165

Анонимен

преди 9 години

много са десет години, неговите приятели олигарсите ще го свалят много по-рано

164

Даола

преди 9 години

Българска народна поговорка" Я камилата, я камиларят!" - това ще се случи след 10 години.

163

Анонимен

преди 9 години

Я напишете нещо за така актуалната тема за швейцарския франк,който преди 1-2 дни поскъпна рязко с близо 30 % спрямо еврото и по този начин заемите, свързани с него поскъпнаха. На практика тези, дето са теглили такива заеми, си скубят сега косите.

162

аха

преди 9 години

До Одисей 1 Сам си призна,че след 25 години демокрация положението е по-зле от преди Тогава за къв *** спориш и се дървиш,че сега е било по-добре Какво му е по-добре то????????????? Това,че караш 10 годишна западна трошка,че има молове ,хипермаркети и т.н. не значи че живота е станал по-добър Изобщо какво значи за тебе по-добър живот? Аз не виждам какво е доброто на това,да трепериш ,като си проверяваш сметката за ток,да трепериш за работата си или някой олиго да не те прегази

161

до 287

преди 9 години

Да,майданци свалиха с бомби,куршуми и ножове богатия Янукович/според тях/и качиха "бедния"Порошенко.

160

Анонимен

преди 9 години

Като искаш техникум в Желязково, изкарай пари и го спонсорирай.Има начини - поучи се от марксиста Андрей Райчев

159

анонимен

преди 9 години

Защо не сте на писали какво точное казал.до 10 години може и по рано и на мястото му ще заеме той.

158

Неофит Рилски

преди 9 години

Путин е държавник от Световна класа! Патриот е, и брани интересите на руския народ! Голям стратег и далновиден дипломат! Хвала му!Великата Светица Ванга казва, че доброто, светло, бъдеще на България е свързано с братска Русия, която е най-близка и приятелска страна! Така, че не е чудно, че българите са русофили, това е обективно обусловено! Общата Православно-славянска цивилизация свързва тясно българи и руснаци в духовно-културен аспект!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО-РУСКАТА ДРУЖБА, КОЯТО Е ВЕКОВЕЧНА!!!!!!

157

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен- Одисей 1 275 Едно време в с.Желязково, Сега / забележи Момина църква / Ямболско,имаше техникум в който се обучаваха много ученици. Построиха им дори общежития,модерни на по два три етажа.Сега всичко е руини.Виж с очите си през гугъл мап техникум на три етажа и общежитията драги.Това ни донесе демокрацията.РУИНИ! А защо,можеш ли отговори?

156

Анонимен

преди 9 години

Това, че не искам да ставам руски лакей, не значи че мразя Русия.Ако не ни дърпат насила в орбитата си, изобщо няма и да ги погледна

155

Българин

преди 9 години

"Ходорковски бе помилван от Путин през декември 2013 година след 10 години в затвора по обвинения в данъчна измама,". За такива случаи ние българите казваме " храни куче да те лае"

154

me

преди 9 години

Е голяма прогноза, няма що, предвид това, че Путин е на 64(5?). А в дългосрочна перспектива 100% до 30 години режимът ще падне, щото не знам в момента да има управник на 90.

153

До Анонимния русофоб

преди 9 години

Омразата ти към Русия ще те изяде отвътре, ще се разболееш, а Русия ще продължава да си е Русия колкото и да я мразиш. Такива като след време никой няма да помни, най-малко Русия или аз.

152

каганович

преди 9 години

Лошата новина за Русия и най-вече за руския народ , че едни хазари ще напуснат Кремъл и на тяхно място ще дойдат другите пак хазари .

151

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Обрусяване е да си забравиш корените, да почнеш да ползваш русизми. Да слушаш Любе и еврейски шансони. Да си окачиш кавьорче с Путин на стената. Да се напиваш с руснаци, лигавейки се в пияно състояние с приказки за вечната дружба. Да пишеш по форумите глупости за безаналоговите руски оръжия. И пр. тъпотии.

150

поздрави от Олбани

преди 9 години

Който е русофил да си ходи в Русия. Аз съм американофил и затова пиша от GA :))) Интересно стадо са това русофилите, дават мило и драго, душата си за СССР, ама не искат там да ходят, рубльовки да печелят, а се натискат в *** България...му-ха-ха-ха-ха

149

аха

преди 9 години

До безплатен съвет E Кво ша ми направи а ? Ша гълта или плюе????????????? От такива меки китки съвет за такова не искам Ще ти търся съвет,когато реша да се епилирам,да си правя маникъор и педикъор и мина в хомо-прайда.Поне по-тия теми си истински спец

148

безплатен съвет

преди 9 години

Вече и на децата им стана ясно , че Запада е твърдо решен да очисти България от руското влияние и руските агенти в политиката ,съда и бизнеса . Джон Кери ясно го каза и съветвам троловете , които се правят на русофили за малко рубли, да внимават какво пишат , че леля СИЯ ( CIA) не спи като ДАНС !

147

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 248 София не е само България бацил.

146

Анонимен

преди 9 години

Няма такъв филм отчаяните русофили да са българи, които просто виждат друг път. Всичките се срамуват, че са българи, те искат да са руснаци. Те много добре осъзнават, че руската докрина предвижда само анексия с последваща асимилация и обрусяване. Руската идея е да се поглъщат държави и народи, не да се подържа някакъв мулти-култи, какъвто има на Запад. А аз не искам да плющя водка, да слушам гнусните им затворнически песни и да ме ползват за пушечно месо, както чеченците в Украйна.