83

Анонимен

преди 9 години

НЯКОИ СА ЗАБРАВИЛИ ЧЕ ГОСПОД НАКАЗА ХОРАТА ДА ГОВОРЯТ НА РАЗЛИЧНИ ЕЗИЦИ ЗА ДА НЕМОГАТ ДА СЕ РАЗБИРАТ ПОМЕЖДУ СИ. ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ БЯХА ЗАПОЧНАЛИ ДА СТРОЯТ ВАВИЛОНСКАТА КУЛА. СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ СЪЩОТО САМО ДЕТО РАЗЛИКАТА Е В ТОВА ЧЕ ИСКАТ ДА СЪБЕРАТ В ЕДИНЕН СЪЮЗ ИЛИ ОБОР. КОНЯТ КРАВАТА МАГАРЕТО КОЗАТА СВИНЯТА КОКОШКАТА И ВЪЛКА. Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТЕЗИ ЖИВОТНИ ДА ГИ СЪБЕРЕШ НА ЕДНО МЯСТО. ПРОСТО НЯМАТ ДОПИРНИ ТОЧКИ. КАКТО КАЗВАТ НАШИТЕ СЕЛЯНЧЕТА В ПАРЛАМАТА. И ТОВА ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ.

82

Маркс

преди 9 години

Паси, Н. Младенов, тоя Митов, влачат ни в бездната тия мекерета и предатели, пфу!

81

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ислямофобията в Европа няма бъдеще. Да си знаете. Просто тези които я организират са много малки и освен това се опитват да накарат Европа да работи за тях. Няма да минат тези ориенталски мурафети.

80

Артилерист

преди 9 години

До 74 ПетяКакво да го слушам.. Едно и също по сто пъти.. Артилерия трябва да ги бие Петя това е...

79

Маркс

преди 9 години

То и Третият райх бе необратим, СССР също. Всичко тече, всичко се променя, само Бог е неизменен!

78

Анонимен

преди 9 години

До 91782 Ами каквото ти ДПС ? Ние си имаме още по турска партия- ГЕРБ.,,Б. Борисов , спря три енергиини проекта на България, ,, по думите на Р. Бъчварова (зам. на Тиквата) -в полза на Турция . Каква ти Атака ,какво ти ДПС .Именно Тиквата ги уреди и работи за Турция.И именно, той е единственият ,който се целуваше с Ердоган и го гледаше влюбено. то не бе простотии ,диверсификации,хъбчета и ,,Турски поток,,Ало, червените - квадратоглави Гербери! А Китай е икономика 1.От години!

77

до 80

преди 9 години

Национализма идва именно от Европа!--Просто не е вярно! Това невярно твърдение се повтаря и от статията. Национализъм има там, където има хора! Просто не се познава историята.

76

България Пак Диша!

преди 9 години

Стани Стани, Юнак Балкански от Сън дълбок се Събуди...

75

Анонимен

преди 9 години

Тези протестиращи на снимката скоро ще бъдат забранени и обявени за нацисти. Европа е тръгнала по необратим път.

74

Анонимен

преди 9 години

СГРОМОЛЯСА СЕ ЕВРЕЙСКАТА ИЗМАМА НАРЕЧЕНА МУЛТИКУЛТУРА И ГЛОБАЛИЗЪМ С КОИТО ЦЕЛЯХА РОДШИЛДОВАТА КЛИКА ДА УНИЩОЖАТ БЕЛИТЕ ХРИСТИЯНСКИ НАРОДИ НА ЕВРОПА,СЕГА НАРОДИТЕ НА ЕВРОПА СЕ ПРОБУЖДАТ И СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ПОМЕТЪТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ.ВСЕЛЕНСИ И ФИЗИЧЕСКИ ЗАКОН Е,ЧЕ ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ИМА РАВНО ПО СИЛА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ

73

до 77

преди 9 години

Една от европейските фирми са с американски собственици, но седалище в Европа. Къде се смята БВП?--Там, където става реалното производство и услуги, там където са работниците, и т.н.

72

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

Национализма идва именно от Европа!В периода 18-средата на 20в. Е било гордост, да се наречеш-националист.Било е синоним на патриот/родолюбец/.

71

Маркс

преди 9 години

Петя, аз тоя изобщо не го слушам, лъже! *** много добре знаят, че турците не ги понасят.Те не случайно са тук в България, Румъния и Сърбия, а не там- в Турция, изпъдили са ги!

70

фефер

преди 9 години

На всички им писва вече. В Германия телевизия се извинява, че нейн водещ носел кафява риза, а една спестовна каса, че има червен флаг. Политкоректно?

69

въпрос

преди 9 години

До ЕСЕдна от европейските фирми са с американски собственици, но седалище в Европа. Къде се смята БВП?

68

Анонимен

преди 9 години

БВП продукт не отчита , демографията на населението , не отчита мотивацията на нация.Нима Чингис Хан е имал голям БВП и богатства , Нима османците са биле по-богати от Византия..

67

Петя

преди 9 години

Гледайте Панорама, местан обяснява, кое липсва на България

66

АНТИТОЛЕРАСТ

преди 9 години

Евро атлантически ценности-булшит!

65

Анонимен

преди 9 години

И ето видях голямо знамение,жена която стои на голямата вода и носи чаша с всички гнусотии на света и тя беше голямата блудница яхнала звяра,а многото вода са многото народи и езици ,но Бог се отврати от делата и събори блудницата и тя падна и вече я намаше.-Откровение на Йоан Богослов в книгата Откровение на Новия Завет. Знаете ли коя е тази блудница- Европа(ЕС) ,те юдо масоните даже не се посвениха и да изтипосат статуя пред европарламента на жена яхнала златния телец.(звяра)

64

до 66

преди 9 години

По БВП ЕС е на 1-во място, на 2-ро САЩ, а на 3-то Китай :)) Не знам къде си прочел друго, но това е истината :))--БВП на САЩ е малко по-голям от този на Китай, вярно е, но имат гигантски задължения, т.е. те всяка година трябва да изваждат от БВП, за да плащат заемите, което практически намалява БВП! Мисля, че си съгласен?!