342

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен488 И изключително нужни на Турция.А на нас коно е нужно ще купуваме от Турски поток .И ток и ..! Румито го каза ,,Б.Борисов спра 3 енергиини проекта ... И Тиквата потвърди ,че печалбите за Б/я от ,,Южен поток ,,са били над 400 милиона,, Факт, казан от другаря Борисов.

341

русофил

преди 9 години

Фашистката пропаганда не е история!

340

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 483"Най изгодното е един - русия. Няма други. Кремълските *** направиха всичко възможно да не се построят интерконекторни връзки със съседните страни и да имаме алтернативи."-----------------------------------------------------------------------------------------Смейте му се на тоя! Той още не е разбрал, че няма алтернатива на Руския газ! Алтернативата , драги, е да си купуваш газа на тройно по-висока цена... от Иран!!!

339

Българин от Германия

преди 9 години

70% от Германците са за Русия и Путин.САЩ упражняват страхотен натиск върху Германия и Западна Европа да се разграничат от Русия, защото са наясно, че едно силно сътрудничество между Зап.Европа и Русия не е от тяхна полза.Какъвто и натиск да упражняват, НАРОД, който е приживял 900 дни блокада (Ленинград), няма да бъде сломен ! Всички които подценяват Русия са загубили.

338

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен485- А нещо за избитите 85 00хиляди червеноармеици от поляците през 20 те години .Карали са я по еврейски ,,око за око ,зъб за..,, Ами поляците, що си завират главите и ушите,чак в *** и мълчат за ,,Волинската резня,,извършена от Бандера?Около 500 000 хилади са избити ,изклани , отрязани главии ,и на дечица ,разпрани бременни . Общите жертви на Бандеровците ,са мужду 800 000х . и 1 милион полаци. И мълчат, ляхите ,като комунисти пред гестапо.

337

русофил

преди 9 години

Избивали друг път!

336

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 476"Публикувал съм - няма грижи."Не, не си публикувал. Иначе нямаше да пишеш такива глупости.

335

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 471":) Санкциите срещу РФ на *** само ще се увеличават. От това разбира се ще страда обикновения руснак - милиардерите като *** ги боли .... На тях всичко им е в долари."-----------------------------------------------------------------ЕЕЕЕХХХХ, *** ФАНТАЗИИ НА БОЛНИ ЛУНАТИЦИ!!! КВО ЛИ АКО БЕШЕ ВЯРНОООО!!!

334

Анти-диктаторска

преди 9 години

ДОЛУ ***!

333

Анонимен

преди 9 години

485,Катин слабо ме вълнува! Тези дето са бомбардирали мирно население,централната част на сф като са целили църкви,училища и болници. И са пускали играчки с бомби дар за българските деца по онова време. Това са военнопрестъпниците. Това не са летци а въздушни пирати и варвари...

332

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 469"И как точно България е под американска окпуация и едноврменно с това е енергийно зависима от Русия ?!"Енергийно зависими сме от Русия от около 100 години. И въпреки, че през последните 25 г. тук стъпиха Янки, те само петрол и газ не могат да ни доставят. Щото нямат, *** т*пири такива. Цяла Европа е енергийно зависима от Русия. Такава и ще си остане. Мисля, че отговорих и на въпроса има ли алтернатива руския газ в Европа. Не! Няма!

331

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен483- Нима искаш да кажеш ,че другаря Борисов е руска и комунистическа ***, задето ,,спря три енергиини проекта за България,, както каза ,заместичката му Румянка .Лелей!

330

Анонимен

преди 9 години

Не знам какво искат ,ама от 1 -ви февруари в Русия вдигат пенсиите !Това е!

329

русофил

преди 9 години

А на военнопрестъпници паметници строят ли се!?

328

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 463"Повече от половината руснаци харесват Сталин. Публикация от Днес бг. И те ли лъжат"Много медии у нас и по света лапат пари от разни организации, за да пропагандират и изкривяват информацията в нечия полза. Но дори да е вярна тази информация, то знай, че същият процент германци харесват Хитлер. и какво от това. Когато харесваш някой, ти го харесваш не по принцип, а за определени негови качества или постъпки. Свали сорските очила и ще видиш, че света не е черно-бял!

327

русофил

преди 9 години

Така ли!? Хах :)

326

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 462"В уикипедия всеки може да си пише каквото и както поиска. Не е като в Русия, където всичко се модерира преди да се публикува."----------------------------------------------------------------Оле колко си злееееее! Хайде, опитай се да публикуваш нещо в Уикипедия, да видим кога ще излезе. Точно след 1 месец след щателна проверка на истинността на информацията от трима редактори, су*льо. И не коментирай неща, с които не си запознат.

325

русофил

преди 9 години

Да прави сте! Вдига се паметник само на летци пуска ли ни приятелски бомби над Бг през ВСВ! Истински *** избивали жени и деца, носители на новия морал и ценности ... хуманисти ...

324

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 457"да, знаем. За *** подписът е нищо повече от завъртулка. Истински руски мъж."------------------------------------------------------------------------------------------Точно така е! Нали ти написах! И вие *** е време да свикнете с това. Каквото повикало - такова се обадило. Нали вашите шефове евреите имат верски принцип- Око за око - зъб за зъб. Свиквайте!

323

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До запознат 454Както виждам от коментара ти, ти си подозрително добре запознат с руската култура! Да не си някой двоен руско-американски шпионин, ей!