78

Анонимен

преди 9 години

87.Всеки обаче иска да го купи , това което се продава .А Турция умира от кеф, че Русия се съгласи да минат тръбите при тях !

77

Анонимен

преди 9 години

втечнения газ с доставка до пристанище вече е 280 долара. ние продължаваме да купуваме руски газ на 390.

76

Анонимен

преди 9 години

ритнаха си канчето ушанките,*** народ. щели да пращат газ в турция за Европа. тия виждали ли са географска карта

75

Хм!

преди 9 години

Усещам как руснаците ще си изядат хляба! Не може да се перчиш с нещо, което искаш да продадеш! Понимайш ли бе, товариш?***!

74

Анонимен

преди 9 години

Не беше ли Черномирдин казал,че Турция ще влезе в ЕС след Украйна,а Украйна никога,и толкова много съболезнования поднесоха след *** му,че направо се изчервиха пред фамилията му,и като гузни забили погледи в пода,а той беше или с името си беше от големите.

73

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ, КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ А РУСИЯ ТИХОМЪЛКОМ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА БЕЗ МНОГО ДА АФИШИРА, КАКТО ЗАПАДА И САЩ ПРАВЯТ. ТЕ И ЗА ТОВА НЕ Я ОБИЧАТ, ТЪЙ КАТО РУСНАКА НЕ ИМ КАЗВА ПОЧТИ НИЩО КАКВО СМЯТА ДА ПРАВИ. СМЕШНИЦИ.

72

Анонимен

преди 9 години

*** един такъв невзрачен, малък, смотан пък наби Супермен хахахаа

71

Анонимен

преди 9 години

79.Нее Русия мисли за Европа , само че отдалечава малко тръбите през Турция .Европа обича Турция и ще се споразумяват по-добре с тях , отколкото с християни!

70

Анонимен

преди 9 години

До Русия + Турция = ВНЛТОЧНО ТАКА БАЦЕ. НАПРАВО ГО ОТПОРИХА НА ИНГИЛИЗИТЕ

69

Анонимен

преди 9 години

Да строим хъб, за да ни кажат после, че ще си продаат газа на китайците? Щом можело газа да отиде на друг пазар, тогава за какво да се набутваме? Просто ще си ползваме досегашната тръба, пък ако решат да спират газта - живи и здрави!

68

Русия + Турция = ВНЛ

преди 9 години

Доживяхме да видим как Русия се съюзява с Турция срещу християнската цивилизация !!! А аз си мислех, че Путин е славянофил, а Ердоган радетел за връщане към османизма.

67

Анонимен

преди 9 години

72.Е много затрудняваш тъпата аудитория , да дадеш данни за 3 -те първи държави :Саудитска Арабия САЩ Русия Производството им се различава с много малки цифри .

66

българин

преди 9 години

Всеки път като отида до бензиностация и псувам руснаците като Стойчков съдиите.Най добре е като гърците да си закупим танкери за втечнен газ и за руснаци така и да се не сещаме.

65

23

преди 9 години

Олигарсите-шефчета на медии в БГ скоро ще бъдат натикани в *** г. З.

64

23

преди 9 години

Руснаците си изпускали нервите. Хаха. Такова късогледство е присъщо само на промитите мозъци. А Путин каза ШАХ!

63

БМ_21 Град

преди 9 години

Докато европейските чиновници се правят на остроумни, ще останат на студено, лошото е че ще пати и татковината ни .. заради слугувнята на чичо Сам! България беше жертвана заради Украйна, на хохлите транзита на руски газ май им е единствения приход в бюджета ... няма ли транзит хохландия се разпада! както се построи "Син поток" така, ще се построи и "Турски поток", да видим тогава Огнян Минчевци, Малиновци, какви локуми ще разтягат!

62

Анонимен

преди 9 години

69.Не си нещо по сметките .Русия е първа по производство на жито ! И изнася жито, риба , хайвер , ядрена енергетика и части ...

61

Анонимен

преди 9 години

Отива си, аха. Ей такива *** като заплещят глупости, та чак до *** вицове го докарват. Дял на енергийните източници в БВП на РФ - 8%.Дял на енергийните източници в БВП на САЩ - 15%.Дял на енергийните източници в БВП на Саудитска Арабия - 45%.Русия - износ общо 530 милиарда долара, внос общо 340 милиарда, износ на газ 70 милиарда. Та я пак как точно си отива Раша? М?

60

Анонимен

преди 9 години

Пък Александър Коновальов,ръководител на Министерството на правосъдието,на Путин още не знае дали последния ще плати 1 866 000 000 ЕВРО на акционерите на ЮКОС.Когато последния плати и Европа ще реши за Турския поток.А през март *** го чакат нови санкции от ЕС....И за да бъде всичко още по-ясно милиционера обмисля ,,контрамерки'',да спре вноса на Европейски автомобили за рашата.Така е то,като нямаш пари да платиш,наричаш липсата им ,,контрамерки''.Та и Турския поток ще строят с ,,контрамерки''.

59

Анонимен

преди 9 години

Украинския поток ще бъде спрян.Помислете къде ще ви минават тръбите до Турция и се оправяйте с Турсия Поток !