49

Анонимен

преди 9 години

До 60И какво като го врътнат :) ще ми врътнат ......... :) нито ползвам газ, нито пък познавам някой който да ползва, така че ми е точно през .... :)

48

Анонимен

преди 9 години

До ХохегерРусия продава газта на България на същата цена както и на Германия. Разликата от около над 100 евро е в транзитните такси, но те са от Украйна и отиват в джобовете на киевските превратаджии.

47

Иван

преди 9 години

Руските граждани винаги ще бъдат приятели на българските граждани истинските българи които познават историята и ценят християнството. Останалите които говорят против руснаците -нали знаете това са черните овце в България. В България в моя дом всички руснаци са добре дошли!

46

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 60Русия ще спре газта и какво ще прави после ? Ще брои нулите в курса на рублата към долара :) Освен това газ не се яде, нали знаеш.

45

Европа е Велика

преди 9 години

Във Варна пълно с разни рускини облечени с некви кожи, отвратително гнусна нация. По южното черноморие също е пълно с тая ***. Даже зимата вонят на пот, ужасТ някакъв, ама иначе начервисани с червено червило. Руснаци ВЪН от БЪЛГАРИЯ!!!!

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 59Украйна ги пишат загуби по трафика или кражби.

43

Анонимен

преди 9 години

В крайна сметка, ако положението стане безизходно, руснаците нямат какво да губят и ще врътнат кранчето за Европа, и цялата енергийна стратегия отива на кино за следващите няколко години. Затова ЕС не трябва да си прави сметките без кръчмаря.

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 50На входа и изход на украинските трръб има водомери... твърде наивно е твърдиш, че Украйа краде след като проверката за това е доста елементарна.

41

Анонимен

преди 9 години

Всеки продавач иска да продава по-скъпо. Ако купувач купува повече количество, пада и цената на едро. България затвори заводите си и купува много малко в сравнение с Германия или Турция.

40

Garibaldi

преди 9 години

До Европеец Защото *** се е*ава с руснаците за южен поток и те му го връщат.Не заправяй,че управля ващите сключват договорите,а не обикновения българин господинчо от Европа.

39

Анонимен

преди 9 години

човек ако чете кремльовските "специялисти" може да остане с впечатлението че всичко на тоя свят се върти около газта :)

38

Анонимен

преди 9 години

Русия ще орежат газта за Ес ако е ниска и неизгодна и Ес ще се изпокарат особено по-богатите.

37

Анонимен

преди 9 години

За нас е идеално, защото сега купуваме руския газ на най-високите цени!

36

Европеец

преди 9 години

До Анонимен 50И можеш ли да ми обясниш, как Украйна краде от газта, за България, а не краде от газта за другите европейски страни. Там газта, която минава през Украйна е също по евтина от нашата

35

Анонимен

преди 9 години

До ЕвропеецЦената е по-висока, защото Украйна краде от българската газ докато стигне до границата. България плаща и такса на Украйна.

34

Анонимен

преди 9 години

До ДС-БСП ЧУГУНИПодземието на страна-членка не влиза в ЕС и е независимо от ЕС.

33

Европеец

преди 9 години

До Анонимен 43Аз не обиждам никого, защо така реагирате. Да юридически съм в европейската зона. Аз и по манталитет съм в Европа, но за съжаление има много, които драскат тук, а са в Азия и по манталитет и по местонахождение. Защо Русия не намали цената на газа за България/ нали цента се определя от цената на петрола/. Защото няма от къде от друго място да вземем. Това е пазарна икономика, ако направим така, че да има и друг вариант за доставка, руснаците веднага ще ни свалят цената

32

ДС-БСП ЧУГУНИ

преди 9 години

Другарите Явор Куюмджиев и Таско Ерменков от БСП бяха така любезни, да внесат в Народното събрание законопроект, който да изключи част от българското Черноморие от територията на ЕС, за да може тръбата да се счита за междусистемна връзка и да бъде запазена само за Газпром. Еврокомисарят Гюнтер Йотингер каза, че цялата тази сага е недопустима и привика министъра на енергетиката Драгомир Стойнев (също от БСП) в Брюксел да даде обяснения. Същото министерство забърка целия хаос в енергетиката

31

majorski

преди 9 години

Нищо ново под слънцето ....Тази идея за единнен газов европейски пазар се разработва от години ...и Русия винаги е казвала че е против това .... затова тази идея си остава в развойна фаза вече почти 20 години..... не мисля че малките ържави ще спечелят от това ....такъв закон ще отнеме поредното суверенно право на членките в ЕС да договарят сами цените ....поредното орязване на независимостта ..поредното робовладелство....накрая Ес ще решава дали да в една страна от ЕС да съществува или не ..

30

Анонимен

преди 9 години

До европеец Ти ли си в европейска зона бе ***.Ще влезеш в зоната на куково лято.