45

Ali

преди 9 години

Edin ot nay stastlivite ni dni ste zapomnim 7 jsnuari. Neka da ima mnogo hubavi *** kato vcerasnite no ne samo po francia da ima I v cel svet. :) cestita nova godina :)

44

Стилист Капанов

преди 9 години

До Е как да вЕрвам?Е, нали не очакваш и да си направят селфи?Те и онези аллахакбарци на 11 септември, също бяха забравили да си сложат филмова лента, ама снимките им бяха навсякъде окачени ...Те и затова са службите за сигурност, но друг е въпросът как си вършат работата ...

43

Аз

преди 9 години

Светлите идеали на демокрацията ни направиха прекалено толерантни към такива елементи! Проповядваме хуманизъм, премахнахме смъртното наказание, а те проповядват смърт. В замяна на това им налагаме някакви мижави присъди, сякаш след 3, 5 или 10 години в затвора промитите им ислямизирани мозъци ще са се поправили. Нищо подобно!!!! Абе верно, къде е дядо Лютви? Що се скри?

42

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Те са се опитали да протестират в съда, но френския съд не им обърнал никакво внимание. Това се изнесе тая сутрин по една наша телевизия. Е какво им остава щом съдът не е взел насериозно резонните искания и оплаквания на френските мюсюлмани? Някои по-буйни младежи са побеснели от това.

41

не си прав!

преди 9 години

До АТАКИСТТоя Мохамед не е някакъв си там, а е светиня за мюсюлманите, както Христос и Дева Мария са за нас. И не си прав! Сутринта по телевизията съобщиха, че френските мюсюлмани са завели дело във френски съд за обида на техния бог и пророк. Обаче френския съд заявил, че карикатурите на Мохамед не са обида и с това делото приключило. Преди Първата световна война за хулене на Христос в Западна Европа са давали дълги затворнически присъди. А по времето на френските и английски крале са бесели

40

Анонимен

преди 9 години

Фашистите от Киев избиват всекидневно десетки и стотици цивилни, но медиите нищо не пишат. Лицемерието на евроатлантическите двойни стандарти.

39

pet

преди 9 години

Защото не ни дойдете на гости и да си постреляте в парламента на воля. Народа ще ви има за спасители!

38

бате

преди 9 години

Каквото търсили това намерили все едно някой да прави катикатури на Христос

37

vdch

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !А как виждаш факта, че един от братята му изпаднала личната карта и така го идентифицирали. това не ти ли прилича на "атентатора", който си забравил Коран в колата преди да "направи" 11/9.Иначе си много прав, ама кой ли му пука. Това е издание проповядващо атеизъм и журналистите (мир на душите им) са жертви на своите. Разбрах, че същите писали някакво подигравателно заглавие, когато Де Гол е починал.P.S. Накой да се трогна когато бандеровци убиха руски журналисти?

36

АТАКИСТ

преди 9 години

до 40Че ти утре можеш да съблечеш Левски гол в карикатура и аз трябва да те убивам ли?Ей, кавал, можеш ли да бъдеш по-жалък?

35

Манолски

преди 9 години

хайде сега братя Куаши y Кауша

34

до ХА ХА ХА

преди 9 години

А ти си оставаш безверевн червен лицемер тип батаклист.

33

АТАКИСТ

преди 9 години

до 40К'ва е последицата от химикала който бие куршуми на хартията спрямо автомата, който отнема животи. Това ли се казва "око за око". ***!

32

Е как да вЕрвам?

преди 9 години

До Стилист КапановАма стилисте! Снимките на тези двамата не са от няква видеокамера взети,а са дадени от френските власти. И са наречени заподозрени!!! Как заподозряха точно тези двамата, след като килърите са с маска и никой не ги е виждал как изглеждат. на теб френските влсти ти дават снимии на двама араби и ти ми пишеш, че това на снимките не са арийци. А докзателство, че точно двамата от снимките са убийците? Арестували са и трети 18-годишен, а сетне се оказа че бил на училище по това врем

31

Джугашвили

преди 9 години

До ХХХ,Правилно!Най-добре е до стената ...Неть человек - неть ... Интернет!

30

Сюргюн Априоре

преди 9 години

Ей,липсва ми Местан.Командировка ли е .Искаме указания .Липсва ни.Искаме и коментар.

29

АТАКИСТ

преди 9 години

Подиграли се на някакъв си там Мохамед тия от вестника. Това е свобода на словото! Осъдете ги в Страсбург за накърняване човешкото достойнство тия журналисти от вестника, драги мюсюлмани! Осъдете ги чрез контра нападки- Исус- Гол в карикатура във ваш мюсюлмански вестник, медия. Осъдете ги публично! Осъдете ги на 4 очи! Но не и да убивате! В Корана има заповед: Не убивай!Разбрахте ли, *** мюсюлмански? Разбрахте ли, вие, българските граждани от турски етнос???

28

ХХХ

преди 9 години

Новини от последните часове : На спешно съвещание на ЕС е било прието с пълно мнозинство такива хора като лицата заподозрени за вчерашния атентат, да не им бъдат повдигани обвинения за каквото и да било , поради причината че и те са човешки същества и няма да бъде хуманно да бъдат съдени жестоко . Би следвало такива лица да бъдат освобождавани или в най тежките случай лишавани от свобода до 2 год . Еврог*йската комисия се застъпва за човешкия живот !

27

Садо-маз, намаз ...

преди 9 години

До Тракториста, Ще се окаже, че си и голем Гьотверянин ...

26

специален агент

преди 9 години

До всички европейци .нещата са под контрол