178

БАГАИН

преди 9 години

Йезуитите и евреите , които владеят Ватикана /''Запада'' ... обичат да унищожават всичко свято .

177

Анонимен

преди 9 години

"Западната култура" това е сектанска "култура" на катари и албигойци. Това е "култура" на разврата и гнусотиите. Това е "култура" на масовите жени, на убийствата и на незачитането на нищо свято.

176

Анонимен

преди 9 години

США в свое время ввели в Ирак войска чтобы сместить режим ненавистного им Саддама Хусейна. Поговаривают, даже башни ВТЦ ради этого сами взорвали......Одисей 1.... Так или иначе, войска в Ирак ввели, Саддама Хусейна победили. Не без приключений, но победили. При этом ради победы сами применили в Фаллудже химическое оружие, для борьбы с которым якобы и устраивали войну.

175

Анонимен

преди 9 години

229 Багаине Рим е дал ютистпруденцията *** света да не говорим че положил началото на инфраструктурата и урбанизацията на ЕвропаОдисей 1

174

Анонимен

преди 9 години

А амерам нужно заставить Францию бомбить Сирию - под соусом борьбы с амерами же сотворенным ИГИЛом. Так что это спецы устроили и массовые поджоги автомобилей, и этот теракт. И вброс об Алькаиде организовали. Привет Олланду от двух стран. Чтобы не сбивался с фашингтонского ***... Чтобы даже дргаться не думал.

173

Анонимен

преди 9 години

Много нестыковок в этом теракте. И вопросов. Как-то живенько так Алькаида, якобы, вдруг прорезалась со своей такой подозрительно своевременной, но зело запоздалой местью... НЕ ВЕРЮ! 1) Карикатуры начал печатать датский, а не французский журнал, который только вс перепечатывал. Так почему не на Данию напали? 2) Недавно Франция, как и все, проголосовала в ООН за признание Палестины. Против были 2 страны:амеровка и одна - заинтересованная, но с очень крутым спецназом. 3) А тут еще Олланд чой-то против санкций проблеял... А амерам нужно заставить Францию бомбить Сирию - под соусом борьбы с амерам

172

Анонимен

преди 9 години

Запада умира.Не само икономически.Умира на всички линии, духовно, културно, материално, интелектуално.С всеки изминал ден те разбират, че при тях нещо не е наред.Изчезват устоите им, които се крепат на лъжа.Една лъжа може да продължи известно време, но не вечно.Сравнено с комунизма те бяха по-добрият вариянт, но сега комунизма падна и вече се ву=ижда, че пада и запада.И това падение е близо.А такива изкуствени акции, като на тези смешни карикатуристи няма как да спрат разрухата на модела

171

БАГАИН

преди 9 години

До 222 Бъркаш се - Рим и Вавилон - развращение , изглупяване , шоу и хляб - така управляват и моделират овчата маса Рим . Това е техният цивилизационен модел . Йезуитите от Вавилон отдавна владеят Ватикана

170

Анонимен

преди 9 години

Да наистина Русия не е Франция въпреки че от 300 години се опитва да я копира дори са били стигнали до там офижиялния език сред елита им да френския а между другото нали знаете че рускара салата е френска а белета също е френскиОдисей 1

169

ехо

преди 9 години

,,....2,6 милиона долара дневно.....''-малка добавка.

168

Анонимен

преди 9 години

Запада се опитва да убеди самият себе си в своята полезност.Но как да е полезен един паразид?

167

БСП

преди 9 години

1 .ЗНАЧИ ЗАТВАРЯМЕ ГРАНИЦИТЕ СИ КЪМ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ !2. ОТВАРЯМЕ ГРАНИЦИТЕ СИ КЪМ НАШИЯ СЪЮЗНИК ТУРЦИЯ !3. ПРЕКАРВАМЕ ГАЗ ПРЕЗ ЧЕРНО МОРЕ !4. ВЛИЗАМЕ В АЗИАТСКИЯ СЪЮЗ !!!5. КЕФ ТИ АНКАР , КЕФ ТИ ИСТАНБУЛ , АНАДОЛА , КЕФ ТИ МОСКВА .... КАКВО ПОВЕЧЕ !!!6. БЪЛГАРИЯ ШЪН ОТ ЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

166

Анонимен

преди 9 години

Запада не черпи от Рим, защото Рим е бил християнски.Съвременният запад черпи от всякакви езически глупости.Побъркали са се.

165

БАГАИН

преди 9 години

В понятието Универсализъм попадат философски, антропологични, културни, етнически и политически теории, които не са ексклузивни, а претендират и изискват валидност за цялото човечество.Универсализмът е също така инструмент за оправдаване на културната доминантност на западната цивилизация в ново време, т.е. от великите географски открития насам. Основава се на античното римско наследство.През 20 век, и особено с края на колониализма с неговия културен империализъм, постепенно нишата на универсализма е заета от комерсиализма, чиято проявна форма е примерно макдоналдизацията и т.н.Те

164

Анонимен

преди 9 години

В западния свят атеизма на притежаването и консуматорството все повече вземат връх над религията било то християнство или ислям. Материялния атеист заробен от заеми и ипотеки е много по-послушен и отхвърлящ бунтарството и революциите от вярващия в която и да било религия. Борбата е между материялното и духовното и духовното губи. Така управляващия света елит е по-сигурен в бъдещето си.

163

ехо

преди 9 години

,,От днес текат по 2,6 лихви дневно,във връзка с делото спечелено от партньорите на Ходорковски за отнемане на ЮКОС в полза на РФ и ......А главницата е 50 000 000 000 долара.'' ГРАНИ.РУ.

162

Анонимен

преди 9 години

Запада не може да разбере собственото си смешно и жалко положение.Самото твърдение, че запада е "съвременната цивилизация" е абсурдно.Каква цивилизация да има на място, където са само варварески племена?

161

Анонимен

преди 9 години

Европа според ''запада''/Рим означава - римското културно наследство - азбука и цивилизационен модел . Те използват това за да ни асимилират културно - да заличат българското културно наследство - азбука и цивилизационен модел . Виждам само генетичен *** .

160

Анонимен

преди 9 години

На запад се възхищават от това от което източният човек се гнуси.През цялото време подигравка, неуважение, робство. А и са грубички западняците. Източният човек е по-изтънчен. За руснаците западняците са някак груби и недодялани, студени и изкуствени. Някак престорени, неестествени. Някак умряли.

159

Бог е любов...

преди 9 години

С карикатурите си "Шарли ебдо" не подбужда омраза, а само разобличава носителите на омразата. Точно това не могат да простят религиозните лицемери. Както не са простили на Волтер, нищо, че днес много обичат да го цитират. Религията е *** политика. Няма по-черно време в човешката история от Средновековието. Нищо добро не ни чака: вампири, вещици, клади, инквизиция, индулгенции, архонти... и интернет, атомни централи, генетика и ГМО. А Земята все пак се върти.