15

бг

преди 9 години

И моят съпруг Мишел Обам е най-любвеобилният травестит.

14

Аве...

преди 9 години

Крайно време е Америка и Русия да спрат да мерят пи**и най - накрая.

13

бг

преди 9 години

Американските *** защо забраниха турчулярския филм за хазарите?

12

Герчо с тамбурата

преди 9 години

В тази игра,за която говори Обама той е губещият, защото защитава една остаряла,отречена от живото философия,залегнала в основите на отиващият си капитализъм.

11

Румбо

преди 9 години

Ако се съди по отзивите за този филм-май е пълна боза и Сони използват ситуацията да се измъкнат!Каква е тази грандиозна кибер-атака и въобще има ли щети?То в С.Корея компютри няма,изведнъж нещо голямо?А за Обама да не излезе вярна приказката,че е последният американски президент!Както е тръгнало...

10

непукист

преди 9 години

"Путин не ме е надиграл" казва Обама не знам дали е така ,но "Таймс" обяви Путин за личност на годината като изтъкна редица доводи от които излиза ,че именно политиката водена от УСА в лицето на Обама са губещи.

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен17 в САЩ президентите са с 2 мандата и толкова после поне 4 години почивка да не е *** че да го избират до живот

8

yan

преди 9 години

До Анонимен 9Затова и се предполага, че този може да бъде последният им президент. Ще спрат с лицемерната си "демокрация" и ще си установят авторитарно управление. Иначе няма да се справят с вътрешната си престъпност и социално разделение. Днес *** е гръмнал двама полицаи в главите.

7

Анонимен

преди 9 години

че тя кога е излизала Въпроса тук е ще давамели поткопи на червената олигархия начело с прасето Ким 3 или ще ги морим с глат

6

yan

преди 9 години

Кой публично ще си признае, че са го изработили?

5

Анонимен

преди 9 години

Банан?

4

АТАКИСТ

преди 9 години

Маймуняк, не ми говори тъпотии за някакви си смешни черни ваши списъци. Кажи по- добре като го играете световният жандарм, като сте радетелите за мир и благополучие в цял свят, как оставяш диктаторът Ким Чен да коли и беси народа си? Кадафи и садам бяха като Мона Лиза пред Ким Чен но ги очистихте под такъв предтекст- че са диктатори. Що не нападнеш Ким Чен, маймуняк?Щото онова ненормално *** знаеш, че хич няма да му мисли и ще ти изпрати някоя балестична ракета отвъд океана, нали?

3

Анонимен

преди 9 години

Дипломатически отношения - американско посолство - цветна революция (майдан).

2

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с Бисеров, този честен човек?

1

USA RUS

преди 9 години

САЩ го раздават в женски стил - на тях всичко им е позволено,а когато някой действа срещу тях с техните методи - скачат до небето и заклеймяват тези и онези като еди какви си.