34

Анонимен

преди 9 години

В което управление на МВР да отидете,ще срещнете повече фусти,отколкото оперативен изпълнителски състав.Фустите дори не знаят защо са назначени там,а някой дори са облечени и в униформи и се фръцкат,че са някакъв фактор.Ето затова няма разкриваемост.

33

горящ

преди 9 години

Едно е пожар да гасиш, друго е държава да управляваш Бойко....Ако си се занимаваше с пожарите, за което си учил, може би държавата нямаше да гори...

32

Анонимен

преди 9 години

Борисов е толоква пожарникар, че не знае от коя страна на шланга се завива струйника.

31

Анонимен

преди 9 години

ирония на съдбата. Почтен човек като Вучков ако падне властта и не го изберат за депутат ще трябва да стане пак преподавател и да СДЕ РАДВА НА РЕФОРМАТОРСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ на собствения си гръб... Животът е колело...

30

до 32

преди 9 години

Чантаджията отмъщава на бившите си колеги, че са се утвърдили на работата си... :-)Той е милионер, какво него го бърка, че някой чантаджия живее от заплатата си а не от подкупи и има примерно кредит да изплаща, а ще му резнат заплатата. В повечето миистерства държавните служители вземат доста по-високи заплати но реформа там нямааааа.

29

до 30

преди 9 години

Глупостта на тази земя е безкрайна.По силата на каква логика очакваш, че най-големият ***, без образование, в тази държава, заедно с другия пълен *** Цветанов, ще са способни на нещо друго от простотии и пълни безсмислици.

28

Анонимен

преди 9 години

Най-смешното е че за да се угоди на баш реформатора, Вучков трябва да очисти статута и на преподавателите от школата на МВР. Какъвто доскоро е бил и той. Дай някому власт и има сеир да гледаш... :-)Интересно как тия дето обучават редовото полицпростолюдие трябва да вземат някакви половин заплати а простолюдието да *** подкупи и да пие кафета като резили унифармата и после чантаджиите виновни. Браво, затъваме всеки умен е репресиран у нас. Щото са станали преподаватели чеса неподкупниипо-умни

27

Анонимен

преди 9 години

Интресно защо се насажда у простолюдието, че Борисов някога е гасил пожари. Ами той си беше обикновен чантаджия в Пожарната. Изнасяше лекции. Друг е въпросът как стоеше като лектор - всеки може да си представи.

26

до 24

преди 9 години

Цар. Да стане, цар.

25

Анонимен

преди 9 години

Реформи правени от политически престъпници! Сполай на България.

24

Великите им ...

преди 9 години

... неолиберални "реформи" се състоят в свиване на държавата.

23

да ходи да ...

преди 9 години

... гаси пожари или да бие хората. за друго няма ценз.

22

Анонимен

преди 9 години

Общото на всичките реформи е едно - посяга се на парите и правата на бедните и рехавата средна класа и спестеното се дава на тополигархията във виде на неземно строителство. Щото олигархията ни е най-закъсала и трябват реформи. Иначе медиите на олигархията погват властта, не лъскат рейтинга и тн. Важно е и Бай *** Простака като чуе тая новина по медиите и да изкрейзи от този реформаторски апломб. Да гласува и следващия път за същите нищо че и той по-беден и безправен ще стане от друга рИформа.

21

Бадемов

преди 9 години

Едно е да си бодигард и пожарникар, друго е да си главен секретар на МВР, кмет на София и премиер. Дори искаш да ставаш и президент, направо стани Бог.

20

ти, колко...

преди 9 години

пожара си гасил, с комунистическата си книжка, а и след като я замрази ? За 400 000 швейцарски франка- сигурно години наред не си си лягал, за да гасиш пожари ?

19

Анонимен

преди 9 години

Четете ли избиратели на ГРОБ какъв *** човек сте избрали да ни управлява?

18

Логика

преди 9 години

На всички, дето разправят колко *** бил Бойко ще река: Какво толкова ревете, ония много умните и интелигентните, дето ви управляваха досега 50+25 години, да не би по-малко да ви крадяха и прецакваха?Може би е по-добре да е малко *** - тъкмо няма да му идва на ума как да краде чак толкова и току виж по погрешка направил и нещо полезно... Аман от хитреци, дето са гении само в това, как да прee6aвaт народа...

17

Samo minavam

преди 9 години

Боко е гламав,онзи зад него и даскал по физическо не става ,абе странна симбиоза.Бог да пази България.

16

Анонимен

преди 9 години

Прав си Боко.Едно е да гасиш пожари,а съвсем друго-да носиш чанта.Ти за първото може и да ставаш,но за второто -не.А що се отнася до МВР,там има много гнили ябълки,но ако някой очаква Цв.Цв.да ги изхвърли/защото нали никой не се заблуждава,че новият министър командва там/това едва ли ще стане.Всичко е шменти капели за наивници.

15

Маркс

преди 9 години

МВР, МНО и службите са хранилки за наши хора. Седят си в кабинетите и си клатят копитата, а по селата един не можеш да видиш, така, за респект, пфу.