128

Анонимен

преди 9 години

КЪДЕ СА ПРОТЕСТЪРИТЕ !????? КЪДЕ СА РАНОБУДНИТЕ СТУДЕНТИ ?????? ОНЯ ДЕН СЛАВИ БИНЕВ ИМ БЕШЕ ПРОБЛЕМА..... СЕГА ПРОБЛЕМА Е КЪДЕ, КЪДЕ ПО-ГОЛЯМ......КЪДЕ СТЕ БЕ ПИЯНДУРНИЦИ ???

127

художника

преди 9 години

Не ми пука дали ще взимам пенсията си от НОИ или от някъде другаде.Пука ми от това, че като дойде време за пенсия институциите ме карат да си нося УП от там, където съм работил през живота си. Макар че в трудовата ми книжка е написано, аз трябва да се ровя в АРХИВИТЕ и да издирвам тези удостоверения. А ЧИНОВНИКА си бърка в носа, вместо да изиска по служебен път нужните документи.Парламента да реши това, а не глупостите, къде да си събирам парите за пенсия.

126

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

да жевее БОЙКО БОРИСОВ!

125

Анонимен

преди 9 години

До икономистПричината е, че сега ще имат извинение да направят с пенсионните фондове това, което направиха с КТБ. Пенсионните фондове, въпреки че са частни, имат множество законови ограничения и са силно регулирани /възможно е и някои от тях да са имали депозити в КТБ/. С този закон управляващите ще си измият ръцете при евентуално "лошо" /може и предизвикано/ развитие при тях, защото ще кажат "ами дадохме ви избор да си сложите парите в общия кюп". Законът е бушон за поредните игри.

124

въпроси

преди 9 години

Ako наистина през 2010 година частните фондове е трябвало да започнат плащания на пенсии ,сега 2014 какво правят и защо не плащат май някой са влагали пари в ктб ,има ли пари във фондовете. И защо не са спазили срока 2010г,очертава се нова криза с пенсионни фондове

123

Анонимен

преди 9 години

Изучава Петка история на древния Рим и се обръща към Чапаев за консултация: Василий Иванич, чета си аз тука "Патрициите повикаха хетери и организираха оргия". Но не ми е ясно, какво е това оргия? Оргията, Петка, това си е разпивка. А хетерите, какво са? Хетерите, това са ***. До тук ми стана ясно Василий Иванич, но кои са патрициите? Виж Петка, това вече е печатна грешка. Трябва да са били партийците.

122

непукист

преди 9 години

Странно разбра се ,че РБ са против но май не всички са на това мнение . Няма я другарката Пръмова да си издекламира заучените фрази и сал един Кънев едва ли не е запушил амбразурата.

121

икономист

преди 9 години

За да има такъв рев от честните частници , явно нещо се е мътило в тези частни пенсионни фондове или вече е измътено . Според мен парите са инвестирани в наши хора и сега реват като карпатски мечки .

120

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

БАЦЕ СПЕЧЕЛИ, ТОВА Е

119

Гавра

преди 9 години

Държавата има нужда от пари - т.нар. "свеж капитал".Който е влагал в частни фондове и се излъже да премине към НОИ да пие една студена вода.

118

Анонимен

преди 9 години

Е, разбрахте ли сега, България е паднала под турско робство заради българите. Турците просто са се възползвали от тъпотията българска. Машалла Бойко!! Тури си един фес и *** да се напиеш безпаметно на Босфора... ***!

117

Анонимен

преди 9 години

Ега ще ви обясня какво наричам аз избор - да мога да си прехвърля отчисленията от НОИ в частен чуждестранен фонд, и после да се договоря с този фонд за условията си на пенсиониране. И като стана на 50 вече да взимам пенсия от този фонд, според както съм се договорил.

116

HASAN GENOV

преди 9 години

Волен е виновен ! Путин е виновен !

115

Анонимен

преди 9 години

Страшна милиционерска логика-да се разпореждат с парите ми от фондовете. Бай *** си остана един *** и нищо повече. Тия крадци нещо са замислили по-сериозно.

114

Анонимен

преди 9 години

Реално БКП се е въздържала, т.е. не е попречила, ДпС е подкрепила, Атака се е въздържала, не е попречила.

113

Анонимен

преди 9 години

До АнонименГЕРБ ПОБЕДА!

112

Анонимен

преди 9 години

Тия защо приемат недоносени закончета, като само след няколко месеца ще бъдат пометени. През 2013 година тиквите лесно се оттърваха като избягаха от парламента.

111

Анонимен

преди 9 години

Сега очаквам държавата да наложи таван на пенсиите и в частните фондове.Т.е. пак да сме прецакани.

110

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ПОБЕДА !

109

Узунов

преди 9 години

Няма държава