36

Анонимен

преди 9 години

Я Борисов да го изритат от властта и Сидеров да стане премиер и ще видите кой ще печели делата. Борисов го крепят милиярдите които открадна от нас с които плаща на съдебната система. Нищо друго! Че е за съдене и затвор е ясна от Европа до Америка но слугинажа му го прави удобен за Американските интереси и те си затварят очите. Но страха който вече е параноя показвя, че знае за тадостите си и какво е причинил на България.

35

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Добре, че е Сидеров, АТАКА и телевизия "Алфа", за да чуваме истината !Иначе всички останали партии и медии грачат в един и същ евроатлантически глас.

34

Анонимен

преди 9 години

Психопати са тези, които гласуват за Мутра като Борисов , хайде осъдете ме

33

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

"Честният" и "безпристрастен" български съд отново се прояви ! :)Ние нямаме никакво съмнение, че той е взел правилното решение. :)Чакаме оправдателната присъда за Цветанов на втори инстанция ! :)И друг път, когато от Брюксел казват, че съдът ни е корумпиран да се има предвид, че това важи само, когато съдът взима неправилни решения ... Сиреч решения против правилната линия на Партията .. Коя е Партията всички знаем. Онази, която обслужва интересите на Брюксел, Вашингтон и Тел Авив.

32

Анонимен

преди 9 години

Удариха пу с 35 хиляди евро.

31

Анонимен

преди 9 години

Сидера в какво ще плаща сушени рубли или албански акредитив?

30

Срамна държава

преди 9 години

Много политици говорят и са говорили срещу Буда, но само един от тях му е неудобен, и затова той бива съден. А нали съда не си вършел работата, се оправдаваше Цветанов. Ами ето че я върши като му кажат от Герб кого да осъди. Иначе за друг осъден политик или голяма клечка не се сещам.

29

Анонимен

преди 9 години

Парите ще ги плати Путин, така че Сидерович не се е притеснил много!

28

dyh

преди 9 години

До Анонимен Печелят милиони и не плащат данъци аз си режа главата ако ликойл плаща данъци или овергаз ихихихихихи да плаща символично хихихихи

27

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До vargКолко скоро, та да не изтървем делото ? :))

26

Анонимен

преди 9 години

До dyh>Овергаз.Булгаргаз, Лукойл са руските фирми в БГИ всички работят на загуба, и не плащат данъци върху печалба! Как става тая?

25

dyh

преди 9 години

До Анонимен Овергаз.Булгаргаз, Лукойл са руските фирми в БГ

24

КАКВО НЕЩАСТИЕ!

преди 9 години

ТАКА ДА СЕ ОТНАСЯТ С ТОЛКОВА ВЕЛИК "БЪЛГАРО-РУСКИ ДУПЕДАВЕЦ"..ТЦ,ТЦ,ТЦ,ЦЦЦЦ../..а в Москва казват:..."не удряйте дупедавеца--дори с цвете".../УЖАС!!!

23

Анонимен

преди 9 години

До Василев>Защо Волен Сидеров не напада руските енергийни корпорации,Дето хрупа конче зобчица, там си и вири главица. Той Лидеров е ясен, за пари е цялата патаклама, ама тия *** бедни дето му вярват и крепят тука фронта с непрестанното си тролене, те са за съжаление.

22

Анонимен

преди 9 години

Дали ги е включил в данъчната си декларация тия 50 х.лв. Защото е попълнил декл. пза четиридесет и няколко хиляди лв - доход за неползуван отпуск. Да уточни за колко години е този отпуск и защо му го изплатиха наведнъж. По груба сметка 11 месеца по 4000лв Значи от десет години не ползувал отпуск. Защо не си го е разрешил?

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 33Ми ония дето плащат по 10 бона на месец на служителите на уж спрения Южний Паток.

20

Янукович

преди 9 години

Из ватников и валенокНас Сталин сотворил,А Ленин вместе с БериейНас водкой освятил.

19

Анонимен

преди 9 години

бялата златчица, милата, съвсем ще изперка в сложната геополитеческа обстанова, и с тия наркотици

18

Анонимен

преди 9 години

50 000 x 38,5526504 = 1 927 632,52 рубльВсичко е точно!:)

17

Мими

преди 9 години

Клеветника и лъжеца трябва да си плати за клеветите!!! Като се има предвид, че става въпрос за уронване престижа на държавен глава, смятам че сумата е прекалено малка!