45

морски

преди 9 години

На ви сега толерантност,на ви Европейски съюз!

44

Анонимен

преди 9 години

47, тия дето са чули че са говорили на арабски, вече не могат да дават показания.

43

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 42Ами може би защото за викали "Алах Акбар" и са говорили на арабски. Но щом за тебе това не е достатъчно, си е твой проблем. Може да ибвиним Марс, ако искаш.

42

Анонимен

преди 9 години

Je suis Charlie

41

очаквано!

преди 9 години

1000 пъти съм казвал, да не дразним мюсюлманите. Щото после виждате какво става. Ако ние християните се държим коректно с тях и не ги предизвикваме с тенденциозни едностранчиви новини и подигравки по техен адрес в медиите, тогава и те ще се държат коректно с нас. Обаче американците са решили, че са хванали Господа за шлифера и всичко им е позволено. Могат да подлагат мюсюлманите на брутално насилие. Да,ама не! Мюсюлманите не са като нас и не търпят насилието към тях и да поругават вярата им.

40

мио

преди 9 години

Ако това им е специалната охрана не ми се мисли обикновената! Франсетата не стават за войници!

39

Анонимен

преди 9 години

Не се разбра само как се реши, че стрелците са мюсюлмани?????????????????????? Не е ясно още нищо освен броя и имената на загиналите - и хоп, мюсюлманите са криви! Възможно е! Даже твърде възможно, но нещо доказано има ли?

38

Анонимен

преди 9 години

""Тези терористи са братя на ***"".........побъркал си се от много съветска телевизия пий си хапчетата, памперси червени !!!

37

Анонимен

преди 9 години

Не случайно тази Ислямска държава се е сформирала на пътя към Европа от там трябва да преминат Тръбите към Европа Америка влезе отново в Ирак този път защо За да се бие срещу Асад или Ислямистите

36

Анонимен

преди 9 години

до 31: "Как в 21 век някой ще убива друг заради религиозни убеждения?!" За нас 21 век е модерна епоха на науката и технологиите, обаче за тях няма значение дали е 21ви или 25ти век. Това са хора произведени от детството си с промит мозък, те са живи оръжия препрограмирани с определена цел.

35

Анонимен

преди 9 години

Дa бе, Путин подкрепял ислямиститеСaмо че, МaкКейн се снимa с ръководители нa Aл НусрaПромитите мозъци нa Дневник бг дa не говорят все едно, светът е от вчерaСпоред вaс aко не е Нaто Путин дa е превзел Мaдриг, тотaлни льохмaни сте, куку

34

Анонимен

преди 9 години

Глупости подготвени ... е в съседната новина виден наш експерт е казал че са пълни лаици. Изберете българското.

33

Анонимен

преди 9 години

Тези терористи са братя на *** , фашистите в Украйна - всички терористи фашисти и други гадни елементи са шпионска мрежа на ЦРУ - инфраструктура на глобалния колонизатори и окупатор.

32

до 30

преди 9 години

Ислямска държава бе създадена от Израел и подкрепяна от Саудитска Арабия и Америка

31

Вотан

преди 9 години

Тия франсета хем искат да се гаврят с исляма хем не им се умира!

30

aкaдемия

преди 9 години

Единственият който води биткa срещу Ислямскa Държaвa е д-р Бaшaр aл Aсaг!Жив и здрaв дa е, Европa нa него рaзчитa!!

29

Анонимен

преди 9 години

Това религиите трябва да се забранят със закон!Религията е била ценност когато не е имало наука и е било начин да се ръководят хората в миналото.Как в 21 век някой ще убива друг заради религиозни убеждения?!Що за варварство е това?!Недопустимо е!

28

Анонимен

преди 9 години

Баба Меркел преди няколко дни нали заклейми протестиращите в Германия против ислямистите - тези които разстрелват сега какви са ? и в името на кого убиват ? Така ще бъде до като се правим на толерантни -накрая ще почнат да ни влизат по домовете и да ни колят !!!!

27

Анонимен

преди 9 години

""Къде са Коментаторите Демократи днес"".........Руските фашисти да мълчат, че любимия ви путин навсякъде подкрепя ислямистите !

26

Анонимен

преди 9 години

Статията упорито се опитва да внуши, че това е дело на джихадисти, при положение, че нападателите все още не са идентифицирани. Сами написахте, че изданието се занимава с политическа сатира, не знам защо изключвате варианта да са били поръчани от високо ниво. Втория вариант също е възможен, тъй като поръчителите може да искат да изглежда като джихадистка атака.