се съберат на едно място.

148

Анонимен

преди 9 години

А избитите деца и бебета и невинните хора в Донбас ,от нацистите.,,Око за око ,зъб за зъб,,или ,,Каквото почукало,такова отвърнало ,, Като сееш ветрове ,ще жънеш бури,,

147

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До АнонименУкраинските евреи са равноправни украински граждане,ние се гордеем с тях !Колкото по голям е процентът на еврейчетата в една държава,толкоз по благоденстваща е тя!Вие затова ли сте на дъното-щот еврейчетата напуснаха 1948 ?

146

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦВъшкари сте и такива ще си умрете. Мързеливи и страхливи хрантутници.Дължите на Русия повече от 1 трилион $