21

колибри

преди 9 години

Свободата на словото не следва да е "слободия" . И с този инструмент следва да се пипа с мярка.Какво осмиваме, към кого и какво е насочена сатирата - това има огромно значение и следва да има мярка.Границата е като тънък лед.Това е коментарът ми на т.5 от статията " Струва ли всичко това свободата на словото?"

20

Анонимен

преди 9 години

Когато говориш против *** си расист, когато говориш против евреите си антисемит, но подигравката с исляма се нарича "свобода на словото". Запада сам си създаде ислямските терористични организации, но сега ще организират "Марш на мира". Лицемерието на Запада се превърна в абсолютна политическа шизофрения.

19

АК-47

преди 9 години

К А Л А Ш Н И К О В няма нужда от реклама

18

Анонимен

преди 9 години

Айде стига с тези Шарли и Марлита! В България имаме достатъчно проблеми за решаване, та да се занимаваме и със скапаните франсета. Пишете за проблемите на България! През оная работа ми е за Франция, която винаги е била враг на България!

17

Анонимен

преди 9 години

Защото е имало и ще има убийства, но това е чисто идеологическо покушение и показва желанието на една религия за световно господство. Както и нейните претенции за изключителност. Всеки, който по религиозен или друг принцип проповядва своята изключителност и превъзходство над другите е фашист от най чиста проба.

16

Анонимен

преди 9 години

В света се случват толкова трагични събития,но те не намират толкова широк отзвук в медиите,защо ли..защото те така искат..

15

Анонимен

преди 9 години

Американците сами си създават врагове и воюват с тях. Това е техния номер от 70 години насам. Така постоянно има войни и заграбват света.

14

Анонимен

преди 9 години

Само че тук имаме идеологията на ислямското превъзходство в най чист вид в похода им към световно господство. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ неприятни за тях неща...Или ще се покориш на нашите правила, или ще умреш! Показаха си истинската природа и великите "ценности" на културата си. Очаквам появата на исляска света инквизиция и смъртно наказание, ако споменеш Мохамед, без "уважение".

13

до неразбралите

преди 9 години

Казах Ви, че като изпуснахте франкофона Сертов ще гледате филма "Френска връзка"!

12

демокраст толерастов

преди 9 години

Интересно,ако аз започна СВОБОДНО да псувам майката на журналиста,или да се гавря с децата му,на които той естествено държи,така както арабите държат на Мохамед,как ще реагира този радетел за "свобода и демокрация"!?А ако си позволя да се усъмня ПУБЛИЧНО в реалноста на Холокоста,колко време ще се радвам на свобода!?

11

Анонимен

преди 9 години

АЗ НЕ СЪМ ЧАРЛИ !!! И СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА ... ЛИЦЕМЕРИ ! *** ЗА ФРАНСЕТАТА , КОЛКО НАРОД ИЗКЛАХА ТАМПЛИЕРИТЕ КОГАТО ЗАПОЧНАХА ПОХОДА КЪМ СВЕТИТЕ ЗЕМИ... КОЛКО НЕВИНЕН НАРОД ИЗГОРИХА НА КЛАДА И ИЗБЕСИХА ПОД ПРЕТЕКСТА ЧЕ СА ВЕЩИЦИ САМО ЗАЩОТО НЕ ИМ БЯХА УГОДНИ КАТОЛИЦИТЕ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО... КАТО СЕЕШ ВЯТЪР ЩЕ ЖЪНИШ БУРИ ! ВГЛЕДАЙТЕ СЕ ПО НА ДЪЛБОКО И СТИГА СТЕ БИЛИ СЛЕПИ ЧАРЛИТА ! В ОСНОВАТА НА ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ПРОБЛЕМИ Е ЕВРОПА ! ДОРИ И САЩ Е ОСНОВАН ОТ ЕВРОПЕЙЦИ !

10

boko

преди 9 години

HORA,NE SE VODETE PO AKQLA NA TEZI VSEZNAIKOVCI I GLEDAITE PO-MALKO TV...ZAD TOVA MOZQCHNO PROMIVANE SA MOSSAD,CIA I VSICHKI SLUJBI...CELTA NASTROIVANE SVETA SRESHTU MUSLIM PEOPLE....NAI-GOLIAMOTO ZLO SA ZIONISTITE I TEHNITE PODLOGI USA I EU.....DOKATO IM VIARVATE SHTE JIVEETE KATO ROBI V STRAH....TQRSETE BOG.....SAMO TOI E NSHETO SPASENIE.....A TOZI MARSH V PARIS E PQLEN CIRK-I NASHIAT BAI GANIO E TAM....

9

Анонимен

преди 9 години

ИДИЛ е рожба на САЩ. САЩ родиха уродливото си дете ИДИЛ и му помагнаха да порасне! Един гнойен цирей в близост до Европа! А сега САЩ искали да се борят срещу ислямския тероризъм. Смях в залата!

8

Гочо

преди 9 години

А аз питам:като САЩ са толкова умни ,защо не прдвидиха и не спряха трагедията на 11 септември?И кой подготви терористите,които пръснаха по света??Ай сик..р Те са коствени изпълнители на трагедията в Парижч,за да държат Европа в ръцете си-единспокоен до скоро и цивилизован континент.

7

Анонимен

преди 9 години

До брей--А сега и помощникът му е изчезнал.От сутринта немогат да го намерят.Прав си-тая история вони на парфюм от ЦРУ......

6

Анонимен

преди 9 години

До БГ---На първо място са виновни американците--те отдавна създават терористични организации,ползвайки ислиямската религия като повод....Всички ислиямски терористични организации са създадени от ЦРУ.И това е общоизвесно.ЕВРОПА трябва да разбере,че страда само заради американската алчност и двуличие.....

5

БГ

преди 9 години

С две думи французите сами са си виновни!

4

Анонимен

преди 9 години

Oтсега нататък свиквайте. Редовно ще има бомби и атентати. Мюсюлманите са ненормалници, много малко са нормалните сред тях, особено сред арабите. Вързва си пакет с бомби и се гърми на някой площад и изобщо не му пука, такива са, пълни психопати. Европа сама си вкара таралеж в гащите. Няма как да противодействаш на човек, който е готов да умре!

3

ап

преди 9 години

Това действително не е понято. Такава сигурност, като че ли... Излиза обаче не така.

2

55

преди 9 години

Уважаеми "умници" от ББС,защо забравяте дру709гите две думи от Великата френска революция-БРАТСТВО И РАВЕНСТВО!?