30

Край

преди 9 години

НОИ го виждаме да плаща пенсии всеки месец Часниците в България не ги виждам да плащат. И аз бях за пазарна икономика и конкуренция основана на частната инициатива бла бла. КТБ е частна банка. От тия фондове хаир ще види само Каролев и такива като него докато им проиграе парите на пирамидата Българска фондова борса.

29

Анонимен

преди 9 години

Не е национализация.Това си е чиста кражба на парите на внасящите,за да има пенсии за невнасящите мургавели

28

възмутен

преди 9 години

Предпочитам в частен фонд да продължа да се осигурявам. С тези намерения на властимащите да ни карат да работим до гроб, сто пъти по-добре да рискувам с тези фондове, че като умра, поне близките ми да ги наследят! А ако съм в НОИ всичко ще отиде по джобовете на същите тези, дето се мъчат да ни убедят в това колко големи пенсии ще вземем и колко сигурно било в държавата да ни отиват тези вноски! То ако беше сигурно, сега нямаше да се чудите как да кърпите милиардите дупка в този фонд!

27

финансист

преди 9 години

Като чете човек червения *** в този сайт колко е наясно с финансите на държавата ми става ясно, защо когато БСП са били на власт винаги са фалирали държавата и са ограбвали народа . Само за един месец на това правителство и ЕС пусна за България всички Еврофондове. Г-н Борисов беше приет с почести в Брюксел и в Германия , а др. Орешарски , Местан , Сидеров и Станишев никой не искаше да говори с тях. Това е истината , а за другото си има червен *** .

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 36Гъзолизин ако не знаеш да ти кажа - частните фондове ги създаде костов ( и това беше изискване за влизане в ес ) , а сега бате ти тиквун прави следната сметка 4 милиарда за 2014 , 8 за 2015 заеми и 8 суха пара от фондовете - 20милиарсд откраднати за година . Ти как мислиш дали ще ги даде на теб ?

25

Анонимен

преди 9 години

национализация ли .няма време за такава.направо си давайте парите че ми трябват.

24

бай Иван

преди 9 години

До Анонимен 32-Посланието ми е да изметем всички комунисти и тия от ДПС.На мен ми е ясно ,че тия са като ония,качени на виенско колело.Който олекне е на върха на колелото и си чака реда пак да слезе на хранилката.По делата ще ги познаете.Да са вкарали един номенклатурчик "приватизатор" в затвора? Много пребоядисани комунисти се изредиха на виенското,пазиграват ни театро,че са опоненти,приспиват народа и т.н.

23

Анонимен

преди 9 години

Когато другарите бълват огън и плюнки значи държавата е на добър път . Всички супер калинки на БСП и ДПС вън от държавната власт и в затвора . Това трябва да направи Б.Борисов и ще му издигне паметник народа . А разни *** червени тролчета нищо не значат в тази държава . Това са просто гъзолисци на Позитановци и Дъбовци .

22

Анонимен

преди 9 години

До Пиар агент .. Буда е комунист. Ако искаш на *** стани ,на глава да спиш, саби и огън гълтай ,сода каустик пии и пикай ,Тиквата е комунист. И само,, раноблудни ,умни и ентилигентни,,могат да си кривят душите и да се правят,че не знаят това.Каквото и да пишеш ,факт е ,че Тиквата е комунист ,който е станал такъв само за келепир .Такива продават майка си (израсналият сирак Бойко) камо ли Родината си. Тези, келеперджиите са на отвратителните същества. Тиквата е гаден ,долен член на БКП.

21

не не

преди 9 години

не, не е национализация, само дето държавата слага ръка върху частен бизнес, което е държавно създаден риск за инвеститорите от висок клас. това много ще се хареса в целия свят! всички инвеститори ще насочат частните си печеливши бизнеси в България - НЕЗАБАВНО!

20

Анонимен

преди 9 години

До бай Иван Що се правиш на *** ? Лустрация? Ами какво ще правим с комунистите Борисов, Плевнелиев, Гоце , Ку(не)кувицата,партиината секретарка Цачева ,Цветанов ,Велчев ,Главчев, Кемал Еюп от Дс и БКП. Нали с тях трябва да почнем . Или да се правим на чалнати като теб ,все едно ,че, те са чиста изворна вода.Заради такава лицемери, като теб ,ще ни управляват и комунисти и техните деца и техните внуци. Затова няма да има никаква лустрация ,защото от тях трябва да почнем .

19

Пиар агент

преди 9 години

ДРУГАРИ ЧЕРВЕНИ *** КАЖЕТЕ НА КУТЕВ ДА ИЗМИСЛИ НОВА ОПОРНА ТОЧКА , ЗАЩОТО ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА И Г-Н. БОРИСОВ ВЕЧЕ Е ПРЕМИЕР . ТЕЗИ ТЪПНИ БУДА, ТИКВУТ И ПРОЧЕЕ СА СМЕШНИ И *** . ОТ ВАС НИКОЙ НЕ ОЧАКВА ДА ХВАЛИТЕ ГЕРБ , НО ТОЛКОВА *** КОМЕНТАРИ СА ЛОШИ ЗА ИМИДЖА НА МАЯ-КАРТЕЧАРКАТА.

18

Ревизия

преди 9 години

Частните пенсионни фондове са пирамиди.Правилно е решението.Каква е тази демокрация с тези невероятни принуди , народа да се задължава да плаща скъп ток , вода , парно, осигуровки и т.н., на някаква лихварска , рентиерска и мародерстваща частна клика.Ревизия и национализация.Какво има за мислене.На мародерството трябва да се сложи край.

17

адв. Менко Марковски

преди 9 години

Не забравяйте, че генералисимус Будьо прибра 1,4 млрд. лв. от НЗОК. Днес целта му е да направи същото с 8 млр.лв от Пенсионните фондове. Тези 8 млрд. ще отидат при онези 1,4 млрд.

16

Методи Андреев от ДС

преди 9 години

Този алабаш ( на снимката) е доктор на всички науки. Той разбира от всичко, най първо обаче от маркучи и кофпомпи. Трябва да му вярваме, тъй както му повярваха 1,07 млн. глави еднокопитен *** на последните избори. Току-що прочетохте , какво е казал днес. Прочетете и утре, да разберете , че това което днес е казал няма нищо общо с утрешното му казване. Някои твърдят, че е обикновен ***, на който главата още мирише на изпотен каскет. Мисля, че са прави.

15

бай Иван

преди 9 години

Мечтата на комунистите е да сринат държавата и да се врътнат от ЕС с оправданието,че демокрацията не работи.След това ще запеят друга песен,че ще прегърнем Китайската схема.Да ама България не е Китай.Там бандитите ги разстрелват на площада,което тук не може да се случи.Така,че попадаме пак на Тошовия "омагйосан кръг".Истината е Лустрация на БСП и ДПС,Велико народно събрание,реформа на съдебната система,отнемане имуществото на мафията и да отпочнем прехода.Сега народа и БГ е в тупик...

14

Anton

преди 9 години

Бойко, това не е избор. Избор би било НОИ да върне внесените осигуровки на тези, които са внасяли в частен фонд ако изберат такъв. Но предложението е парите да се движат еднопосочно. Само към НОИ. Това Е НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ. Няма по мека дума. А когато индивидуалната отговорност потъва в колективната безотговорност, това НЕ Е РЕФОРМА. Това е АНТИРЕФОРМА.

13

anonimen

преди 9 години

ТИКВО МРЬСНА СПРИ ДА ЛЬЖЕШ ХОРАТА!!!! НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА НА ЛЬЖИТЕ

12

Анонимен

преди 9 години

Цялата далавера в КТБ я извършиха службите от бившото ДС,а стратезите са старите мафиоти от БКП.Те се нагушиха за 25 години,а и преди "преврата" който си спретнаха.Дойде реда за второ разклащане на банковата система.Ако не се намеси ЕС да ни подреди смърдящата кочинка,България пътува към Гръцкия вариант.Мафиотиите ще си изнесат авоарите в чужбина,а ние смирените ще им плащаме сметките.Много управници и кукловоди са за затвора.

11

Анонимен

преди 9 години

На тоя селски кален *** до кога ще му гледаме тъпия сурат,за да ни разваля живота и настроението?Той не разбра ли ,че за да се управлява държава трябва да имаш ум в главата и да бъдеш родолюбец ,а не да крадеш последния залък от устата на обеднелия българин? Но той ще се измъкне от държавата с милиарди и ще ви остави да мизерствате.