12

Анонимен

преди 9 години

След като не чистят и обработват кварталните улици да не им се плаща. Явно не са подготвени с подходяща техника. Колите са им най-малкият пролем! Не става камионите почистващи големи булеварди да искат да чистят и малките улици.

11

Анонимен

преди 9 години

Учителката по руски се чуди как отново да избяга от отгворност. Всички помним какви каши забърка навремето с местата в детските градини, за които отговаряше пряко като зам.кмет по образованието.Сега пък иска да изкара хората виновни заради това, че Общината не си върши работата, въпреки че й плащаме доста соленичко (данъци, такси) за да си я върши.

10

Анонимен

преди 9 години

е,що плащаме данъци тогава.това е първия сняг и старите проблеми са на лице.значи нищо ново не се прави.

9

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

ами глобявайте и вие общината бе! много е просто

8

Анонимен

преди 9 години

Значи ако си паркирам на тротоара пред вкъщи /бая широк е/ ще ми сложат скоба, щото не съм си платил "зелена зона", ако реша да туря на него сергия за фъстъци ще трябва да плащам на общината патентно право, пък като опре до чистене е мое задължение ?!?Има нещо гнило, ама не е в Дания.

7

Анонимен

преди 9 години

В Лондон, общината има грижата и задължението за почистването!!!! В Лондон си плащаш данъци такси и получаваш насреща истинска и качествена услуга!!!! В София, ПЛАЩАШ такси и данъци, не получаващ НИЩО насреща, а събраните МИЛИАРДИ бюджет се КРАДАТ от някой БОКО или мутреската му Фандък.

6

Анонимен

преди 9 години

Е, успокоителното е, че 100% от глобите падат в съда. Няма как общината да вменява задължения на хората върху нейна собственост. Фандъкова, ако не сте разбрали с твоя тапкаш Мутрата - комунизмът свърши.

5

Анонимен

преди 9 години

всяка година се чудя как могат да почистят снега и висулките възрастните хора? защото се правят едни чудесни графици по апартаменти, а как ще чисти някой 80+ годишен пенсионер

4

Анонимен

преди 9 години

Страшен цинизъм. Общината по най-гадния начин си прехвърля задълженията на хората.

3

Анонимен

преди 9 години

тротоарите чия собственост са

2

Анонимен

преди 9 години

Фандъкова, това е прехвърляне на отговорността - защо плащаме тези нечовешки такси на Общината.Защо общината не си върши работата - къде отиват парите от данъците ни.С кой ги делите ?С КОЙ ?

1

Анонимен

преди 9 години

Глоби не само за фирмите, но и тези, които не са почистили пред входаА за общините?Тотално безхаберие!!!Не опесачават, само отчитат дейност и прибират тлъсти суми от данъците ни!!!