295

!!!!!!

преди 9 години

Не се напъвай много да не подмиришеш пак

294

Анонимен

преди 9 години

Колкото повече го гледам, толкова повече се чудя: Що за човек е? Няма ли някои да го ощипе, че малко от малко да се огледа и да мръдне или в ляво или в дясно. По този път ще отиде в пропастта. Парите няма да му помогнат. На никого не са помогнали.

293

Анонимен

преди 9 години

Тая *** тиква щяла да се напъва,какво ще напъваш бе лъжлив крадецо? Прислужника на Тодор Живков си живее още в мутренското време иот фалшифициране на бюлетини и купуване на гласове,*** тикве се изпуска и забравя,че не той "слага" президента,а президента би трябвало да се избира от данъкоплатците,които групировката ГРОБ краде и унижава ежедневно!С 15% от имащите право на глас(половината фалшиви и купени) тази мутра си е повярвала,че слага нещо!Сигурно ще я избира на околовръсното

292

Анонимен

преди 9 години

mnogo e vajno budestata BeGeskia plezidentka da priloji medicinsko 4e urinira v kleknalo razkra4en priklek, ina4e razgradskata Manu-Evnufi organizacia moe da povlieae da izbere Roskata kato Hanam Badjak Giuvendia

291

Анонимен

преди 9 години

Към коментар 358 Наистина е така. Но какво стойностно е предложил Борисов. Може след 1 ден да се откаже от предложението си. Той забравя, че и другите имат право на предложения, с неговите думи - на напъвания.

290

Анонимен

преди 9 години

Бойко уловил златната рибка и се зарадвал много. Докато протривал ръце и се чудел какви три желания да поиска от рибката, тя проговорила: По добре ме изяж или ме остави да умра. Не искам да правя неща от които народа на България и България да умира. По добре аз да умра.

289

Анонимен

преди 9 години

Шегите са си шеги, но наистина има стойностни жени, които могат да бъдат президент. Защо не.

288

Анонимен

преди 9 години

Борисов, защо не си купиш еднопосочен билет до някъде. Вземи със себе всичката си *** Очисти България за един ден, че да те запомним с добро и ще ти простим всички грехове, нищо, че са много.

287

Анонимен

преди 9 години

сваляйте тия пидали от власт и с ЧЕРЕН ПЕЧАТ (10год йок власт) ама сичките от парламенто.бай ви прав

286

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 351 Силата на плевнята е в офшоргешефт , а на патрона му в тукогледалото (огледалце, огледалце я кажи кой премиер е сега нали)

285

Анонимен

преди 9 години

Бойко се е усетил , че плевенлиев няма да го избере народът , че тоя си е само срам за Българския народ и *** на американците .

284

Анонимен

преди 9 години

Плевнята , да си се заеме с строителна дейност , там си му е силата , а и интересно след като избухна скандала с имотите на Плевнята в Гърция , после всичко утихна , но Президентчето стана много агресивен спрямо Русия , може гърците да са дали информация на американците , и после да са го притиснали , а нашия на ли си е мекошав и им е направил една френска любов и вече се обичат и забрави , че от Южен поток имаме изгода , а от американските централи , загубата е за всички българи.

283

Анонимен

преди 9 години

Какво хубаво женско парти.Нямаше никакви мъже.

282

Анонимен

преди 9 години

Президента - жена, а вицепрезидента какъв ще бъде? Сигурно ще има второ напъване. Е, тогава ще се о......ре напълно.

281

аз

преди 9 години

така е при демокрацията - ТОЙ, ТОЙ, и само ТОЙ казва кого/коя да сложим за президент! Браво на гласоподавателите!!! МЕРСИ!

280

Хисарският Поп

преди 9 години

Да сложиме Радка Пиратка, защото по нейно време само се пиеше ядеше и е*еше,а сега ништо.

279

Анонимен

преди 9 години

Предлагам на герба вместо лъв да има плодно дръвче - знаете какво.

278

Анонимен

преди 9 години

НАПЪНАЛА СЕ ПЛАНИНАТА И РОДИЛА МИШКА.

277

Анонимен

преди 9 години

До 4x4А може би иска да го "сложи" на жената, дето ще я избере за президент :)) С една дума - самотен е Винету, само за слагане мисли и за жени, на коя да сложи. Но с тез кила, дето е наддал ми е странен целия процес по слагането как ще се случи. Явно жената требе да е отгоре, щото ако е Винету нищо няма да остане от завалийката. Иначе е ок жени да управляват, те имат повече акъл от мъжете, по- ерудирани са, по- красиви са, а някои са и по- мъжествени. Няма лошо, стига само Винету да не слага!

276

Анонимен

преди 9 години

Боко, като видяхме какво излезе от предишните ти напъни - по добре не се напъвайте повече