80

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ПУТИН И КРЕМЕЛ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ! ИНТЕРЕСУВА МЕ ЗАЩО НА ТОЗИ АЛЧЕН И АЛКОХОЛИЗИРАН ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ РУСКИ НАРОД ВСЕ ОЩЕ МУ ДАВАТ ПРАВО ДА ПОЛУЧАВА УБЕЖИЩЕ В САЩ ,КАНАДА ,ЗАПАДНА ЕВРОПА И ДР. МОДЕРНИ ДЪРЖАВИ ?! ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ ВСЯКАКЪВ ДОСТЪП ДО НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ! ДА СИ СТОЯТ В СИБИР ЩОМ ТОЛКОВА МНОГО ПОДКРЕПЯТ ОКУПАТОРСКАТА ПОЛИТИКА НА КРЕМЪЛ ! ХЕМ ИСКАТ ДА ГРАБЯТ ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ ,ХЕМ ПЪК ХОДЯТ В ЧУЖБИНА ДА ЖИВЕЯТ ПОНЕЖЕ В РОДИНАТА СИ СА ГЛАДНИ ВЪШ.. ! ДА СИ СТОЯТ ПРИ ПУТИН !

79

Пешко

преди 9 години

До почвакъде я дават пресконференцията?

78

факт

преди 9 години

"Народ,който избира корумпирани,самозванци,крадци и предатели, не е жертва.Съучастник е!"Дж.ОруелЗа втори път го пиша, защо ме триете не разбирам!?

77

Боби

преди 9 години

Путин не е терорист номер 1 на света и добре, че беше той да даде ядрено оръжие на радикалните ислямисти от Иран за да се пазят от лошия САЩ!!!Всички ислямисти трябва да са благодарни на Путин а те не са никак малко в Русия!!УРАА АТАКА ПОБЕДА!!!

76

до Одисей

преди 9 години

До АнонименОдисей,не ставай смешен със коментарите си за златното покритие-че вече и децата ще ти се смеят.Златното покритие,ВИНАГИ ще е гарант за валутата,която го покрива.Има неща която комсомолската ти глава не разбира...така че мълчи по въпроса.А долара няма никакво златно покритие от 1946 год-когато го приеха за световна резервна валута.Де Гол си прибра златото от САЩ и тогава замалко долара не гръмна,тогава и спретнаха войната в Корея и после в Виетнам...и до днес е така...само войни

75

zeus

преди 9 години

Има ли новина за Путин и Одисейчо е на линия винаги, трябва да си заслужи заплатата. Долара не само, че няма златно покритие, което е и официално отменено, ами и Федералния резерв е пълен само с волфрамови кюлчета със златно покритие. Преди година стана голям скандал като САЩ върнаха злато за половин милиард на Китай, а то се оказа фалшиво, новината беше старателно покрита. Долара е покрит само от петрола, там е и драмата, от следващата година много страни ще спрат да го използват за търговия.

74

Боби

преди 9 години

СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ ЛЪЖАТ!!!ПУТИН ИМА 99% ПОДКРЕПА В РУСИЯ!!!НЕ ЧАСТИ А ЦЯЛАТА УКРАЙНА Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ А УКРАИНЦИТЕ СА ТЕРОРИСТИ!!!ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИЯ Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ И КОЙТО НЕ СЪГЛАСЕН ДА СЕ ГРЪМНЕ САМ БЕЗ ДА МУ СЕ ПОМАГА!!!УРА АКАТА ПОБЕДА!!!!

73

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ВИНАГИ СЪМ ЗНАЕЛ ,ЧЕ ВСИЧКИ РУСНАЦИ ДО ЕДИН ПОДКРЕПЯТ ОКУПАТОРСКАТА ПОЛИТИКА НА КРЕМЪЛ ,ЗАТОВА СЕ РАДВАМ НА НАЛАГАНИТЕ САНКЦИИ КЪМ РУСИЯ И НАЙ-МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ОБИКНОВЕНИТЕ РУСНАЦИ ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ ! КАКВИТО И САНКЦИИ ДА СЕ НАЛОЖАТ ПУТИН И КРЕМЪЛСКИТЕ БАНДИТИ ЩЕ СА ДОБРЕ ,НО ТЕЗИ САНКЦИИ СЕ ОТРАЗЯВАТ НЕГАТИВНО ВЪРХУ АЛЧНИЯТ РУСКИ НАРОД КОЙТО ПОДКРЕПЯ ПОЛИТИКАТА НА КРЕМЪЛ ВЪПРЕКИ ЧЕ ВСИЧКИ РУСНАЦИ СА НАЯСНО ЧЕ ТАЗИ ПОЛИТИКА Е ОКУПАТОРСКА ! ДА МИЗЕРУВАТ БАЛ СЪМ ГИ В Г....

72

до 118

преди 9 години

В какво виждаш сравнение. Икономиката при Хитлер е във постояенен възход. Там няма спад на райхс марката.

71

емо

преди 9 години

най накрая руснаци и ктайци ще въведат златна рубла или юан и това ще е краят на запада

70

Пешко

преди 9 години

Иначе Русия ще се изправи на крака, това е сигурно. Въпросът е да се превърне най-накрая в нормална държава, в която се чува и мнението на хората, щото те са свикнали само да сменят портретите по стената в зависимост на това кой какъв са им казали, че е или е бил.

69

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 119,ха Путин подполковник ли е. Струва ми се, че това му е сред основните комплекси, щото той иска да е надполковник, ако може и хипергенералисимус да стане ще е най-доволен

68

ГОШО

преди 9 години

Българите сега сме много горделиви с европейския ни статут.А целта на запада се осъществи...корекомите в БГ сега са много по-големи.

67

Анонимен

преди 9 години

ДАВАЙ ПОДПОЛКОВНИК !!!

66

да здраствует ПУТИН

преди 9 години

Над 80% от руснаците подкрепят Путин!-Шефа на фалиралата Бензиноколонка.Нови висоти достигнаха Руските УЧЕНИ икономисти.Целия свят е в паника.Руската рубла е с двойно предназначение,може да се ползва и в обществените общи тоалетни в Русия.Руските УЧЕНИ откриха топлата вода и са на финала да открият и колелото.Ръската икономика е в небивал възход.........Един руснак пита приятеля си: "Ако имаше възможност, какво би променил в миналото си?" Другият отговаря: "Щях да обменя рублите за долари"

65

Анонимен

преди 9 години

Агресиваната външна политика на САЩ,която според новата военна доктрина тръгна на конфронтация с Китай ,като Пентагона започнаха да си местят базите от Европа и други части на света към бреговете на Китай ,това принуди китайските власти да започнат да търсят тясно сътрудничество с Русия,защото Китай,може да е номер 1 икономика ,но военно е джудже и сега отношенията между Пекин и Москва са изключително близки ,което накара наскоро Бжежински да заяви,че съюза между Китай и Русия е кошмар за САЩ

64

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 109, непредвидимостта само доказва ментални отклонения или сбъркано его. В световната политика непредвидимостта не се толерира.

63

Анонимен

преди 9 години

Повечето руснаци смятат своя президент не за причината, а за решението на тежките проблеми, пред които е изправена странатаРуснаците имат акъл и воля, за разлика от българите.

62

до 106

преди 9 години

Само за седмица Русия е спечелила 20 000 000 000 долара и още други дивиденти от търговията износ.Хитър ход на Путин,след малко го слушай и гледай,живееш във времето на Жан.

61

Анонимен

преди 9 години

Путин доказа, че е непредвидим. Този човек е гросмайстор. Явно има план, за който ще разберем съвсем скоро. Ще има много изненадани.